Punkista
|
12 Mar 2009, 16:47
|||
|
|||
thx Chole and Ginny
>< ma bucur ca va place ![]() nu ma asteptam sa fiti asa incantate ![]() asa..am sa pun urmatorul capitol probabil in seara aceasta..sau maine dimineata.Mai astept un comment sau doua pana atunci ca sa nu fac dublu post ![]() |
|||
12 Mar 2009, 17:43
|||
|
|||
Hai fta ca iti dau una la **** daca nu sari cu nextul azi
![]() >< SARUMANA !! |
|||
12 Mar 2009, 19:23
|||
|
|||
Capitolul 7
Liz a aflat aseara ca sunt cu John..dupa asta m-a invitat la o bere.Am acceptat..si a inceput sa-mi povesteasca cum ca Helly,o colega de clasa a fost la un party acum vreo doua luni si acolo l-a intalnit pe John.Au facut si cateva poze la party-ul ala si Helly I le-a aratat si lui Liz.Cand l-a vazut pe John i-a placut foarte mult..sau ceva de genu.Cand a auzit ca eu atunci in club am avut acea aventura cu John a inceput sa sufere groaznic insa a preferat sa nu-mi spuna nimic fiindca eram si insarcinata si aveam atatea pe cap.Well..WTH? nu-mi vine sa cred.Cand a auzit ca suntem impreuna nu i-a venit sa creada si ca sufera foarte mult..e indragostita de el. Ma simt super naspa.I-am spus ca eu sunt cu el si nu vreau sa ne despartim.Insa ea nu stie daca e dispusa sa accepte.Nu stiu cat de mult poate sa-l iubeasca..adica pana mea nici macar nu au facut cunostinta..iar ea deja il vrea de sot.Nu o inteleg absolut deloc.Ideea e ca este o situatie extreme de nasoala..in care sunt pusa la mijloc,ce e clar.Trebuie sa aleg..ori ea ori John..caci pe amandoi se pare ca nu-I pot avea. Acum sunt in camera mea si stau la geam.M-am asezat pe fotoliul meu mare si pufos.Soarele imi lumineaza fata,cerul e senin.E ora 13:16 iar eu acum jumatate de ora am ajuns acasa.Stau asa si ma gandesc..toate lucrurile s-au intamplat chiar foarte repede : m-am cumplat cu john si abia au trecut cateva zile iar Liz imi da cu firma-n cap.WTH?..Anyway..prefer sa nu ma mai gandesc la asta.John mi-a spus ca in nici un caz nu vrea sa ne despartim si ca va trebui sa o las pe Liz sa decida daca poate accepta asta.Ma bucur ca John ma sustine si ca e deacord cu mine.Este lucrul de care probabil am cea mai mare nevoie acum.Pana acum Liz era persoana careia ii spuneam totul dar acum John a devenit cel mai bun prieten al meu..si pe deasupra sunt si foarte indragostita de el. Azi l-am sunat pe tata si nu mi-a raspuns..am mai incercat odata..si inca odata..si tot nimic.L-am sunat de peste zece ori si nu-mi raspunde.Oare ma respinge?Sau poate nu vrea sa ma faca sa sufar.Mama s-a indepartat de mine cu mult.Cand intra in casa ma saluta si atat.Nici nu ma mai intreaba daca mi-e foame..sau ce-am facut la scoala.Nu credeam ca o sa spun asta vreodata..sau ca o sa recunosc..dar am nevoie de o familie.Am nevoie de doi parinti.Am nevoie.Cred ca e pentru prima data in astia 17 ani de cand exist cand recunosc acest lucru..cand recunosc faptul ca sunt singura..sunt pe cont propriu inca de mica. Ma duc sa fac un dus..apoi ma culc.Mi-e somn. ![]() |
|||
12 Mar 2009, 20:21
|||
|
|||
HEi !!!!!
Helly este Kennya=]] adica Hahalina senior=]]] Scuze .. mi'a sarit in ochi=]] continui sa citesc STIAM EU:-> STIAM EU !!! Ma, vedeti ce geniala is?:-> am zis sau nu ca Liz e indragostita de John?:-> E SUPERB WA ![]() Esti o **** inteligenta rau wa ![]() Pune next ![]() |
|||
12 Mar 2009, 20:48
|||
|
|||
Vai merci Di Hahapwci
> ![]() cu siguranta maine am sa pun si capitolul 8... bai asta e ca o telenovela=)) toata lumea asteapta episodul urmator:> ![]() |
|||
12 Mar 2009, 21:06
|||
|
|||
uu ce taaare
![]() ![]() ![]() Deci pune next vaaai.. ce imi place ma gandeam eu ca o sa fie asa EEE |
|||
13 Mar 2009, 13:12
|||
|
|||
:> merci ada >
![]() inca vreo doua commenturi sau 3 si pun urmatoarea parte > ![]() ![]() |
|||
13 Mar 2009, 13:33
|||
|
|||
LALALA
UTIE CE COMMENT AM DAT LALAA =))) hai pune next GINNY! AJUTA-MA!!! sa facem mai multe commenturi ![]() |
|||
13 Mar 2009, 23:09
|||
|
|||
MA NUMESC COMMENT
[ ma.. ce tare comm sunt=)) ] UI LUV UI LUV RUMANIA.. BICAZ SHIS VERI GRIN... I LAIC IT VERI MUUUUCI:-> Ia.. un comm extra inteligent.. imi aminteste de discutiile mele de nivel superior cu Oana , in ora de rom , adica de genu' : " Bua la bupa! " " Ca reigi blup." " Ha Bulibasha grisi! " " Uha frus? " " Uihe'o ha.. bruga!!! TUFIS !!! " ma.. sa o vedeti pe Oana.. cum zic eu ceva.. cum se intoarce ea si face o figura de'a ei=]] tampa =]]] TE CACI DE RAS si apoi zice "huaaalp... baga baga" - a facut asta.. fix intr'un moment cand a intrat directoarea pe usa.. in ora de dirigentie =]]]] ce sa zic, eu tineam un discurs despre pwci...=]]] Aa. Asa. BAGA MARE CU NEXTUL >< ca o aduc acuma pe oana sa iti bage figurile ei tampe=]]]] |
|||
14 Mar 2009, 10:41
|||
|
|||
daaaa puneee vreeau sa vad urmatorul episodd din aceasta telenovela geniala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|