Punkista
|
25 Mar 2009, 21:16
|||
|
|||
Capitolul 8
A trecut ceva timp decand nu ti-am scris.Sincer am avut atatea pe cap incat am si uitat.Acum sunt in camera la mine pe pat in pijamale.E 11:23 dimineata iar azi e sambata,in sfarsit weekend. In decursul acestui timp in care nu ti-am scris am vorbit cu Liz si ne-am impacat.De atunci ma simt mai bine si parca mi s-a luat o piatra de pe inima.Inca mai vorbesc cu John si ma bucur nespus ca pana la urma am reusit sa-i pastrez pe amandoi.Ieri m-a sunat tata sa-mi spuna ca e in Wisconsin si ca lucreaza la o firma de design interior.Ma bucur ca si-a gasit de lucru si ca mai nou,si-a luat si un apartament cu banii economisiti.Din cate mi-a dat de inteles la telefon pare ca vrea sa se recasatoreasca ceea ce mi se pare o decizie luata prea devreme mai ales ca divortul dintre el si mama a fost abia acum doua saptamani. Aseara am fost in rockoteca cu John si a fost super tare.Au venit trei trupe de punk din New York.Ma mir ca Liz n-a vrut sa vina.Probabil incearca sa-l evite pe John pe cat posibil desi joi s-au intalnit si au schimbat vreo doua vorbe.Le-am propus amandurora sa clarificam situatia la o cafea si se pare ca mi-a mers.Liz pare acum ceva mai fericita decat in ultimele trei saptamani si chiar i-a revenit pofta de viata de dinainte,merge la multe party-uri si s-a apucat din nou de fumat. Mai inainte m-a sunat sa ma intrebe daca vin diseara in club cu alti amici sa ne imbatam si poate cine stie,cum a spus ea “poate e rost si de ceva iarba”.Cand am auzit faza asta am ramas cu gura cascata.Pana mea..mie nu mi se pare ok faza cu iarba.Defapt sunt total contra..bautura ca bautura,fumatul ca fumatul dar nu si asta.Am incercat sa-i spun ca ar fi mai ok sa fumam o tigara si sa bem o bere decat sa murim de cancer pulmonar si sa intram in coma alcoolica. Liz nu stie diferenta intre distractie si distrabalare.Trist pentru ea sis per sa nu aiba de suferit..eu cel putin incerc sa am incredere in ea. Cand m-a sunat avea o voce cam ciudata iar conversatia noastra a decurs foarte simplu: -Alo,Em? A spus Liz cu o voce ragusita -Hey Liz -Voiam sa te intreb daca nu mer-mergi diseara la party-ul ala de la noua juma` -A pai..nu stiu.Am raspuns eu observand tonalitatea neobisnuita a glasului sau -Hai mai..o sa fie bautura,fum si sper s-sa fie rost si de o iarba -Nu merg. -Ok. Si a inchis.Nu cred ca s-a suparat fiindca era prea beata ca sa realizeze.Cred ca orice as fi raspuns tot “ok” ar fi zis iar apoi ar fi inchis brusc telefonul.N-am mai sunat-o fiindca cred ca s-a culcat,deci,probabil voi incerca mai tarziu.Mama m-a rugat sa o ajut cu micul dejun asa ca trebuie sa plec.Ne mai auzim. ![]() |
|||
26 Mar 2009, 11:27
|||
|
|||
Foarte tare
![]() ![]() nu stiu de ce am impresia ca Liz o sa fie vreo drogata toanta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vai.. deci mi se pare foarte tare FELICITAAAARI!!! \ ![]() |
|||
26 Mar 2009, 20:48
|||
|
|||
daa super tare poasteaza maiii des
![]() ![]() ![]() |
|||
26 Mar 2009, 22:49
|||
|
|||
Captolul 9
Ma simt foarte rau.Stau in camera mea,e duminica si plang.Nu o sa-ti vina sa crezi,la fel cum nici mie nu mi-a venit.Deci,mai stii cand ti-am zis ca Liz m-a chemat aseara in club?Pana la urma i-am zis ca nu ma duc.Chiar nu voiam sa o vad cum se imbata ca porcu` si face ca nebuna pe acolo.La un moment dat,pe la zece cand nu aveam ce face,m-am imbracat si am dat o fuga pana la club unde speram sa nu o gasesc pe Liz prea beata.Ma gandeam ca pot sa raman pana pe la doisprezece macar sa vad cum canta aia din New York.Am ajuns acolo,am intrat si totul era destul de ok: pe scena se canta un punk care,trebuie sa recunosc se auzea bine,era fum de tigara peste tot,si reflectoare rosii ce dadeau tarcoale salii.Ma uitam dupa amicii mei si dupa Liz,pana cand sa o zaresc pe ea pe o canapea din stanga,impreuna cu John si sarutandu-se.Din momentul acela sangele a inceput sa clocoteasca in mine,deja nu mai auzeam muzica chiar daca era data la un sonor exagerat,pur si simplu ramasesem pe loc timp de cateva secunde apoi cu un mers apasat si indreptat spre ei si i-am dat o palma peste obraz lui John.Cei doi s-au oprit si m-au privit mirati,evident nu se asteptau sa apar.Liz parea beata si mai mult decat atat ii iesea praf alb din nara dreapta ceea ce automat mi-a dat de inteles ca nu am ce discuta acolo cu ea.John insa era total speriat si nu parea beat.Ma abtineam sa nu plang.John s-a ridicat in picioare iar Liz s-a intins pe canapea rugandu-l balbaita pe un tip sa-I aduca o bere.L-am chemat pe John afara,unde ne puteam auzi si i-am zis pe un ton plin de repros: -Cum dracu`? -A pai sa vezi,e beata si drogata si pur si simplu m-a insfacat si a inceput sa se dea la mine..stii doar ca ma place.Uita-te la ea,nu stie ce face. -Da,dar tu stii.Puteai pur si simplu sa o dai la o parte.Am spus eu enervate la culme de explicatia lui prosteasca.A,si atunci de ce nu mi-ai zis ca vii aici?Cand te-am sunat si te-am indrebat daca mergi mi-ai spus ca nu. -Pai m-am gandit ca la ora asta poate vrei sa dormi,sa te linistesti. -Un raspuns mai tampit ca asta nu se putea John.Te credeam mai bun la scuze si minciuni.Stii ceva..noi doi..aici si acum am terminat-o! Gata! Si acestea fiind spuse m-am indreptat spre casa plangand.Am facut un dus fierbinte pe la unsprezece jumatate si ma tot gandeam la cele intamplate.Nu pot sa cred.Probabil,daca as fi ajuns mai tarziu ii gaseam si dezbracati sau cine stie ce.Oare John e un tip care agata tipe prin baile si canapelele din cluburi?Nu mai stiu ce sa cred.Pe de o parte,e un tip super ok iar pe cealalta parte e un tampit ce se saruta cu prietena mea care mirosea de la un km a bere si avea praf prin nari.As putea sa ma simt mai ok?Nu.Toata noaptea m-am gandit la asta..am plans mai mult ca niciodata,non-stop.Intr-un sfarsit,pe la 4 dimineata am reusit sa adorm pana pe la noua,si iata-ma acum pe pat scriindu-ti.Sincer,acum nu stiu ce sa mai fac.Sa o sun pe Liz sa o iau la rost?John m-a sunat deja de nenumarate ori dar mi-am inchis telefonul.Cred ca prima data ar trebui sa vorbesc cu Liz si sa-I spun,daca nu-si aduce aminte ce tampenie a facut.Sunt doi prosti.Ma duc sa mananc ceva si sa fumez o tigara pe balcon. ![]() |
|||
26 Mar 2009, 23:13
|||
|
|||
MAICA SFIINTE
Am citit cap 8.. super ma ![]() Si m'ai bucurat enorm ca ai pus acum continuarea Ca sa fiu prima, las acum un comm =]] dau un edit cand termin de citit si cap 9=]] EDIT at 9:14 : L'am citit pe nerasuflate =]] IL ADOR ![]() Eram sigura ca fac prostioare pe'acolo.. eh:-s saraca Liz .. si eu sunt anti droguri ![]() ![]() Cred ca or sa se impace , desi nu vreau stiam de la inceput ca John e un tut eh.. de fapt nu stiam=]] dar mna. Acum mi se pare logic =) NEXT |
|||
26 Mar 2009, 23:20
|||
|
|||
![]() Merci Di Hahapwicifal ![]() ![]() va anunt,fiindca este al 10lea capitol cel ce urmeaza ca va fi cu totul special siiiiiiii.... VA ASTEPTA O POZA CU JOHN! ![]() si tot felul de faze ![]() mai pe weekend asa > ![]() ![]() |
|||
27 Mar 2009, 22:35
|||
|
|||
Vai L
![]() Eram sigura ca LIz e o tuta as.. vrea sa isi revina si sa nu mai fie proasta.. nu stiu de ce imi imaginez spitale... si .. cacaturi de dezintoxicare.. si pe ... Em plimbandu-se pe holurile acelea plictisitoare si interminabile ale spitalelor de-abia astept |
|||
27 Mar 2009, 22:50
|||
|
|||
WOOOW!!!!
Nu pot astepta ![]() Poti pune nextul mai devreme? ![]() ![]() ![]() WAAAI.. EDITIE SPECIALA ![]() ![]() Deci.. nu ca abia astept.. nu astept ![]() ![]() ![]() NEEEEEEEXT ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: aa. am uitat.. vreau sa se impace John cu Em ![]() |
|||
28 Mar 2009, 00:45
|||
|
|||
Capitoul 10
Iata ca m-am gandit sa pun o poza cu John.. ![]() E duminica dupa amiaza.Am discutat cu Liz si nu prea e de bine.Mi-a spus ca e vina ei,ca nu s-a putut abtine sa nu-l sarute si inca mi-a mai si recunoscut ca voia sa se culce cu el.Liz e total schimbata!Inainte nu era asa deloc..acum parca o urasc si imi doresc sa nu o fi cunoscut niciodata.Stii..nu cred ca-I prea pasa de asta insa macar a trecut pe la mine si mi-a povestit toate astea.Mi-a mai spus ca nu se drogheaza asa des si ca se poate lasa oricand.Nu m-a convins deloc cu chestia asta,evident.Era cam ciufilita si neglijent imbracata.Si cu John am vorbit.El imi tot spune ca tine la mine si ca ii pare rau ca nu i-a dat si doua lui Liz atunci cand a sarit la el sa-l sarute.Tind sa-l cred mai mult pe John insa nu stiu sigur ce sa fac,sa nu gresesc.Sunt in joc doua persoane importante pentru mine iar eu sunt la mijloc.Mi-a cam intrat ideea in cap ca Liz il iubeste in continuare si ca va tine mortis sa ne desparta asa ca am decis ca ar fi bine sa nu ma mai vad un timp cu Liz.Nu i-am spus-o personal insa am tot refuzat de cate ori mi-a cerut sa iesim azi afara.Si John tine sa ne vedem,sa discutam.Chiar vreau sa aud ceva sincer si poate o sa fiu gata sa-l iert.Defapt trebuie sa aleg pe cineva..si cred ca John e acela.Nu vreau sa pierd o relatie calumea pe o tipa drogata pe care nici nu o mai recunosc.Sunt dispusa sa trec cu vederea intamplarea asta in ceea ce-l priveste pe John dar nu sip e Liz. E ora doisprezece si un sfert dimineata.De la geam,pot vedea soarele cum se prevede printre blocurile albastre si triste.M-am trezit in dimineata asta cu o speranta care ma face sa ma simt mai bine.Sunt ceva mai bine dispusa as putea spune.Probabil din pricina telefonului primit de John ieri.Voia sa ne intalnim.Ce puteam pierde?Asa ca am acceptat sa ne vedem la cafeneaua din central vechi,undeva pe la marginea orasului.Am luat tramvaiul si am ajuns in jumatate de ora.Inauntru se simtea o aroma dulce,se auzea o muzica relaxanta,iar John ma astepta la o masa din coltul salii.M-am asezat pe scaunul din fata lui si l-am salutat.Credeam ca o sa discutam despre ce s-a intamplat in seara precedenta,insa nu a fost sa fie asa.Am inceput sa deviem de la subiectul asta,spre altele placate si amuzante.Am petrecut cam cinci ore acolo iar cand am iesit din local ne tineam strans de mana.Cred ca deja ii acordasem sansa,si el o stia.Stia ca il iubesc si ca de aceea am facut asta.M-a condus acasa apoi m-a imbratisat si m-a sarutat naiv pe obraz.Era ca si cum o luasem de la inceput cu relatia,inca primii pasi..cel putin asta am simtit in atitudinea lui.Era putin retras si emotionat..eu n-am mai stat pe ganduri asa ca l-am tras de tricou spre mine si l-am sarutat pasional,dupa care a plecat iar eu am urcat sus,in casa. Mai tarziu,am iesit cu Liz ca sa-i acord sansa sa mai discutam despre asta.Ne-am intalnit la Black Punkist,un bar pe care ea l-a ales drept cel mai bun loc pentru o discutie serioasa.Ajunsa acolo,pe la ora douazeci si unu`,vazand ca ea nu ajunsese inca,m-am asezat la o masa mai retrasa,nu de alta dar nu voiam sa aud cum se sparg sticlele altora de bere sau rasetele zgomotoase provocate de alcool.Am asteptat-o cam jumatate de ora iar in sfarsit a ajuns.Arata groaznic.Avea un tricou negru,o fusta in carouri cu rosu si albastru rupta de aproape ca I se vedeau chilotii.Era patetica de-acum.Nu mai zic nimic legat de aspectul ei caci nu vreau sa-mi amintesc.S-a asezat la masa apoi mi-a spus: -Sal`t Em! Avea vocea ragusita si posomorata. -Hei! Am spus eu cu optimism -Scuza-ma c-am intarziat dar am fost sa-mi procur chestii..stii tu. -Nu,nu stiu. -Ei..chestii d`alea.. -Dar ai spus ca nu mai consumi -Stii..e cam greu sa te lasi de chestii d`astea.A spus ea apoi si-a scos o tigara din buzunarul gecii de piele. -Aha..bai am impresia ca nici nu te cunosc -Ai ba..ce e asa rau? -Pai..esti o drogata acum..o alcoolica..esti o patetica.Te-ai sarutat cu iubitul meu si chiar nu m-as mira sa te si prostituezi. -Aha..deci v-ati impacat -Da,asa e.Nu vreau sa te mai amesteci in relatia noastra.Am spus eu categorica dar ea era la fel de calma ca la inceput -Aha.Deci..sa nu te mai caut? -Nu. -Ok.Hai mai vorbim Em,pa.Si s-a ridicat de la masa si a plecat.Mi-am platit sticla de suc apoi am luat un taxi pana acasa.Am adormit tarziu caci m-am apucat de citit o carte. ![]() |
|||
28 Mar 2009, 00:47
|||
|
|||
FATA DECI IL ADOR
![]() ![]() : X ![]() ![]() ![]() FATAAAA GENIAL GENIAL ![]() ![]() ![]() IL ADOR SI PE JOHN SI FICUL TAU ![]() ![]() liz e cam tuta DAR NU CONEAZA FICUL ESTE GENIAL |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|