Punkista
01 Apr 2009, 18:59
Fine..m-am gandit sa va hranesc pofta de shu-shu=))
si am pus si ceva despre asta..:> dar inca va tine in suspans

Capitolul 13
Pff..iar am uitat sa-ti scriu.Macar acum,am mai multe sa-ti povestesc.Deci ramasesem miercuri dupa scoala.In zilele urmatoare m-am vazut doar cateva ore cu John,la el acasa,insa nu am putut sta prea mult fiindca era obosit de la lucru.Vineri,tata impreuna cu Ophelia au venit in oras si s-au cazat la un hotel din apropiere.Imediat dupa ce am terminat scoala m-au invitat in oras sa manacam ceva.Am mers la Alle`ss,un restaurant francez unde,nu mai intrasem niciodata.Avea un design luxos,mirosea a caviar si tot felul de mancaruri rare, si se auzea un vals lent.I-am zarit la o masa mai indepartata.Ophelia,o femeie tanara,blonda,cu parul pana la umeri,cu ochii albastri si un zambet dulce statea de mana cu tata.Era elegant,impbracat cu costum,pantofi de piele.Am ajuns in dreptul mesei si am facut cunostinta apoi am dat repede comanda de ceva,fiindca eram moarta de foame.Tipa asta,Ophelia,avea o voce pitigaiata,dar parea de treaba.Era imbracata cu o rochie crem,pana la genunchi iar in picioare purta o pereche de cizme cu toc,iar la gat o esarfa care se asorta cu restul bratarilor.Tata m-a intrebat cum mi-a mers la scoala,ce puteam sa zic,asa ca am zis ca a fost ok.Tipa asta a inceput sa-mi povesteasca de planurile lor de nunta si ca vor sa se mute in New York,fiind orasul ei natal.Dupa cum mai povestea,are un loc de munca asigurat la o televiziune si inca unu la cel mai bun teatru,in caz ca nu-i place in cealalta parte.A spus ca tata isi va gasi repede un loc de munca,fiindca se cauta designeri de interioare.Am tacut si mi-am vazut de mancat.Se mai sarutau ca doi indragostiti din cand in cand iar eu preferam sa ma uit in farfuria mea si sa nu mai ridic capul de acolo.Dupa intalnirea aceasta cu ei,am plecat acasa la John.Isi luase liber si se uita la TV.Mi-a spus ca cei de la ziar i-au oferit o garsoniera chiar peste drum de firma,iar el nu stia ce sa faca.Sa se mute acolo,sau sa ramana aici.Daca se ducea acolo,evident avea sa ne vedem doar odata sau de maxim doua ori pe saptamana.El era indecis..eu sau serviciul?Probabil intrebarea asta se tot plimba prin capul lui fara a-si gasi raspunsul.Am plecat pana la urma acasa,fara a sti ceva concret si am lasat ziua sa treaca.Sambata mi-a spus ca trebuie sa ne despartim caci se va muta acolo.Sustine ca serviciul e mai important iar eu trebuie sa inteleg ca are nevoie de bani.A spus ca e un sacrificiu pentru el,si ca regreta din suflet ca-mi face asta,insa nu mai putem continua asa.Ce puteam sa fac?Am sunat-o pe Liz sa-I povestesc tot ce s-a intamplat,macar am cui spune ce ma apasa.Asta e tot ce-mi mai lipsea.Defapt din toate chestiile care mi se intampla trag niste concluzii..iar cea pe care o trag cel mai des e ca niciodata sa nu te bucuri ca esti prea fericit caci nu stii ce-ti rezerva ziua de maine,sau chiar minutul,secunda urmatoare.Tot ce poti face e sa speri ca-ti va fi bine,si nici atunci probabil n-o sa-ti fie fiindca asta e legea fericirii.Dureaza putin.Probabil sau mai mult ca sigur il voi uita,ce sa fac?Sau sa dau buzna la el in casa sis a ma dezbrac de haine si sa fac ce de mult voiam?Poate ca ar fi fost putin jenant sa-mi aduc aminte momentul in care am facut sex neprotejat in baia clubului sub influenta alcoolului.Nu cred ca i-ar displacea o partida de sex..poate o s-o fac sau poate nu.
Am terminat de povestit ce s-a mai intamplat..e duminica dimineata si nimic nou.Probabil voi iesi cu Liz si cu alti amici la o bere..si poate diseara..trec pe la John,cu ganduri pasnice..cred.

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Apr 2009, 19:42
stai sunt prima! dau enter.. si pe urma edit sa-mi zic parerea
dar sa fiu sigura ca sunt prima Whistle

Edit : VAAAI !! CE TARE E !~~~ de-abia astept scena cu shu=shu.. si faza cu intalnirea de la masa... GENIAL !!
Si .. fain ne pui pe asetptat uuu punkista asta nu sta deloc pe ****
GENIAL

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
01 Apr 2009, 19:42
Ce tare e! Love:>
Uu :-> s-a gandit cum ar fi sa faca shu-shu =]
Pacat ca se desparte de John
Era mumoos =[
Mi se pare ca Ophelia are ceva ce o face tuta blonda, voce pitigaiata, vedeta de televiziune...
Sau poate nu
In fine, e GROZAV!
Abia astept sa mai pui :->

Edit: Ete fas eram prima daca era netu mai secsos

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
01 Apr 2009, 20:01
>Happywide< merci fetelor pentru pwci
ma mir cum Di Hahapwca nu s-a grabit
sa pwcaie dar e asteptata la apel Smile
Deci ma bucur ca va place:>:> aa
si am facut cateva semnaturi cu ficul si
ma gandeam ca sa nu fac dulbu post la grafica
am sa le pun aici mai ales ca au legatura cu ficul..cine vrea
poate sa le foloseasca [PS: nu sunt foarte minunate dar na]
[Image: ZW.gif]
[Image: punkistabanner3.jpg]

01 Apr 2009, 20:39
UUUU SHU - SHU
Eee, umbla si Ada cu necuratziuni pe aici:->

DECILove E SUPERB !!
ABIA ASTEPT SHU - SHU
LoveLove

sigur umbla Ophelia asta cu chiloti necurati .. am mirosit'o eu dupa mutra ei [-x

uuf.. ce sa faca di Hahapwca asta:-< a dat 2 teste la scoala si a stat sa toceasca in loc sa treaca pe la ficurile pwcii eiSad
BUT DI HAHAPWCA IS BACK AND SHE IS SUSPECTED YOUDevil END ZAT MINS COPULESHAN , FESHAN , PWCIESHAN ... =]]] da da, ma apucara again..

HAI CU NEXTLove
01 Apr 2009, 21:09
ce parere aveti de semnaturile mele tampite?=))
Merci di Hahapwca pt aprecierile impwcate KissKiss

02 Apr 2009, 14:53
imi plac mult smenaturileHeartgeniale
app ff tare cpaitoluuu da nu vreau sa se desparta!!!!\a fost cap 13 sii se-au despartit stiam eu ca aduce ghinonnnCrying(vreau NEXT!bv esti genialaKiss

[Image: gossipgirlcopy.png]
02 Apr 2009, 20:18
multumeeesc Chloe >Happywide<
si tuturor va multumesc! Capitolul 14 va fi ceva mai lung
va asigur si va avea cateva surprize si chestii..tocmai de aceea
cred ca o sa-l pun sambata cel tarziu :>:>

02 Apr 2009, 20:53
Cat despre semnaturi [ cum am putut sa uit BigeyesBigeyes ]

Prima e preferata meaLove mrg.. si ultimaSmile si a doua dup'aia =]] dar in prima .. are o figura nushtu.. asa.. mai tuta=]] mystycaLoveLove
FICUL TAU IMI MERGE DREPT LA PWWCA MA:-> ma faci mandra:->
NextLove
06 Apr 2009, 15:28
punee urmaotoruuul deja e luniii nu mai am rabdareeeeee!

[Image: gossipgirlcopy.png]