Perfecti
|
04 Apr 2009, 15:39
|||
|
|||
vreau si eu sa fiu perfect
![]() ![]() |
|||
05 Apr 2009, 12:06
|||
|
|||
La cat spam faci, Andra, nu stiu daca te face cineva perfecta...
Aici nu ajunge un " vreau sa fiu perfect " . Trebuie sa demonstrezi ca esti activa, nu faci mesaje aiurea doar pentru a'ti mari numarul de posturi, sa strangi puncte pentru casa [ le poti strange de la orele de curs sau din concursuri ] |
|||
05 Apr 2009, 12:16
|||
|
|||
poi.......unde pot sa particip la ore sau concursuri....?unde tre sa intru?
![]() |
|||
05 Apr 2009, 12:23
|||
|
|||
Pai, la Ore de Curs... iti faci temele la cursuri [ de exemplu la Studiul Incuiatilor ] . Si daca e vre'un concurs, din cand in cand, mai participi si la ala si castigi cate ceva.
|
|||
15 Apr 2009, 18:55
|||
|
|||
Viperini:
Elizabeth Swann Jade Slytherin Astropufi: Hermione McGonagall Anny Ireth Mithrandir Ochi-de-Soim Ada McNair sau Letitia♥Levitski sau Alexandre L. D'Yvon Ron Moody Cercetasi: Mary Mystery Anna McNair ![]() |
|||
16 Apr 2009, 18:20
|||
|
|||
Viperini: Jade & Kim
Cercetasi: Shayera Holl & Black Rose Astropufi: nimeni ODS: Ron Moody si poate pe viitor Letitia♥Levitski sau Alexandre L. D'Yvon |
|||
16 Apr 2009, 18:22
|||
|
|||
Raiz, Shayera Holl este Sefa Casei! Nu poate fi si perfect. Si daca ajungi perfect ce atributiuni si ce beneficii ai avea? Asemanatoare cu cele ale Sefilor Caselor ?
![]() |
|||
16 Apr 2009, 18:24
|||
|
|||
Eh, oricum nu avem destui oameni, asa ca ce mai conteaza. Eu zic cine ar fi potrivit.
PS:Si eu te-am trecut in Anul V, pt ca meriti. De-acum asa vom face ![]() |
|||
16 Apr 2009, 18:27
|||
|
|||
Mary Mystery Wrote:Multumesc, Kennya! Am observat acum si altii care merita sa fie prefecti, iar atunci cand am facut primele propuneri nu m-am gandit si la ei: Viperini: Kim Ryan Ochi de soim: Ron Moody [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
20 Apr 2009, 22:27
|||
|
|||
Cercetasi:
Mary Mystery Black Rose Astropufi: Hermione McGonagall Anny Ireth Mithrandir Ochi-de-soim: Ada McNair Ron Moody Viperini: Jade Slytherin Kim Ryan ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|