Punkista
|
06 Apr 2009, 19:45
|||
|
|||
scuuuze...dar am 0439403 d teme..
![]() imi cer scuze..mai aveti putina rabdare.. iar apoi capitolele 14 si 15 o sa fie cam una dupa alta>< ![]() |
|||
06 Apr 2009, 20:32
|||
|
|||
Oke atunci...
Asteptam ![]() ![]() |
|||
06 Apr 2009, 20:41
|||
|
|||
HAI WA PUNE MAI REPEDE!!! CA IMI ZBARNAIE BICA
|
|||
06 Apr 2009, 21:29
|||
|
|||
FINALLY :>:>
Capitolul 14 Ramasesem duminica dimineata.Pe la doua jumatate am iesit cu Liz sa facem ceva cumparaturi,apoi am luat masa in oras.Incercam sa ma distrez si sa uit ca m-am despartit de John.Liz incerca si ea sa ma ajute,ba chiar mi-a facut cinste cu pizza si mi-a cumparat o curea pe care o voiam de ceva vreme.A fost o zi placuta.M-am intors acasa pe la vreo opt si am facut un dus.Mai stii ce ti-am zis ultima data..ca parca m-as duce la John sa-l iau prin surprindere si sa fac sex cu el,probabil pentru ultima data.Pai m-am pus pe treaba si pe la noua jumatate am batut la usa lui.Am batut destul de incet,asa ca am crezut ca nu m-a auzit.Am mai batut odata..si degeaba.Si inca odata.Nimic.L-am sunat,si mi-a raspuns -Ce? -Da-mi drumul la usa -Poftim? -Da-mi drumul te rog.. -Nu pot.. -De ce?! Mi-a inchis apoi a venit spre usa.Mi-a deschis..era infofolit intr-un cearsaf si avea parul zbarlit. -Ce faci ma?Am intrebat eu curioasa -Pai,A inceput el in soapta,Stii..adica.. Si ianinte sa termine o fata blonda veni langa John infofolita de asemenea intr-un cearsaf. -Ophelia? -Em`?Ce cauti aici?Em nu e ceea ce crezi…Em… Ophelia nu stia cum sa se mai eschiveze in fata mea in timp ce-si imbraca camasa. -Va cunoasteti?A spus John nepasator -Din pacate.Am spus eu apoi am plecat iar Ophelia a venit dupa mine alergand -Em..te rooog…nu..nu-I poti spune tatalui tau!Iti jur ca eram sub influenta alcoolului. -NU MA INTERESEAZA! Am urcat intr-un taxi si am plecat acasa.Pe drum mi-a venit sa plang..nu ma puteam abtine.Chiar daca relatia mea cu John se terminase..ma asteptam sa gasesc pe oricine in patul lui..dar pe Ophelia?!Pur si simplu nu imi vine sa cred.Cand credeam ca tata si-a gasit fericirea..si uite,a dat peste o tampita care-l inseala.Am adormit cu greu..m-am tot gandit la cele intamplate.Acum e luni dupa amiaza si m-am intors de la scoala.Mananc chiar acum un sandwich apoi ma duc la Liz sa facem un proiect la geografie. Unde ramasesem?aaa..pai da..luni dupa amiaza.Dupa ce am plecat de la Liz,pe la sase m-a sunat Ophelia..nu stiu de unde facuse rost de numarul meu. -Alo? -da.Am spus imediat ce-mi dadusem seama cu cine avea sa vorbesc si ce tampenii avea sa-mi spuna. -Sunt Ophelia,Em..voiam sa te rog frumos sa nu-I spui tatalui tau despre ce s-a intamplat aseara.. -Si de ce nu i-as spune? -Fiindca..nu o sa se mai repete..si ca-ti pot oferi o suma de bani in schimb -Aha..nu stiu..poate o sa-ti iau banii si o sa te trag pe sfoara. -Te rog frumos nu te juca cu chestii din astea Em`. -Mda..auzi..de unde-l stii pe John? -Parintii nostri sunt prieteni..nu-l mai vazusem de mult timp,si cum am trecut prin oras am trecut sa-l vad. -Tu te-ai dat la el? -Amandoi..dar..tu esti cu el? -Nu..ne-am despartit dinainte -Si ce cautai acolo? -Ophelia..oricat de mult incerci sa intorci partea naspa asupra mea nu-ti merge.. -Cum vrei..dar te rog Em..gandeste-te. -Poate. Am inchis.M-a plictisit.Adevarul e ca,de fapt..habar nu am ce sa fac.Mai tarziu,in acea seara m-a sunat si tata sa ma intrebe ce fac. -Tata..stii..vreau sa-ti spun ceva.. -Ce e Em`? -Pai...nu stiu daca o sa ma crezi..dar..uite..eu am avut un prieten si ne-am despartit sambata..si..aseara m-am dus la el si l-am gasit cu Ophelia. -Poftim?Em..n-avem timp de glume..tu chiar vorbesti serios? -Tata..ai incredere in mine!Iti jur ca asa e.. -Em..nu stiu ce sa cred..adevarul e ca ea a fost amanta mea doi ani..si acum ea ma inseala pe mine..nu stiu ce sa spun.. -Doar nu vrei sa spui ca accepti situatia? -Em..m-ai luat pe nepregatite.Lasa-ma sa vorbesc cu ea mai intai -Bine.Vezi ca a facut rost de numarul meu de telefon si m-a sunat si a incercat sa ma mituiasca cu o suma de bani ca sa nu-ti spun -Multumesc Em ca mi-ai spus.Inseamna ca tii la mine si ca banii aia nu sunt atat de importanti.Mai vorbim.Ai grija de tine. Nu stiu cat de bine i-am spus sau daca am spus tot..dar faza e ca nu mai dau de tata de doua zile.E Joi dimineata si il tot sun.Insa nimic.Il stiam pe tata mai gelos…nu stiu cum sa reactionez.Poate o sa ma sune intr-un sfarsit.Poate s-a rezolvat situatia..poate se casatoresc..sau poate nu.E decizia lui daca vrea sa continuie o relatie cu o astfel de femeie. ![]() |
|||
06 Apr 2009, 21:37
|||
|
|||
STAI SUNT PRIMA!! comentez dupa.. dar ca sa fiu sigtura ca raman prima
EDIT : OO DOAMNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am ramas socata cand am citit cum sa fie ophelia? sper sa-i zica tatalui ei si sa dovedeasca dar n-are cum off.. ![]() care arata bine ce-i drept |
|||
06 Apr 2009, 21:42
|||
|
|||
:> mai astept cateva comentarii pwcaite apoi
pun si urmatorul capitol pe care il am pregatit in maneca ![]() ![]() |
|||
06 Apr 2009, 22:03
|||
|
|||
oo doamne..
nu ma asteptam ma ![]() ![]() e supeerb ![]() ![]() NEEXT >< e mirific ![]() ![]() |
|||
06 Apr 2009, 22:09
|||
|
|||
UUU SI PARTEA A2A E GENIALA !!
WAI Dar.. parca i-a zis prea repeede.. adica.. si parca tatal lui a reactionar prea.. nu stiu cum sa spun.. adica.. i-a zis nu stiu cum "tata ![]() ![]() hmm dar oricum e tare ![]() ![]() next |
|||
08 Apr 2009, 21:26
|||
|
|||
" tata
![]() ![]() =]]]]]]]]]]]]]]] Ada, mi'ai pwcait vorba din gura:-> WAA ![]() ![]() Deci.. cred ca Ophelia asta tampita a vorbit ceva cu tatal lui Em de nu mai vorbeste asta cu fiica'sa.. sper sa se desparta:-w s'asa e un barbat fara principii morale [-x Da' pana la urma.. John e cu 5 ani mai mic ca ea ![]() |
|||
10 Apr 2009, 11:24
|||
|
|||
da stiu dar nu-s scriitor nu ma pricep..e na..scuze
![]() Capitolul 15 Nu-mi vine sa cred.Ei bine..s-a intamplat.Tata s-a casatorit cu Ophelia.Ma mir cum tata,omul din familie care credeam ca tine cel mai mult la mine,nu m-a ascultat si nu mi-a dat crezare.Ramasesem joi dimineata.In ziua urmatoare nu am fost la scoala(nu aveam ore prea importante) si am fost cu Liz prin oras.Am stat pana pe la vreo sase apoi am mers acasa iar de la zece am plecat in club,caci veneau trei trupe de punk.Am ras o gramada..a fost super tare.Pe langa asta..am cunoscut un tip,punker foarte de treaba.Eu eram la bar si sorbeam din bere si deodata vine la mine si ma intreaba -Cat e ceasul? -De unde ai vrea sa stiu? -Eu am intrebat primul. -Si ce daca..[radeam]pai..habar nu am -Si nu stii pe cineva care stie -Nu..si eu as vrea sa stiu cat e. -Perfect..mergi cu mine sa cautam pe cineva care stie? -Si unde sa mergem? -Pai ne luam berile si ne ducem pe canapeaua din colt -Cu siguranta vom afla cat e ceasul. -Atunci sa mergem. Si asa am mers cu el pe canapea si am vorbit vreo cinci ore pana cand era vreo trei dimineata cand am plecat,cu el si cu Liz acasa.Mi-a lasat ID-ul si numarul de telefon. Ziua urmatoare,vineri,m-a cautat.Era opt dimineata iar eu dormeam atat de adanc cand telefonul suna..era el.Sincer..nu stiam cul il cheama..asa ca l-am trecut „tipul de joi”.Am raspuns si m-a invitat la o cafea si la un sandwich ca sa ma trezesc.M-a luat de acasa si am mers sa mancam ceva.Era de treaba..avea o creasta care-mi placea la nebunie,imi placea cum arata..imi placea tot.Il stiam defapt..il mai vazusem prin club,pe la party-uri.Pe la jumatea conversatiei l-am intrebat cum il cheama..uitasem.Chris.E un nume dragut cred.Dupa ce am terminat de mancat..asta pe la zece jumatate cand am plecat acasa.Am vorbit cu Liz la telefon..abia se trezise.I-am povestit tot si a zis ca poate cine stie..se intampla ceva.A trecut o saptamana de cand m-am despartit de John.Ma asteptam sa ma mai sune dupa o asa pasionala relatie.Acum nici nu mai am numarul lui..pe mess il vad rar..si nu il salut.Nu mai exista..cred ca e bine.Banuiesc ca acum are pe cineva..trebuie sa recunosc ca e un tip aratos..si ravnit de multe fete.In conversatia cu Liz la telefon nu m-am putut abtine sa o intreb daca mai tine ceva pentru John.Mi-a spus ca nici nu vrea sa-i mai auda numele,ca e un capitol terminat de mult. In restul zilei am fost la scoala pana la vreo patru,apoi am iesit cu Liz,ca de obicei.Si ea a intalnit un tip dragut..defapt il stie de ceva timp,dar erau doar amici.Sper sa fie si ea cu cineva..ma rog,si ea e ravnita de muuulti baieti.[rad] Sambata dimineata m-a sunat din nou tata -Em? -Da. -Imi cer scuze ca a trebuit sa afli prin mama ta ca m-am casatorit. -De ce nu m-ai ascultat? -Em..sunt suta la suta convins ca Ophelia nu mi-ar fi facut asa ceva. -Tata.. -Em..te rog.Termina cu prostiile.Ophelia e femeia viselor mele.Casatoria noastra nu are ce sa te afecteze..suntem in New York. -Dar tu esti tatal meu si tin la tine. -Em..tu nu poti intelege ca ne iubim.Iar asta e trist. -Oricum..ai ales-o pe ea. Si mi-a inchis.Am zis ceva rau?El a ales..si cred ca avea dreptate..nu ma afecteaza casatoria.Dar eu il iubesc si tin la el.Vreau sa aiba parte de ce e mai bun si am incercat sa-l ajut,insa degeaba.Nu mai pot face nimic in privinta asta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|