Shery's Art
|
07 Apr 2009, 20:39
|||
|
|||
Asa,am mai facut niste chestioare,cu care le-am inchis gura unor prosti care ziceau ca nu pot sa tin nici un creion in mana.
![]() Colorat: ![]() Aici nu se vad bine umbrele [si ciudat,e desen specific umbrelor] ![]() Nu imi prea place cum a iesit prima lebada ![]() O mica balerina...si pe coala A4 este cam mica facuta de mine. ![]() A...si poza asta imi place foarte mult.Este facute de mine cu my telefon ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Apr 2009, 10:45
|||
|
|||
Mai multe umbreeeee!!! Si mult mai... rotunde contururile . Nu stiu cum sa explic . Mai arcuite habar n-am cum sa zic . Si MULT MULT mai multe umbre. Umbrele sunt baza .
Adica.. tu faci prea.. nu stiu cum sa zic cum sa ma exprim pentru ca nu cunosc termenii astia din pictura . Dar faci prea... ;-? patratos.. trebuie sa mai arcuiesti liniile sa aiba o forma cat de cat normala.. Si , la persoane trebuie sa faci expresiile fetei mult mai .. adica sa pui accent pe detaliile care redau o expresie cum ar fi : ochii , nasul , gura , ridurile de expresie [care exista oricum] si sprancenele. In schimb , nu te chinui sa faci si corpul , deoarece este mult mai greu si nu o sa-ti iasa daca nu esti profesionista . Si daca il faci , atunci incearca sa arati toate detaliile. |
|||
12 Apr 2009, 11:16
|||
|
|||
Ado,daca iti duc desenul sa vezi cate umbre am facut
Sti care e faza,telefonul meu are contrastul pentru facut poze este prea luminat la telefon.Adica telefonul nu imi scote umbrele.Ma refer la desenul ala cu vaza aia [sau ce e]..sunt chiar suuuuper multe umbre,dat ce sa faci cu telu. Faza e ca nul pot seta cu nimic. Asa,in mai imi iau alt tel,ca am vorbit cu tata.In rest.Chiar ai dreptate la corp,si mie mi se pare ca le fac prea geometricen,sau prea schematice. Pana acum am mai facu portret pana la umeri,si chiar imi iese. Dar ma gandesc.Pot sa le desenez binisor.Si de ce sa desenez numai portrete pana la umberi fiindca as putea sa incerc sa fac si mai mult,si sa imi iasa. Deci desenele chiar sunt super umbrate,incarcate de umbra.Dar LG-urile astea nush ce au. ![]() ![]() |
|||
12 Apr 2009, 11:29
|||
|
|||
Aaa.. ok... Dopar mi-am dat cu parerea.. asa o fi ..
![]() |
|||
14 Apr 2009, 13:36
|||
|
|||
Ma, sunt superbe! La liceul de arta cu tine
Treci la treaba ca-ti dau o comanda dubla mwhahaha Deci... vreau 2 semnaturi Prima: Poza 1 Sau alta poza mai secsoasa cu Kirsten Stewart Poza 2 Text: "Love" [mare, intre cei doi]; "Orice foc se stinge" [mai mic, jos] Culoare dominanta: Mov Am pretentii.... daca mai incape si un fulger care sa nu prea iasa in evidenta intre Kirsten si ala. O sa cam dezvalui misterul din finalul ficului "Focul inimii", chiar daca nu stiu daca mai pun continuari, dar totusi. A doua: Poza 1... aia de mai sus cu Kirsten Stewart sau alta cu Kirsten Stewart =] Poza 2 Text: "True love" sau "True love forever" Culoare dominanta: Rosu Si daca ai chef de cate un avatar pt fiecare "pereche"... simple ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
16 Apr 2009, 20:03
|||
|
|||
Scuze ca a durat atat...dar mi-am REinstalat Windowsul
Icep cu al doilea Avatar [vroiam sa fie mai special,asa ca nu l-am facut exact patrat,dreptunghi e bun?] ![]() Sig: ![]() Acuma primul: Av: ![]() Sig: ![]() Pls scuza absenta majoooora de fonturi,dar am ramas in pana,tre sa le regasesc pe net ...sper ca iti plac ![]() ![]() |
|||
16 Apr 2009, 20:09
|||
|
|||
Cine e tipa aia din dreapta de la ultimul sig ?
BTW, iti ador catelul |
|||
16 Apr 2009, 20:12
|||
|
|||
Nu e cumva Kristen Stewart din Twilight?
![]() |
|||
16 Apr 2009, 20:19
|||
|
|||
Dapz...a jucat in Twilight...
In rolul Isabellei Swan. Am folosit-o si eu vreo cateva luni,2 sau trei,sau 1? Cand mi-am schimbat numele in Bella swan PS:multumesc...io ii multumesc tatei de 4 zile intregi pentru el ![]() ![]() |
|||
16 Apr 2009, 20:31
|||
|
|||
Sunt grozave! Tine-o tot asa! Eu cu filmuletele si tu cu pozele!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|