Urari Zile de Nastere
|
14 Mar 2009, 16:36
|||
|
|||
La multi ani Kim & Adyna >
![]() [ Mai plang putin acuma pt ca nu imi plac partile Jacob - Bella din cartea a treia twilight Asa. Revin =) ] La multi ani si iubirii mele Anna Sa'mi traiesti pwco > ![]() Asta daca nu apuc sa intru maine . Daca intru, o sa iti urez inca odata La multi ani =] |
|||
14 Mar 2009, 18:24
|||
|
|||
e ziua Annei?...ioi....happy b
Happy B. Adynutzo Happy B. Kim [ete nah,tie ti-am trimis mesaj dimineata...pe tel ![]() M-am facut poet,pentru tine,Kim ![]() ![]() |
|||
15 Mar 2009, 13:03
|||
|
|||
Happy b-day Anna, Bellatrix Black si cissy_malfoy !!
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
15 Mar 2009, 14:13
|||
|
|||
Mama cate zile de nastere azi.
La multi ani celor trei fete si multa bafta in continuare in tot ce vreti sa faceti. O zi cat mai frumoasa in continuare! Firar...de abia astept sa vina ziua mea..cred ca o sa petrec 3 zile si 3 nopti fara oprire ![]() ![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Mar 2009, 23:17
|||
|
|||
LA MULTI ANI ANNAA
Ca bine zici.. beer day :-> > ![]() Happy Birthday si Bella & Cissy:-> surori wa=]] |
|||
16 Mar 2009, 15:41
|||
|
|||
Da ana.. scuze
![]() >D:< LA MULTI ANI te iubesc ma > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Mar 2009, 19:16
|||
|
|||
Happy B. Anna....cu tot ca ti-am mai zis inainte
![]() ![]() |
|||
07 Apr 2009, 20:04
|||
|
|||
Mai adaugi un trandafir la frumosul buchet al vietii.
Mai adaugi un an plin de veselie si ratari Mai adaugi prieteni si dusmani. Dar cu toate,acest buchet de flori pe care il strangi tu de cand te-ai nascut Sa se faca tot mai mare si sa traiesti multi ani fiindca ii meriti. LA MULTI ANI Lyra Dust!!! Si tot ce iti doresti in viata! ![]() ![]() |
|||
07 Apr 2009, 20:11
|||
|
|||
LA MULTI ANI LYRAA!!! >
![]() ![]() |
|||
07 Apr 2009, 21:20
|||
|
|||
La multi ani, LYRA!!!! Vechea si vesnica noastra admina!
![]() ![]() Sorry ca vin cu intarziere insa sper ca mai este valabil:HAPPY BIRTHDAAYY!!!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,824 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |