O picatura de sange intr'un pahar de apa
29 Mar 2009, 03:07
UUUU CE TAAARE E!!!
Deci imi place cum povestesti de [cenzurat]
mi se pare nus tiu cum.. asa.. perfect
Adica.. parca ar fi o carte

in fine.. de-abia astept next

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Mar 2009, 12:06
Ce taree este capitolul asta!LoveLoveLoveLove
Chiar cred ca Leo tine (muult) la Ginny. Dar oricum, ma despart de vise si revin cu picioarele pe pamant: PUNE NEXTU''!!!Love

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
29 Mar 2009, 12:10
Multumesc.
E tot ce pot spune.
>Happywide<

[center][Image: felinarm.jpg]
Capitolul II

Calatori[/center]

[right]3 Octombrie[/right]

Au trecut aproape 2 saptamani. 2 saptamani in care am dat deja 2 teste si am avut parte de 3 ascultari la tabla. Am memorat aproape toate numele colegilor mei, si stiu cum sunt profesorii; cred ca profesoara de limba germana e cea mai de treaba. Cred. Este destul de antipatica printre colegi, ceea ce ma face sa ma gandesc, stiind ca ei au multi ani in spate in acest liceu, daca este chiar asa de draguta. Oricum, cu mine n’are nici’o treaba. Uneori, ma priveste putin cam ciudat, de parca abia atunci m’ar remarca, si apoi se poarta foarte… normal, familiar chiar.
In schimb, ceilalti profesori nu prea ma vad cu ochi buni. Poate ii influenteaza faptul ca imi petrec timpul cu Denisa, o adevarata rebela, si mai ales ca la ore stam in aceeasi banca.
Singurul lucru care imi insenineaza ziua este ca maine este ziua lui Leo – si ca ne intelegem destul de bine acum. De fapt, ne’am certat alaltaieri seara, si de atunci nu am mai vorbit, dar o consider doar o mica… nepotrivire de pareri. Ma rog, ma suparase destul de tare, si sper sa isi ceara scuze.
~
“… Excursie in Europa… “
Eu si Denisa nu prea o ascultam pe profa. Prietena mea mazgalea aiurea cu pixul pe coperta caietului meu. Gandurile mele erau insa departe, la doi anumiti ochi verzi…
“… Portugalia, Spania, Anglia, Irlanda. “
Profesoara se apropie de banca noastra. Cel putin, asa mi se pare mie. Dorea probabil sa adauge ceva, dar chiar atunci a sunat, iar in zgomotul obisnuit al scaunelor trantite si ghiozdanelor bagate in banca, profesoara de biologie striga ultimele cuvinte ale discursului ei:
“Se va tine in noiembrie!”
~
“Ginny?” Leo mi’a atins in treacat parul, atragandu’mi atentia. Mi’am intors privirea spre el. “Pot sa te intreb ceva?”
“In genunchi!” am suierat eu.
A ras.
“Chiar e neces…?”
“Da!” am replicat eu. Abia ma abtineam sa nu schitez macar un zambet.
“Bine.”
Si’a aruncat ghiozdanul pe podea, dupa care s’a lasat in genunchi si a intins mana, de parca dorea sa ma ceara in casatorie.
“Ginevra Fayette Icespider, vrei sa vii la petrecerea de ziua mea?”
Am izbucnit in rasete.
“Okay, okay…”
Zambind, mi’a intins o invitatie, apoi a plecat. Cateva colege chicoteau, dar nu imi pasa. Am deschis invitatia cu doua secunde inainte sa sune de intrare.

Pentru mirifica de Ginny!
Te astept in clubul ***, vineri seara. Adica pe la 7. Intelegi tu.
Nu, nu vei fi data afara daca nu vii cu mascara de cea mai buna calitate si nici daca nu te imbraci ca Lady Gaga . DOAR SA FII ACOLO!
Cred ca ai ghicit motivul , deci nu ma chinui sa iti explic Smile si astept macar un “ La multi ani “ . Am pretentii .

Zambeam in timp ce puneam invitatia la loc in plicul ei.
01 Apr 2009, 21:48
Va iubesc><
O sa ma smecheresc si eu si o sa vreau mai multe commuri=]]
as fi onorata daca ar trece si pwcaita Anwca pe aici..:-s

Btw, o sa vedeti daca Ginny e indragostita sau nu de LeoFinna aparentele inseala..
Nu s'a intrebat chiar nimeni de ce am ales titlul asta? chiar ma gandeam sa va dau un indiciu, dar daca nu vretiFinna
Asa. Urmeaza o parte mai tuta si plictisitoare, dar necesaraHappywide scuze ^Smile^

~

Este ora de germana acum.
Nu o ascult pe profesoara. Mi se pare ca am altele pe cap. I’am aruncat o privire lui Leo, dar, din nefericire, nu se uita la mine. Am incercat sa ii atrag atentia, facand semne disperate cu mainile, spre hazul unor tipe din primele banci. Cred ca una era gata sa ii zica ceva profei, asa ca am incetat. Pentru un moment, m’am gandit sa scriu un bilet… dar la ce bun? Am continuat sa privesc pixul… supravietuiesc eu inca 29 minute… oh, tocmai au mai trecut 60 de secunde.
2 minute mai tarziu, ma chinuiam sa fac avion biletelul pe care il scrisesem.
“Domnisoara? Denisa?...” se aude doamna Rubbek. Scap bucata de hartie pe jos.
Am uitat ca Denisa dormea… ma rugase sa o trezesc daca e ceva. Acum, chiar e ceva. Profesoara e la doi pasi de mine, si nu am cum sa spun nimic. Leo paru in sfarsit sa isi dea seama de existenta mea si, din fericire, si de necazul meu. O banana a fost lansata in aer, iar eu, buimaca, i’am urmarit traiectoria. Doamna Rubbek s’a intors, vizibil nedumerita, inspre catedra, iar eu am profitat cat am putut de clipa de neatentie pentru a o impunge usor in umar pe Denisa.
“Doamna profesoara, aveti grija sa nu calcati in banana,” a spus pe un ton serios Leo. Avea o privire de elev cuminte care ma facea sa pufnesc in ras.
Pana la urma, saraca profesoara a uitat probabil ce dorea sa o intrebe pe Den, asa ca, dupa ce bietul de Leo a fost supus chinului de a lua fructul si de a’l duce la cosul de gunoi, ora a decurs in mod normal… cat se poate de normal.
~
“Ginevra? Vino o clipa.”
Desi in mod cert nu aveam de gand sa refuz un profesor, ea a simtit, probabil, o usoara urma de ezitare, asa ca a continuat:
“Te rog.”
Am urmat’o pana la catedra.
“Da?” am incercat sa par politicoasa. Poate dorea sa imi spuna despre vre’un proiect, un concurs..
Am privit’o in ochi. Nu era prima oara, si pana atunci mi se paruse ca nuanta lor era absolute banala. Se intamplase ceva cu ei astazi, totusi… Am incercat sa ma port normal, dar adevarul era ca ma fascina culoarea celor doua perle cenusii.
Straluceau.
Uitasem ca mai era si ea, ca persoana, langa mine. Nu am putut sa nu tresar cand a vorbit.
“Ce stii despre… despre…?”
01 Apr 2009, 22:23
OAU!! SUperb!!
Nah, sunt primaa!:-P:-P
Continuarea...Doresc continuarea!LoveLove
App, vai ce m-ai lasat in suspans cu ultima parte, I mean, wau!!!
Pai, ma gandeam sa nu te intreb ca sa citesc si sa vad singura! Insa sa stii ca m-a pus pe ganduri!Thinking

[Image: nf1dep.png]
01 Apr 2009, 22:26
supeer...continuareaaaaa LoveLoveLove
io urmaresc fic-u asta de cad l-ai pus aici....waaah...e suuuuperrr:

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
01 Apr 2009, 23:07
WA! Mancatz-ash pwcile
E SUPERB!!

Am ras de m-am cacat pe mine =]... aproape Sickquot;
Pune rapid continuarea

Ma intreb ce-ti mai coace mintea ta extrem de inventiva
NEEXT!! :-wKiss

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
02 Apr 2009, 09:56
di Hahapwco scuze ca nu am mai scris
dar azi dimineta am avut timp sa ma delectez
cu tutateniile taleee LoveLoveLove SUPER TARE
TUTOO >Happywide&lt; ABIA ASTEPT URMATOAREA
PS: acum sper ca esti mandra ca am trecut pe aici &gt;Happywide<
scuzee Sad

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
08 Apr 2009, 22:00
MULTUMEEESC >Happywide&lt;
va iubesc

~

Fugeam.
Nu stiam de ce. Nu ma gandeam deloc la asta. Stiam doar ca trebuia sa fug, departe… Repede.
Cadeam, ma ridicam, cadeam, ma ridicam, cadeam. Din nou si din nou. Mi’era frica… Ceva ma urmarea… Ceva sau cineva.
O femeia tipa in urma mea, dezamagita, disperata. Doream sa ma intorc la ea, dar nu puteam… trebuia sa o parasesc. Altcineva imi dorea raul.
“Aici.”
Inselatoare voce! Aparent blanda, doar la suprafata o speranta… am fugit mai departe, dar nu am reusit… nu… nu…
~
“Ginny?”
“Ah!”
Ce se intamplase mai devreme? Parca erau niste amintiri netraite vreodata…
Atunci cand ma uitasem in ochii profesoarei, atunci cand spusese acel cuvant, cazusem intr’un fel de transa. O rememorare. Am zambit in sinea mea, desi ar fi trebuit sa ma ingrijorez in privinta sanatatii mele mintale.
Incercam sa imi amintesc ce cuvant anume folosise doamna Rubbek, dar nu reuseam sa imi aduc aminte. Era deja enervant. Zisese ceva, sunt sigura.
“Puteti repeta, va rog, ce ati spus?”
Am incercat sa par amabila, desi aveam o multime de intrebari…
“Nimic, draga mea. Vai! Ce tarziu este!”
Nu mi’am dat seama cand am ramas singura, in picioare, langa catedra.

[right]4 Octombrie[/right]
“La multi ani!”
Imediat ce l’am zarit pe Leo, mi’am aruncat bratele in jurul lui. El nu a parut surprins de gestul meu. Din contra, m’a mangaiat usor pe par; ne’am despartit. Eu inca zambeam, entuziasmata.
“Ce mai faci?”
“Matanii la cer… sa nu lasi petrecerea fara sarbatorit” a ras el.
Am scos limba. Discutia putea sa continue ore in sir… daca nu era scoala… S’a sunat de intrare. Or sa fie sase ore interminabile. Dar intotdeauna exista luminita de la capatul tunelului. In acest caz, petrecerea!
~
Nu stiu cu ce sa ma imbrac. Am o groaza de variante. Pana la urma, le’am chemat pe Denisa si Bianca; ele se imbracasera deja. Imi placea la nebunie rochia verde inchis a Ditzei si tinuta jeans – bluza sexy a lui Beeb. Dar eu imi doream parca altceva…
“La ziua mea, sunt sigura ca nu vei petrece atat timp in fata dulapului,” isi dadu Bianca ochii peste cap. “Poti, te rog, sa te grabesti?”
“Esti si tu muiere,” am suierat. “Trebuie sa ma intelegi.”
“Ah, asa imi umblii deci,” murmura Deni dezaprobator, din partea cealalta a camerei. “Doar doua tricouri in combinatia mov – galben? Ma dezama… UAU!”
Tipase ultima data. Ma speriase de’a dreptul.
“Ce bluza misto!” Mi’o arunca, o catarama argintie a ei lovindu’mi obrazul.
“Den! M’ai zgariat…!” Nu puteam sa cred! Cate creme, solutii aveau sa imi acopere rana? Mi’am trecut usor degetul peste zgarietura de pe obraz. Am auzit o bufnitura puternica si am tresarit.
“Ce zgarietura visezi?”
Bianca se uita usor incruntata la mine, examinandu’mi chipul. Denisa era inca intoarsa cu spatele, masandu’si crestetul capului. Probabil se lovise de ceva – de dulap, de masuta, de cufar – in timp ce se intorcea catre mine, expicandu’se zgomotul de mai devreme.
“Nu – nu o vedeti?” Bianca radea de mine. Sigur. I’am aruncat o privire urata, dar din expresia ei nedumerita am inteles adevarul de netagaduit. M’am uitat in oglinda, socata. Mi’am atins obrazul. Era acolo! Langa buze! Acum… nu mai este nimic. Nu simteam nimic in neregula.
Am incercat sa imi dau ochii peste cap. Simtisem lovitura si rana… sau o luasem razna?
E si asta o optiune.
~
M’am imbracat – sau, mai bine zis, m’au imbracat Denisa si Bianca – in bluza aceea albastra, transparenta, cu un maiou mai inchis la culoare pe deasupra si o fusta lunga pana la genunchi, maronie. Am decis sa port pantofi cu talpa inalta, gen balerini constipati, cum ii numea Den. Bianca a chemat un taxi in fata blocului la 7:10. Abia asteptam – desi nu lasasam sa se vada – sa il vad pe Leo.
Am suspinat incet in aerul rece al serii. Simteam o mireasma ca de flori de tei… Era un parfum destul de ciudat, mai ales in plina toamna. O senzatie ciudata mi’a invaluit mintea o clipa, apoi m’am trezit din nou pe pamant, printre stropi de apa, langa o baltoaca peste care am sarit in ultimul moment… din nou eu. In fata unui club, la 16 minute trecute dupa ora 7.

--
stiu ca e cam tut da' naHappywide :"&gt;
09 Apr 2009, 22:06
Asa..
Am citit toate partile de la inceput, chiar daca n-am lasat nici un comentariu.
Per ansamblu imi place, insa mi-as dori ca relatiile sa fie evidentiate putin mai mult. Adica sa fie ceva mai complexe. De exemplu relatia dintre personajul principal, Bianca si Denisa. Este o prietenie normala si eu nu prea vad acea tensiune prieteneasca si ceva mai multe emotii.
O sa continui sa-ti citesc ficul si de data asta o sa-ti dau comm dupa fiecare parte scrisa. De abia astept sa vad care e adevarata relatie dintre Adriana si Ginny.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Oare un inger se poate transforma intr-un demon? Rosalie Vivienne Alden 63 14,685 07 Feb 2011, 22:18
Last Post: Katya Sokorov
  Intr-o zi de nedescris Sisis Roxamburg 2 1,381 14 Dec 2010, 16:59
Last Post: Aylee L. Lovel