Urari Zile de Nastere
|
08 Apr 2009, 10:58
|||
|
|||
Ma bucur ca macar 3 membrii au observat ca a fost ziua mea.
Va multumesc mult pentru urari > ![]() Chiar apreciez. Probabil ca vi se pare ca nu intru pe forum.. Mda. Intru mereu, citesc tot, dar pur si simplu nu gasesc nimic interesant de postat. Asta nu inseamna totusi ca nu raspund la PM-urile in care mi se cere ajutorul. Merci again > ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
08 Apr 2009, 20:22
|||
|
|||
LA MULTI ANI LYRAAA>
![]() scuze ca postez abia acum ![]() sa imi traiesti ma> ![]() ![]() ![]() La multi ani si Edward Kiranov ![]() |
|||
08 Apr 2009, 21:20
|||
|
|||
Merci Ginny ><
Si dap. Happy b-day Edward Kiranov^^ ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
09 Apr 2009, 21:16
|||
|
|||
La multi ani tutror celor de mai sus. N-am putut sa intru ins ava zic acum=]]
La multi ani Anna, Lyra Edward si pentru azi ron w. si tom_cruplud!!! Sper sa aveti parte de tot binele din lume!!! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Apr 2009, 09:37
|||
|
|||
Da.. la multi ani si celor de ieri
![]() da' v'ati nascut ca turbatii in aceeasi perioada=]] |
|||
10 Apr 2009, 17:04
|||
|
|||
Eh... cu intarziere va spun tuturor celor care v-ati serbat saptamana aceasta ziua de nastere un calduros: "La multi ani! "
La multi ani Lyra, Edward! Apropo... stiati ca ieri a fost ziua lui Kristen Stewart? [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
17 Apr 2009, 21:36
|||
|
|||
LA MULTI ANI BELLATRIX ><
[ * daca asta e numele corect =) brb sa verific * da, asta e=) ] |
|||
19 Apr 2009, 10:27
|||
|
|||
Un la multi ani calduros Sharmei!!!!
Tocmai de Paste!!!! Sper sa ai un an cat mai implinit alaturi de familie si cei dragi!!! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Apr 2009, 10:37
|||
|
|||
Sanara, la multi ani ma>
![]() si un Paste Fericit totodata! [ cum s'a nimerit tocmai acuma =) ] |
|||
19 Apr 2009, 11:16
|||
|
|||
Aaaa...La Multi Ani Sanara!!!
Si Paste Fericit! [Si io vreu ca ziua mea sa cada tocmai in prima zi de Paste ] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,805 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |