Doua adevaruri si o minciuna
|
16 Apr 2009, 18:56
|||
|
|||
uhm.. 1?
1. Trebuie sa merg sa duc gunoiul 2. Trebuie sa-mi fac curat in camera 3. Trebuie sa beau un ceai In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana Orasenii, pe trotuare, Merg tinandu-se de mana, Si-n orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana, De sub vechile umbrele, ce suspina Si se-ndoaie, Umede de-atata ploaie, Orasenii pe trotuare Par papusi automate, date jos din galantare. |
|||
16 Apr 2009, 19:03
|||
|
|||
Ginny, al doilea era fals.
3 este fals. 1) Trebuie sa ma duc sa mananc. 2) Stau imbracat in pijamale. 3) Am parul nepieptanat. ![]() |
|||
16 Apr 2009, 19:08
|||
|
|||
din pacate, trebuie sa beau si ceai
2 era fals. mi-am facut curat in camera dimineata uhh.. 2 e fals? 1. Mi-e somn 2. Mama face prajituri 3. suna telefonul. In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana Orasenii, pe trotuare, Merg tinandu-se de mana, Si-n orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana, De sub vechile umbrele, ce suspina Si se-ndoaie, Umede de-atata ploaie, Orasenii pe trotuare Par papusi automate, date jos din galantare. |
|||
16 Apr 2009, 19:11
|||
|
|||
2 e fals cred
![]() apropo alex.. 2 era fals=]]] eu am mancat capul, urechile i le'am dat surorii mele.. 1. Vorbesc cu 2 persoane pe mess. 2. Am un telefon negru. 3. O pisica de'a mea este alb cu portocaliu. |
|||
16 Apr 2009, 19:14
|||
|
|||
la mine 2 e fals. Mama nu face inca prajituri. Momentan e la cumparaturi xD
la tine 1 e fals? 1. Am ochi caprui 2. Imi place galbenul 3. Beau apa. In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana Orasenii, pe trotuare, Merg tinandu-se de mana, Si-n orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana, De sub vechile umbrele, ce suspina Si se-ndoaie, Umede de-atata ploaie, Orasenii pe trotuare Par papusi automate, date jos din galantare. |
|||
16 Apr 2009, 19:18
|||
|
|||
Nush ce sa zic...stiu ca iti plashe galbenul..nush ce ochi ai,si de unde sa stiu io ca tu bei apa?
Deci una o stiu...care e adevarata...acum numar: Ala bala portocala Mi-a iesit 3 1.Consider ca Viktor Krum e fffff dragutz 2.Pana la varsta asta am citit numai carti SF si Fantesy 3.Personajul meu preferat din LOTR a fost si este Haldir din Lorien O singura persoana stie care este falsa ...ofer un indiciu: mi-am schimbat parerea acum vreo 2 saptamani ![]() ![]() |
|||
16 Apr 2009, 19:24
|||
|
|||
3 era fals la mn
![]() [ ps : alex , am editat mesajul meu si am pus 2 in loc de 1 ca fiind fals , imediat ce am vazut la nu stiu ce alt toapec ca ti'era somn=]] ] Shery , e fals 3? ![]() 1. Ador shoppingul=]] 2. Ador rozul cu picatele 3. Ador buburuzele |
|||
16 Apr 2009, 19:32
|||
|
|||
mnoh...dapz Ginny...3 era c momentan imi e Faramiiiiir
La tn...sa ma gandesc. Rozul cu picatele nush...buburuzele nnush...shoping...s-ar putea. Dar io zic ca nu imi plac buburuzele ![]() 1.Ador sa ascult muzica 2.Il ador pe Vitas,rusul ala 3.Am telefon de culoare verde [m-am inspirat de la Ginny] ![]() ![]() |
|||
16 Apr 2009, 19:46
|||
|
|||
la mine era 1 fals. Am ochi verzi.
@Ginny-sorry, nu vazusem ca editasesi. Si la tine, Shayera, 3 e fals? 1. Imi place portocaliul 2. Imi place rozul 3. Imi place movul In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana Orasenii, pe trotuare, Merg tinandu-se de mana, Si-n orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana, De sub vechile umbrele, ce suspina Si se-ndoaie, Umede de-atata ploaie, Orasenii pe trotuare Par papusi automate, date jos din galantare. |
|||
16 Apr 2009, 19:50
|||
|
|||
cred ca este 3
1) Am ochi albastri 2) Am lumina aprinsa in camera. 3) Trebuie sa ma duc sa mananc. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|