Cissy`s art
06 Aug 2008, 22:12
Nu ma supar...
Stai linistita si nu te grabii...
Nu e ceva pe viata si pe moarte...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08 Oct 2008, 17:00
OhCrying(( Am facut un posssst luuungCrying si mi s-a sters! si am fost facut si pentru comanda Oh. Ma rog, iti spusesem ca imi plac, mai ales cele din primul post:>

Nu-mi place cea din 22 martie. [sau ce data era. Nu mai tin minte -.-]

Si ... Iti cerusem o semntatura si un avatar pentru personajul meu, Denis. Pozele erau x and x. Culori, nu am preferinte. Sa nu fie ceva ce iese in ochi tare.. Si dimensiuni 350px × 160px pt semnatura si 100x100 avatar.. Sa scrie "Denis Diggory". Scrisesem mult mai mult, dar s-a sters. mrg, multumesc. A,da. Border sa fie ceva simplu, micut. Si daca vrei, poti folosi si alte poze, dar sa fie cu Jesse McCartney.

[Image: d4.png]
08 Oct 2008, 18:53
Scuzati de offtopic...
Dar am mai vazut pe undeva ca un membru a scris ca cineva ia sters postul sau topicul.
De fapt in ultimul timp, a fost o mica perioada in care s-au sters singure diferite topicuri si/sau posturi.
Este de la host. Dar cum e gratuit nu avem nici un drept sa ii injuram pe aia.
Adminii sterg numai posturi inutile, fara sens, care nu sunt postate unde trebuie si scurte.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
09 Oct 2008, 17:56
kennya, nu la asta ma refeream xD adica nu mi s-a trimis.. S-a sters ce am scris xD

[Image: d4.png]
27 Dec 2008, 18:55
Avand in vedere ca realizezi creatiile in photoshop, mi se par extraordinar de reusite, sunt acceptabile, dar nu reusite.

Le iau pe rand, in ordinea in care le-ai postat:
1.Pozele sunt decupate aiurea, iar backgroundul e oribil, culorile nu se potrives.Inteleg ca este primul tau banner asa ca se accepta.
2.Nu prea imi place cum le-ai decupat, culorile sunt prea tipatoare(parerea mea), iar semnatura ta abia se observa.
3.Asta e bunicica, dar scrisul nu se distinge prea bine.
4.No Comment... Cand am vazut fata aceea anime... bleach...
5-6. Avatarele sunt dragutele...
7.Culorile nu se prea potrivesc.
8.Draguta, dar mi se pare ca are mult roz, prea multe stelute, fluturasi etc.
9.Dungile acelea alb si gri sunt nepotrivite
10.Aceasta e draguta, dar scrisul roz strica...
11.Destul de reusita, dar nu imi place sum ai descupat-o pe ultima fata.
12.Prea mule detalii si mi se pare ca nu are stil.
13.E dragutica, dar nu cred ca ai schimbat mare lucru la ea...

Stiu ca mai sunt, dar ajunge cate am comentat.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
27 Dec 2008, 21:38
Asa.. stai putin sa comentez si eu [propriile mele chestii=)]:

1. Deci este primul primul meu banner. A fost mai mult de incercare si inca nu decupam cum trebuie.
2. Da, stiu.. am vrut tocmai sa fie tipatoare [Valentine's day, ce naiba]. Si semnatura tocmai sa nu prea fie vizibila.
3. Mda. Cred ca e mai bine un scris inchis decat unul roz bombonWink
4. Aici no comment. Daca tie nu iti place anime asta e. Pe mine ma intereseaza poza facuta de mine, nu cum este originalul. Putea sa fie si Gutza acolo, daca sig'ul e bun, nu prea imi pasa.
5-6. Sunt groaznice de fapt:-s
7. Care culori nu se potrivesc? Albastru cu orange? Sunt culori complementare, parca.
8. Asta era si ideea.
9. Cred ca dungile fac parte din poza originala=] este ff simpla semnatura, pentru ca nu sunt cine stie ce as in paint. Si asta e de incercare - e facuta in aceasi perioada cu bannerul ala, primul.
10. Eh, mie mi'a placut rozul ala tipator. Parca era totul prea gri.
11. Pai daca tu crezi ca dunga aia neagra de langa al treilea inger face parte din poza originala din care am luat fata aia, cred si eu ca ar fi fost decupata prost. Dar dunga aia e de altundeva. Este tot imaginea aia de pe fundal, cu ingerul din mijlocul oceanului [marginea din stanga]. Nu stiu de ce am pus aceasi imagine, pur si simplu asta am vrut.
12. Stiu, era pentru o colega.. Ea a cerut cat mai multe zane si chestii. Si ei i'a placutThinking
13. Ba te rog, m'am chinuit ceva la asta. Am luat zana din alta parte si am pus'o peste poza unei pesteri. Daca nu poti sa vezi asta, n'am ce face. De fapt se si vede - este mai intunecat in jurul zanei, acolo unde a ramas din poza originala [zana era pe un fundal negru, langa o luna - nu mai am poza aia dar imi amintesc exact cum era] si mana ei stanga e decupata mai prost - ce sa fac, mi'a alunecat.
28 Dec 2008, 17:58
App, Ginny, pot sa-ti cer si tie un set?;WinkApp, sa fie cu pozele:
[Image: 2a0g4lz.jpg]
[Image: 2hogpd4.jpg]-app, daca poti sa le mai micsorezi, n-am gasit mai miciCrying
Nu stiu, as vrea ca in spate, sau undeva sa apara imaginea:
[Image: 24dmsyt.jpg]
Textul: Those are are true blue eyes!
Dimensiuni cum vrei tu.Happywide
Merci beaucoup!! Il faci cand vrei si cand poti.Happywide

Edit later:sorry, mi-am dat seama prea tarziu ca nu este link. Sper ca nu te supy.

[Image: nf1dep.png]
19 Apr 2009, 00:28
Datorita fratelui meu preferat [ si unic =) ] LoveLove, am din nou photoshop cs2LoveLove

Uite Jade, ti'am facut azi setul... imi cer iertare pentru asteptare.. sper sa iti placa:-s

[Image: forjade2.gif]
[Image: forjadecopy.gif]

Hahalino, Bebe, imi cer mii de scuze petru intarziere si vouaCrying. Maine va fac seturile KissKiss
19 Apr 2009, 12:49
Foarte frumos Hahi LoveLoveLoveLove
Vad ca nu ti-ai pierdut indemanarea cat nu ai avut ps-ul.
Astept cu nerabdare seturile tale.

19 Apr 2009, 13:10
Minunat Ginny, chiar te pricepi! Astept urmatoarele poze.

[Image: 5l9d8w.jpg]