Ce-ati facut azi?
06 Apr 2009, 19:43
Shayera, ai grija ce-ti doresti. La un liceu de arte, si scoala generala e foarte grea [stiu ca suna aiurea, dar unele licee au si 5-8]. Multi copii de la noi din clasa s-au transferat de acolo pentru ca nu rezistau programului. Dimineata ore... dupamiaza iarasi ore... Brrrr :-s ... In fine, succes .

Ca sa nu fie total off-topic : Mi-a cam disparut fericirea, desi azi a fost o zi foooarte frumoasa ...

[Image: 20htuyu.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Apr 2009, 15:41
Chiar eu m-am transferat de la Arte.. datorita programului prea incarcat .

Asa.. deci ... eu vorbesc pe mess.. cu un tip de la mine din oras.care inainte imi era doar prieten . Adica ma intelegeam foarte bine . Glumeam , radeam pe acolo , in rest nimic . Pe urma , a inceput pe mess sa-mi dea din ce in ce mai multi ">Happywide<Kiss" si cica eu ":|" . Faza este ca eu ziceam ca-i prost . El e skater ma rog.. trebuia sa zic asta . Asa.. pe urma , intr-o zi m-a intrebat "ma mai iubesti? Bigeyes3" si cica eu "wth??" adica Cum sa intrebi un om asa ca prostu' daca te mai iubeste si cica eu "ce ai?" si cica asta "nimic . dar tu ma mai iubesti?:>" si cica eu ":|" tot il intrebam pentru ce-i trebuie.. si cica asta "ce e asa de greu sa spui da? :-J eu te iubesc pe tine.. nu stiu ce" si cica eu ":|" in fine
pe urma...cica asta Finna) m- a salutat ca sa-mi dea cica o melodie.. oo da.. ce motiv genial pentru a vorbi cu cineva.. si cica asta tot imi zicea ca vine la mine nu stiu ce sa facem etc.. ma chema afara... ah...si.. eu mna ... nu aveam nici o treaba pe urma , la scoala l-am vazut si nu l-am salutat.. si nici nu prea ma interesa.. si nici el n-avea nici o treaba , si astfel cand am vazut ca nu are nici o treaba cu mine , a inceput sa-mi placa . O God! Ce naspa! Imi venea sa-l bat

Azi , m-am dus la sc... si cica eu m-am dus sus .. si ... cica se apropia de mine... si cica eu "OO NU OO NU OO NU!!! " si cica m-am dat in spate si m-am prefacut eu ca ... vreau sa vorbesc cu nu stiu care coleg de'a lui
oo Doamne.. faza este.. ca nu stiu daca imi place sau nu. Adica ... mna..

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
10 Apr 2009, 18:20
Deah... sa va povestesc si eu ce am facut eu in aceasta ultima zi de scoala inainte de vacanta de Paste.
Dimineata, m-am dus constincioasa la ore, de la 7.30 sperand ca mai gasesc pe cineva pe acolo.M-am imbracat si in uniforma Wink) pentru ca mai apoi sa constat ca in clasa mai erau doar 4 fete, care bineinteles isi schimbasera uniforma cu haine obisnuite, si cativa baieti pe baza sportiva. Neah... doar eu pot sa vin in ultima zi cu toate caietele la mine si cu uniforma.
Am facut prima ora de franceza in care se presupune ca ne-a predat Wink, iar apoi am vorbit cu profii si ne-au spus sa mergem acasa... Eu si cu prietena mea ne-am gandit sa mergem in oras sa ne cumpar niste haine.Totul bine pana aici, insa ajungem la un moment dat intr-un magazin in care era deschis radio-ul pe Zu si tocmai incepuse o farsa a lui Buzdugan(Daca ati auzit-o azi atunci stiti despre ce vorbesc).In timp ce eu ma uitam la haine, prietena mea asculta concentrata farsa cand la un moment dat o bufneste rasul in mijlocul magazinului. Nimic ciudat, doar ca toata lumea se uita la ea si saraca nu mai putea sa se opreasca.Vine vazatoarea la ea si ii zice:
"Fetito, deranjezi clienti, mai incet! "
Iar prietena mea, gandindu-se ca ar fi mai bine sa iasa din magazin se grabi spre iesire insa nu stiu cum dumnezeu a putut, dar s-a impiedicat de un prag si s-a prabusit peste un raft cu haine. Wink) Nu vroiam sa rad de ea, dar va imaginati pe cineva cazut pe podea si cu vreo 6-7 tricouri peste el.

In rest... ziua de astazi a fost chiar normala... insa ma asteapta o vacanta scurta si foarte incarcata de execitii pentru tezele unice.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
21 Apr 2009, 21:29
Aseara [nu azi] mi-a dat iubi mesaj "Nu mai pot fi cu tine am gasit pe alta". Eu in gandul meu 'Dute dracu, casa de piatra. Ma doare-n *** ca nu mai vrea sa fie cu mine, oricum ii dadeam maine papucii.'
Azi... m-am trezit pe la 1, am facut un dus fierbinte si la 3 am mers afara cu o colega. Ne-am intalnit cu cica prietenul ei si cu inca un baiat, R. Ne-am plimbat pe la Colina [un fel de parc, numai cu copaci si verdeata], apoi am jucat adevar sau provocare. Am fost provocata sa ma mz cu R. La inceput am terminat destul de repede, desi eu incercam sa termin sarutul, chiar daca imi place, ca sa nu zica nu stiu ce. Dar el tot continua, in loc de 2 secunde am stat vreo 10. Am mai povestit, el nu e chiar din Cluj, asa ca nu vine numai in week-enduri si in vacante, la bunici. Cand baietii au trebuit sa plece, prietena mea s-a sarutat cu prietenul ei, iar eu cu R, ne-am sarutat iar, fara sa fie vreo provocare. A durat aproape un minut. Ce bine saruta!
Am venit acasa la mine si ne-am uitat cu colega-mea pe hi5-ul lui R. M-am indragostit.

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!