intrebare si raspuns
|
21 Apr 2009, 22:43
|||
|
|||
Pentru ca nu e cea mai taremelodie posibila in toata lumea si tot universul. =]
Cand o sa pot fii cu Rares? ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
21 Apr 2009, 22:50
|||
|
|||
BA EEEE!!!
Cand te cere el de pretena Dc ma apuca des ca canta prin toata casa melodii super [a lu' Vitas ] ![]() ![]() |
|||
21 Apr 2009, 22:52
|||
|
|||
Pentru ca melodiile lui Vitas nu sunt super, numai el e.
De ce imi plac atat de mult ochii lui aia albastrii-verziu si buzele alea moi ale lui Rares? ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
21 Apr 2009, 22:57
|||
|
|||
Ba e...auzi tuh...asculta odata in viata melodiile lui...eu ascultand muzica m-am indragostit de el,nu gasind poze cu el pe internet.Am ascultat din greseala in timp ce imi faceam tema la mate,afara,si era pe TVR 2 concertul lui Vitas in Romania,am ramas socata si am dat fuga in casa si am vazut ca nu doar muzica e super,ci si el...deci nu spune ceva ce poate jignii.Adica cum ar fi: "Tie nu iti place muzica,iti place idiotul ala de cantaret" deci...te rog nu mai zice asa ceva...daca tie nu iti place,nu inseamna ca nimanui nu trebuie sa ii placa.
Normal...totul e adevarat in ceea ce am zis,dar nu sunt suparata Pentru ca ochii albastrii si verzi sunt super Ador ochii verzi Dc sunt singura din scoala care asculta Vitas si alte melodii de genul? ![]() ![]() |
|||
21 Apr 2009, 23:03
|||
|
|||
Pentru ca nu sunt si eu in scoala cu tine. Bine, wa, ai castigat. Chiar is faine melodiile lui, daca as fi fost si eu cu tine in scoala nu erai singura.
De ce nu intra Rares pe mess sa vorbesc cu el? ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
21 Apr 2009, 23:06
|||
|
|||
Poate e la WC...are diaree
Dc oare nu am chef sa intru pe mess? ![]() ![]() |
|||
21 Apr 2009, 23:07
|||
|
|||
Pentru ca nu vrei sa vorbesti cu mine, deaia
De ce am chef sa fac glume pe seama unei biete colege? ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
21 Apr 2009, 23:09
|||
|
|||
Pentru ca e beata
Dc nu am chef sa fac un referat,desi maine tre sa il duc? ![]() ![]() |
|||
21 Apr 2009, 23:13
|||
|
|||
Pentru ca nu prea cred ca are cineva chef de scoala. Numai eu, dar nu de scoala mea. Ma duc la alta scoala maine. Sa ma intalnesc cu un baiat =]
O sa se repete vreodata ziua de azi? ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
21 Apr 2009, 23:15
|||
|
|||
Pe mine ma intrebi?
Dc Kim Ryan tot intreaba atatea? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |