Karaoke Night
|
21 Apr 2009, 20:04
|||
|
|||
Lyra incerca sa se hotarasca intre Miley Cyrus - Fly On The Wall si Miley Cyrus - Bottom Of The Ocean. Ii placea extrem de mult Bottom Of The Ocean, dar parca era cam lenta. Se gandea sa poate lumea va adormi ascultando cum falseaza atat de grav.
Ridica brusc capul din catalog si spuse: " Fly On The Wall " Celelalte fete se uitara mirate la ea, iar atunci Lyra incepu sa dea explicatii: " Mda. Stiu ca voua va place alt gen de muzica, dar o ador pe Miley si nu pentru rolul ei din Hannah Montana.. Imi place de ea ca persoana. " Continua sa trancane, dar deja celelalte ' revenira la oile lor ' [ bine.. mi-a venit sa zic faza cu oile ] Dupa ce termina de explicat despre Miley se duse la baiat si ii spuse piesa pe care o vroia. Acesta o nota si ii zambi. ' Mmm. E dragut. ' isi spuse Lyra in gand si se intoarse la celelalte. __________________________________________________________ Melodia pe care o cant eu: http://www.youtube.com/watch?v=3RSlhNJFohI ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
21 Apr 2009, 20:58
|||
|
|||
Rose incerca sa se hotarasca asupra melodiei care o va canta. Va fi, desigur, o melodie lenta, blues sau soul. Ii placea metalul, dar doar pentru a-l asculta. Mereu fredona, in schimb, diverse melodii triste, care o duceau cu gandul departe.
Totusi... ce melodie? Nu vroia sa imparta cu toata lumea melodiile lor, fostele lor melodii, asa ca renunta la gandul de a o imita pe Toni. Apoi, ii veni brusc ideea. Numai ca avea nevoie de un baiat care sa o acompanieze. Se uita in jur si nu vazu decat fete. Se hotari totusi sa nu renunte la prima idee. - Te-ai hotarat, Rose? o intreba Jade. - Hm, aproape. Am nevoie de un baiat pentru a canta "Just one last dance"... ----- OOC: Melodia in duet: http://www.youtube.com/watch?v=O5E3nUiBwCk Sper sa apara vreun baiat ... daca nu, imi aleg una solo ![]() P.S.: Marc Terenzi apare in a doua jumatate a melodiei ... ![]() |
|||
22 Apr 2009, 18:31
|||
|
|||
Ada stia ca are o voce extrem de buna si de asta trebuia sa-si aleaga o piesa grea pentru a impresiona pe toata lumea . Se gandea la piese de la Evanescence care ii ieseau extrem de bine si care erau si grele .
- Oare dintre Evanescence - Call me when you're sober si Evanescence - Bring me to life ce sa aleg , intreba Ada pe Jade care era atenta in alta parte . - A? Ce? raspunse fata care isi intoarse privirea enervata spre Ada , fiind deranjata din ocupatia ei de a privi un baiat cu par lung , brunet si ochi albastri. - Hei! spuse Ada , E Dragut! - Stiu! exclama Jade si continua sa se uite Ada vazand ca nu are cu cine vorbi , se gandi si ramasese sa cante Evanescence - Call me when you're sober . Se duse si ea la baiatul de langa scena brunet cu oshi albastri si ii dadu hartia , cand vazu ca ii facu cu ochiul . Ada vazand aceasta , se intoarse spre el si incepu o discutie care ei i se parea total plictisitoare dar baiatul o accepta cu voiosie . - Si ? In ce tara locuiesti ? intreba baiatul pe Ada - Pai in Elvetia . Plictisitor . Stiu! raspunse fata dand din mana plictisita . - Eu sunt din Austria . Suntem aproape . Prietena mea este tot din elvetia . - Ce ? Ai prietena ? intreba Ada enervata - Logic ! Adica na ... o iubesc si ea ma iubeste . Nus tiu ce m-as face fara ea . - Ah .. ok . Eu am plecat! Si Ada se indeparta nervoasa de coltul acela al salii vazand cu coltul ochiului cum ii face din mana si ii mimeaza un pupic . - Bleack! Nu mi-a placut nici o clipa . Doar mi-era mila de el , spuse Ada care vroia sa arate foarte mandra dar de la o posta iti dadeai seama ca ii venea sa il bata cu leuca pe acel baiat . - Nu-i nimic! Il ai pe Bernard! ii spuse Black Rose care tocmai trecea si o batu pe umar. |
|||
22 Apr 2009, 19:29
|||
|
|||
----
Deoarece nu se putea decide intre melodii, Julia decise sa se imbete ca sa faca o alegere mai usoara [=]]]. Incepu sa-si umple paharul la foc automat, bau constant, se holba pe lista si pana la urma alese o melodie... cantata de My Chemical Romance. Uitase si cine erau My Chemical Romance, dar ce conta. Incepu sa-l caute pe Draco cu privirea, fara a putea gandi rational. 'Bine ca dispari, lasa ca tip eu sa m-auzi si tu..' Si chiar Draco nu avea cum sa n-o auda, caci Julia isi alesese o melodie planuita sa zguduie peretii Hogwarts-ului... Link > http://www.youtube.com/watch?v=U6GisaqlI80 ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
22 Apr 2009, 20:47
|||
|
|||
Jade statea acum la o masa, asteptand ca petrecerea adevarata sa poate incepe.
Ada se apropie de ea, intreband-o daca stie trupa Evanescence. "Desigur!! Dupa Nightwish, ea este trupa mea favorita!" Ada ii zambi, apoi isi lua si ea un suc. "Trebuie sa-mi pregatesc vocea!"spuse ea, printre sorbituri. Jade rase, si se pregati sa-i spuna ceva mai 'acid', insa fusese intrerupta de o fata: "Hei! Tu esti Jade Slytherin?"intreba fata, apropiindu-se de Viperina. "Depinde cine intreaba!"rase roscata in continuare. "As vrea sa ne insotesti pe mine si pe fratele meu la karaoke. Am auzit ca esti fana Nightwish." "Dar ce piesa doresti sa cant?" Fata o lua de mana. "O piesa putin mai greuta. The Poet and The Pendulum. Tu ai sa joci rolul lui Anette Olzon, eu imi voi testa talentele de soprana la inceputul melodiei, iar fratele meu il imita foarte bine pe Marco Hietala!" "Imi pare rau, insa deja sunt inscrisa!" Abia acum isi dadu Jade seama. Si ii parea rau. The Poet and The Pendulum era piesa ei favorita din noul album al trupei, "Dark Passion Play". Mai ales ca aceasta reprezenta noul album... "Stai linistita! Fratele meu te poate taia de pe lista!" Cele doua prietene(Jade si Ada) facura ochii mari, dupa care se uitara una la ulta ca doua tute. "Vrei sa spui..."incepu Ada. "Ca fratele tau..."continua Jade. "ESTE CEL DE ACOLO?!?" Acum tipara amandoua, facandu-i pe ceilalti participanti sa se uite la ele, apoi sa se inchine. "Dap. Deci am stabilit!"spuse fata. "Apropo, numele meu este Sarah." "Ok, ne mai vedem, Sarah."spuse Viperina. Dupa ce pleca, isi dadu ochii peste cap. 'Mi-e rau...Cred ca o sa ragusesc!' ______________________________ Piesa pe care o canta Jade, Sarah si fratele ei: http://www.youtube.com/watch?v=SvUNvUunjNI Nu s-a facut inca videoclip. In schimb sunt versurile. ![]() ![]() |
|||
24 Apr 2009, 19:51
|||
|
|||
Karaoke-ul urma sa inceapa. Dumbledore urca pe scena inalta si incepu sa tina un scurt discurs, apoi il invita pe baiatul cu lista numit Joe care o prezenta pe prima participanta.
Pe scena urca o fata inalta, foarte slaba, cu parul lung brunet si cret si niste ochi mici, dar partunzatori. Purta o rochie lunga vaporoasa albastra fara bretele si niste pantofi cu un toc extrem de inalt. Se prezenta ca fiind Catherine. " In ce casa e? " sopti Lyra. " E la viperini in ultimul an. E destul de retrasa" ii raspunse Jade. Catherine incepu sa cante o melodie lenta, pe care Lyra nu o mai auzise. Canta frumos, dar putin pitigaiat. Parea sa stie versurile la perfectie fara ca sa arunce vreun ochi pe ecranul din fata ei. Lyra observa cat de usor se misca. Parca plutea pe ritmul lent al muzicii, in timp ce parul ii flutura in spate. Era frumoasa si canta binisor. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
24 Apr 2009, 20:49
|||
|
|||
Ada aplauda pe la mijlocul melodie , deoarece ca acea pauza este chiar sfarsitul melodiei , nefiind prea atenta la ecranul acela care se parea a fi pus degeaba , cati toti stiau versurille la perfectie .
"Draguta tipa. Nu am mai vazut-o!" spuse un baiat care era mai vis-a-vis de Ada la masa. Dupa ce fata termina de cantat , un baiat blond cu parul mai lung , ochi albastrii si destul de inalt , cu niste haine labartate , fiind probabil cel mai labartat in afara de Ada si baiatul care punea melodiile, intra in sala facand cu mana la cateva persoane. "O God! Ce bine arata!" exclama Ada , intorcand cateva priviri spre ea. Chiar si aceluia care se afla pe scena si care ii zambi si ii facu din ochi . "Huh...cred ca am treaba dupa concurs." mai zise Ada zambind malefic. Baiatul avea o vocee foarte draguta cantand How to save a life. O melodie care Ada o mai auzise , dar nu prezenta un mare interes pentru ea. "Il stiti pe asta?" mai intreba Ada fara sa mai stea pe ganduri. Credea ca i se aprind calcaiele. "Da!" spuse un baiat de langa ea . "Este in anul VI la Astropufi. E de treaba tipul. Este foarte glumet , dar nu este prea vazut prin scoala , deoarece isi petrece mai mult timp in camera de zi sau in dormitor. " "Si tu esti?" intreba Ada enervata caci se baga in seama unde nu-i fierbe oala. "Prietenul lui cel mai bun!" zambi baiatul , cu un zambet care o scaose din sarite pe Ada . Dar se gandi ca o sa-i spuna baiatului si pe urma va fi aratata peste tot cu degetul. "Ah" mai spuse Ada ridicandu-se de la masa si mutandu-se in alta parte cu Jade. Undeva mai incolo , unde se afla si Lyra. |
|||
24 Apr 2009, 21:08
|||
|
|||
Cine pusese atata rom pe masa,nu stiu. S-o fi gandit ca are de a face cu majori.. Julia reusise performanta de a se imbata. Nu ca ar fi fost prea greu pentru ea sa se ameteasca, insa chiar intrecuse masura.
"Ce-i asta,dom'le? Asta-i vrajeala! Sa ma auziti pe mine cantand, ha.. stati doar oleaca, sa ma auziti..." Se ridica incet de la masa si se clatina nitel,speriind cativa elevi de la masa de langa. Jade,Lyra si Ada o priveau mirate. Motivul pentru care se imbatase era complet necunoscut. Julia se apropie de scena si se uita nedumerita la baiatul blond, incepand sa-i ceara explicatii de ce nu se inchina in fata ei. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
24 Apr 2009, 21:22
|||
|
|||
Ada se uita ca la masini straine caci isi dorea ea foarte mult sa vorbeasca cu baiatul acela care era foarte dragut , la fel ca si acela care schimba melodiile . Observa ca cel blond se uita nedumerit la Julia , care-l treagea cu forta de mana pentru a il pune sa-i ingenuncheze.
"wth?" spuse baiatul care se uita la Julia. Julia murmura ceva inteles doar de ea . Caci nu putea sa-l spuna pe "s" sau "r" sau alte consoane de genul. "S-a imbatat rau!" spuse Ada lui Jade si Lyrei care se prapadeau de ras. Ada se duse si bau si ea ceva , deoarece deobicei era foarte emotiva , si randul ei era doar dupa inca cinci concurenti , adica , in jur de 20 de minute , ceea ce inseamna foarte putin pentru ea . Desi parea o fire indrazneata si impulsiva, era foarte timida si emotiva. Peste cateva minute , observa niste oameni care o carau pe Julia de maini si de picioare pana au dus-o din sala . " se intoarce in curand." spuse un om care ii zambi Lyrei care parea cea mai "ingrijorata". |
|||
24 Apr 2009, 21:39
|||
|
|||
"Bai, ma lasati? Vreau si eu sa cant pe scena..grr.." zise Julia, izbindu-se in cei ce incercau sa o duca la infirmerie. Incerca sa dea din picioare,din maini, gemu in zadar. "Bine... incep sa cant aici,na,daca tot insistati..."
Tusi. "Mi-ai luat inimaaa si-ai plecat Nici macar nu m-ai intrebat De-acum,toata viaataaa Aaaam sa te asteeept... ...Nanana... Cine poaate saa imi dea primavara Dupa iarna grea?.. Cinee? " Se ineca brusc,tusi din nou. Ii dadura lacrimile brusc,iar unii din cei ce o duceau o intrebara ce s-a intamplat. Nu putu sa ii auda, iar cantatul deveni o adevarata miorlaiala. "Cine nu-mi spune niciodata..niciodata nu? Nu,nu..." "Vai mie! Ce tampit o fi pus bautura pe masa copiilor.. tz-tz...mai ales la masa la care se afla un Potter.." se planse madam Pomfrey imediat ce vazu fata. "...Doar tu.. " sfarsi Julia cu un ranjet acru. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
It's late at night. | Rosalie Vivienne Alden | 6 | 1,373 |
10 Mar 2011, 18:08 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |