Alte personaje
|
20 Aug 2007, 14:56
|||
|
|||
Am vazut ca nu sunt prea multe topicuri despre alte personaje..Pai,voua ce alte personaje va plac?
Mie,imi place de Neville...Adik,nu chiar cum arata..Eu mi-am facut alte imagini despre personaje..Adik,si pe ron mi-l inchipui ca si pe prietenul lui cici din familia tofu..Cat m-am gandit cum il chema..Adik si vocea..Nah,stiu ca sunt cam tignita!Aaa...ma dispera copilul ala din anul I care umbla dupa Harry in HP si camera secretelor..imi place iarasi d Hagrid! ![]() |
|||
20 Aug 2007, 15:07
|||
|
|||
Ahh..vrei sa spui Colin Creavey (sau cum se scria )..mdap, e cam exasperant copilul ala
![]() Alte personaje...hmm..imi plc tot Ordinul Phoenix..adik Tonks, Lupin, Moody...etc... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
20 Aug 2007, 20:24
|||
|
|||
Mie imi place la nebunie Minerva Mcgonagall...nu stiu de ce dar imi place...
Imi mai place si Remus J. Lupin. |
|||
20 Aug 2007, 20:49
|||
|
|||
De cine imi place mie... Lupin, Tonks (Sirius a fost si el personaj principal dupa Harry in cartea a treia asa k nu il mai pun la alte personaje) Hagrid, toti din familia Weasley si, normal, Luna, dar parca si un pic McGonagall.
|
|||
22 Aug 2007, 08:10
|||
|
|||
Mie imi place foarte mult de Hedwig,crek are cel mai important rol in toata povestea,si cioara aia pheonix a lu' Dumbledore,si aia i foarte sexy
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
27 Aug 2007, 19:12
|||
|
|||
Mie imi place foarte mult de Lupin! Nush mi se pare extra tare!
Si imi place de Dobby. Mi se pare simpatic ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
27 Aug 2007, 19:22
|||
|
|||
Lupin
![]() ![]() |
|||
31 Aug 2007, 11:25
|||
|
|||
mie imi place hedwig!este super dragutza!
![]() |
|||
08 Sep 2007, 13:12
|||
|
|||
Poy mie dintre alte personaje imi pl de Hedwig, dobby kreatche shi , Narcissa...mai sunt shi altele dar sunt moolte deci nu o sa le insirui
|
|||
08 Sep 2007, 14:52
|||
|
|||
Pai mie imi plac toate personajele negative...Si la fel ca Punkish nu stau sa le insir ca le stiti si voi....
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|