Real life
|
22 Apr 2009, 19:34
|||
|
|||
Ma gandeam sa scriem aici despre viata reala.
De exemplu eu sunt diferita.. Si nu pentru ca vreau sa fiu altfel pe net, ci pentru ca nu stiu.. pur si simplu nu imi vin glumele si asa prin scris. Probabil ca daca ne-am intalni ati spune ca ori nu sunt sincera pe net, ori vreau sa par altfel cand ne intalnim. Cred ca seman destul de mult cu Ginny si Ada.. Eu si Cheyenne suntem considerate ' tipele ciudate care rad in fiecare secunda din spatele clasei ' [ ca sa o citez pe o prietena ]. Mm.. Nu stiu cum sa spun, dar noi avem altfel de glume. Majoritatea nu le-ar intelege. Nu radem al bancuri si asa [ i know... strange ], dar la glumele noastre putem sa radem timp de o luna pe acelas subiect. ^^ Ca sa va povestesc o zi obisnuita. Eram la Cheyenne acasa. Era vreo 1 noaptea. Ea sta intr-un bloc de 4 etaje si sta la ultimul etaj. Aveam geamul deschis pentru ca era foarte cald si auzim niste voci de jos. Parintii ei deja dormeau si trebuia sa nu facem mult zgomot. Ne ducem la geam si ne punem perdeaua in spate si mainile asa langa ochi ca sa vedem cine e jos. Ambele aveam ochelarii pusi pe nas si Cheyenne are niste ochelari [ pt protectie..in casa ] cu ramele asa groase si negre, de cand face vreo fatza mai dubioasa faci pe tine de ras. Si stam noi asa si ne strambam acolo. Lumina era deschisa in camera si afara era foarte intuneric. Si se uita un tip de jos la noi [ btw. semana cu Jasper din Twlight ] si ne face entuziast cu mana apoi incepe sa rada cu ceilalti. Nu stiu daca va puteti imagina cum aratam. O lumina asa de sus din bloc aprinsa cu doua tipe ciudate care se benocleaza ca handicapatele. Si apoi am fugit repede de la geam Si ne pisam pe noi de ras. Si am revenit la geam. Si stateam asa pitite. Si de fiecare data cand se uita in sus ne ascundeam sub calorifer ca in filmele cu prosti Si apoi ne aranjam noi putin si cica Cheyenne ia un bat si se preface ca fumeaza Ca sa se bage in seama. Dar fara ca sa iasa fum logic [ ultima parte a fost cam off, dar mi-a placut sa-mi reamintesc asta ] ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
22 Apr 2009, 19:51
|||
|
|||
Viata reala? Oh. Eu sunt za emo-girl. Adica..am fost,nu stiu daca inca mai sunt numita asa, avand in vedere ca rad mult mai mult cu colegii mei.
Ana Blandiana m-a invatat ca zambetul poate fi si o unealta a politetei, pentru a nu-i incarca pe ceilalti cu problemele noastre. De aceea, cam nimeni nu stie ce-mi pluteste prin cap cu adevarat, de grijile si sentimentele mele. I-am obisnuit pe prietenii mei cu rasul. Sper... Oh,si-mi place sa ajut si sa ascult. Mai ales sa-i ascult pe altii. Pacat ca psihologii nu fac prea multi bani. Sau zodiologii, am o obsesie cu zodile. Stiu zodiile tuturor de la mine din clasa si le calculez ascendentii pe net Umh..pe strada apar ca o..chestiuta cu frizura ciudata , cu conversi si cu muzica urland in urechi de te miri ca n-a surzit [nici mult nu mai am]. La scoala, a inceput sa-mi placa sa raspund in orele profului de istorie ![]() ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
22 Apr 2009, 20:01
|||
|
|||
In viata reala sunt un fraier si un las in dragoste
|
|||
22 Apr 2009, 20:40
|||
|
|||
in viata reala sunt la fel ca aici
deci.. mna.. poate.. sunt ceva mai nebuna.. adica rad pe strada ca rasuna tot orasul etc etc nin schimb probabil ca va imaginati.. ca sunt genul de fata care se imbraaca colorat etc.. defapt , ma imbrac doar in negru.. sau culori inchise... cu tricouri laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargi!!! cu skate shoesi din aia inalti de tot..si pantaloni ori largi ori drepti... Sunt asa mai baietoasa.. si asa am sa fiu toata viata in viata reala sunt innebunita dupa baieti iar eu cu ana suntem cele mai glumete fete cred ca din oras radem NON-STOP!!! si bine dispunem pe toata lumea nu stiu.. sunt la fel ca aici |
|||
22 Apr 2009, 21:00
|||
|
|||
in viata reala sunt..da..cred ca tot la fel ca si aici.
Nu am nici un stil care ma defineste,prefer sa am eu propriul stil. Poate aici fac 039430 d glume si vorbesc cu "pwci" si "tuta" la fiecare pas..dar sunt doar cuvinte pe care eu si Ada le-am format ![]() cand nu aveam ce face,desigur. Defapt eu sunt o persoana optimista,sentimentala,cu imaginatie..imi place sa citesc..sa ma imbrac cu camasi largi si tricouri largi [la fel ca si ada] sa ascult metall si sa ies afara..cand nu sunt cu ada nu sunt asa glumeata..adica atunci cand ne unim mintile [ca intr-o carte..] devenim un geniu al glumelor si a bunei dispozitii la scoala sunt serioasa..dar nu foarte.Iau in serios orele si celelalte chestii dar in rest tot glumeata raman ![]() |
|||
22 Apr 2009, 21:38
|||
|
|||
Si eu sunt ca aici.
Recunopsc, la inceput eram mult mai timida si mereu imi verificam mesajele de 100 de ori, sa vad daca mi-a scapat o virgulita in plus, sau ceva de genul asta.=)) Dar m-am adaptat, si am reusit sa fiu ca in viata reala. In viata reala sunt glumeata, acida uneori, sociabila, etc. Sunt sigura ca daca o intrebati pe Oana(Shery, desigur ![]() Rad adeseori, mai din nimic(nu va uitati asa ciudat la mine). Nu sunt genul de persoana care sa asculda diverse lucruri. Eu spun lucrurilor pe nume. Asta-i clar. Probabil si de aceea sunt cateodata, mai rea. ![]() La inceput, cand am intalnit-o pe June si am vorbit pe mess si ne trimiteam PM, imi punea mai mereu intrebarea: Cum ai reusit sa ajungi la Vipi, o persona asa draguta ca tine? Si i-am spus ca fiecare are o doza de rautate in el, intr-o anumita masura. Si eu, binenteles. Si trebuie doar sa ma cunoasca mai bine. Normal ca sunt cea mai draguta cu prietenele mele. Recunosc insa ca sunt cam impulsiva deseori, si actionez fara sa gandesc(Ma atacat unul pe jocul online "Triburile", si i-am trimis mesaj, cica :"Ce ai cu mine, nenica?" Sau pe The west ma batea un baiat, si eu dupa el. De atunci nu m-a mai atacat nici unul.=))). Dar sunt o fata de gasca cu cine merita intradevar. ![]() ![]() |
|||
22 Apr 2009, 22:12
|||
|
|||
Stiu Jade ca esti o fata de gasca si esti my best friend
Asa...io am unele asemanari intre personaj si mine,si am si unele deosebiri Deci,pot sa zic ca si in viata reala sunt foarte glumeata,chiar mai mult decat personajul meu. Cat as da sa am si in viata reala prieteni asa de multi cati are Shery. Pot sa zic ca si eu gasesc o gluma in toate,deci nu pot fi niciodata serioasa fiindca pufnesc in ras.Hei,nu sunt isterica Nu imi prea place sa ma aranjez,deci nu ma aranjez des.Asa este si personajul meu.Dar si cand ma aranjez,pot sa zic ca sunt apoape de a intrece masura Exact ca si Shery Asa...am reusit sa am prietene minunate pe acest forum,si acum sunt si in viata reala.Si prieteni,ma refer la baietii de pe acest forum,la care tin mult si sunt cei mai tari baieti pe care i-am intalnit vreodata. Imi place sa ma simt bine,imi place sa par o dura,totusi nu sunt Glumesc prea mult,ceea ce ma da de gol Imi place sa imi fac noi prieteni,pana si cu pasiuni diferite,fiidca pot invata chestii despre mai multe chestii...nu dora ce stiu eu. Imi place sa ma bucur de viata,sa ma simt bine. Imi place sa treiesc clipa ca si cum ar fi ultima clipa din viata mea. ![]() ![]() |
|||
30 Aug 2009, 11:20
|||
|
|||
Cred ca seman destul de mult cu Mary Mystery...
In realitate sunt destul de serioasa in general.Doar cand sunt cu cei mai buni prieteni ai mei pot sa fiu deschisa, sa glumesc si sa rad non-stop.Sunt si putin cam timida, insa eu cred ca am inceput sa depasesc chestia asta sau cel putin ma straduiesc. Pentru multe persoane sunt doar "fata aia care n-are ce face si invata la matematica". . . Nu oblig pe nimeni sa ma cunoasca cu adevarat si ii las sa creada ce vor, nu prea imi pasa. Pentru mine conteaza doar parerea prietenilor mei apropiati, care stiu cum sunt eu in realitate. Imi place sa ajut oamenii si sa fiu de folos, nu conteaza unde, cum si pe cine. Sunt ambitioasa, la fel ca Mary, si ma dedic cu totul unui anumit scop[tot la fel ca Mary]. Imi place sa citesc foarte mult, sa scriu si sa desenez.Ador melodiile lente si plimbarile in natura. Sunt fooooaaaarte melancolica si sensibila.Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa privesc norii, sa imi imaginez ca seamana cu diferite obiecte... Imi plac hainele simple, fara paiete, sclipici sau kitchuri din astea.Sunt practica si nu suport sa merg cu parul desfacut.... Mda, cam atat despre mine... ^^ [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
30 Aug 2009, 12:05
|||
|
|||
In viata reala m-am mai schimbat, doar ca acum am talentul de a incurca lucrurile cat de tare este posibil.
|
|||
30 Aug 2009, 14:35
|||
|
|||
Niciodata pe forum nu am luat in serios chestia cu a-mi crea un personaj pe care sa-l interpretez..mereu am fost eu,cum am zis si acum mult timp in urma..insa in ultimul timp m-am mai schimbat si asta am observat cititnd rp-urile mele cu Ada si Gin unde mooor de ras=)) si sincer acum nu-mi mai ies chestii atat de amuzante pentru ca..probabil m-am mai maturizat..
In ultimul timp sunt mai..putin sociabila si visez mereu la tipul perfect.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Real Age | Bell Evans | 43 | 9,426 |
13 Mar 2011, 12:27 Last Post: Belle Marie Snowdrop |