Cissy`s art
|
23 Apr 2009, 22:25
|||
|
|||
Ginny...aici nu ma abtin
Aha aha...frumoasa...de se sperie si cainii cand ma vad pe strada...ba nu,aia era atunci cand eram cu gluga in cap,si parul pe ochi...si etc Acum m-am mai infrumusetat nu fug caine,fug pisicile ![]() ![]() |
|||
23 Apr 2009, 22:35
|||
|
|||
Ginwca
![]() tuta cu poza asta: http://i463.photobucket.com/albums/qq359...emisha.jpg si sa fie cu scris "Anna McNair" undeva meeerciii >< ![]() |
|||
24 Apr 2009, 00:04
|||
|
|||
Merci si tie de comanda>
![]() Uite Annwca ****.. sper sa iti placa ![]() stiu ca au iesit ca naiba bulele. nu ma pricep la ele.=]]] ![]() |
|||
25 Apr 2009, 18:21
|||
|
|||
Anna.. iti dau acuma una peste ****
Uite wa inca o varianta de semnatura.. asta e mai naspa// prima a iesit mai bine parca=]] ![]() Si alte 2 sig'uri.. ![]() _______________________________________________________________________ ![]() |
|||
25 Apr 2009, 19:48
|||
|
|||
UUU :> Lucrezi dragut fata de altii
\ ![]() =D> bravo ma! >< |
|||
25 Apr 2009, 21:55
|||
|
|||
Multumesc Ado>
![]() Am mai facut un set... este comanda Adynei Weasley de acum 2938983 ani=]] mai exact, din 30 martie 2008=]]]]]]] ![]() ![]() |
|||
28 Apr 2009, 20:07
|||
|
|||
GINNY E SUUUPER TAARE
![]() ![]() ![]() felicitaaari ![]() ![]() ![]() bika mea >< MERCI MUUUUULT ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Apr 2009, 18:12
|||
|
|||
Nu ai pentru ce beb >
![]() ma bucur ca iti plac > ![]() daca mai mesteresc ceva azi , dau edit=]] dar nu stiu daca am prea mult timp la dispozitie . Trebuie sa fauresc si o continuare la ficul meu ca ma ia de **** Geor aka Alicia Spinnet . |
|||
27 Dec 2009, 21:33
|||
|
|||
Hei... Pe cine avem noi aici?!
Exact! Pe micul nostru arhitect in devenire Ginny, se vede, ca si pe hartie, te descurci foarte bine si cu programele de editare. Esti foarte buna, crede'ma! Te pup! Imi plac toate ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
27 Dec 2009, 22:05
|||
|
|||
Taci fata=))))
esti o scumpaa ![]() ![]() ![]() ![]() multam, apropo ![]() ![]() ![]() sig'urile astea sunt facute de mult..le'am purtat eu si hahi [aka Kennya]:> ![]() ![]() ![]() ![]() textul la ultima era programat sa nu se vada..adica asa speram eu..dar nu am fonturi pe calcul asta si da stiu ca am scris "xoxo"=)))) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|