Teze unice
|
13 Jan 2009, 13:47
|||
|
|||
Eu vreau sa intru la Bio-chimie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Jan 2009, 20:43
|||
|
|||
She ?
![]() ![]() ![]() ehe...io daca intru la liceu aici e bine...ne tre ca sa intram la bio-chimie peste 8.50 media tuturor...tot...cu mediile 5-8 si tezele....huhu ![]() ![]() |
|||
14 Jan 2009, 22:03
|||
|
|||
Eu as vrea sa intru la real,mate-info sau mate-fizica pe undeva pe aici.Ma pasioneaza sa lucrez cu cifre,decat cu litere.
Am luat 9.30 la romana si 7.30 la mate [20 de sutinimi....] Chiar mi-ar placea daca as intra la Matei Basarab sau la Ion Creanga din Bucuresti. |
|||
14 Jan 2009, 23:00
|||
|
|||
Ah eu tot la mate-info vreau sa intru am 10 curat la mate si 9.55 la romana
Eu una vreau sa intru la national...[aspir cam sus no? ] Alea 20 de sutimi ah la tine ca la tine da colegii mei o luiat 7.49 o sutime diferenta ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
14 Jan 2009, 23:07
|||
|
|||
o doamne 9.55 si 10
![]() ![]() |
|||
15 Jan 2009, 23:07
|||
|
|||
Omfg
Am dat din nou teza la mate.. si.. si.. siiiiiiiiiii... DECI OMFG, AM 10 ![]() ![]() Sunt tare sau nu sunt tare? :-> Asa.. continuati=]] ooc: Imi amintesc ca si un coleg de'al meu a luat 9.49 la o testare la romana.. nu la teza, ca altfel nu ar fi putut profa sa'i mareasca nota. Odata mi s'a intamplat [ce odata.. azi mi s'a intamplat] sa iau 9.45 la testarea de la engleza ![]() ![]() ![]() Acum nu stiu cum sa ii explic mamei:-s si cred ca mai am un 9 in catalog.. La naiba. |
|||
01 May 2009, 17:27
|||
|
|||
Iar vin tezele unice...
Bine ca sunt ultimele 3 pentru mine... Ati au auzit ca vor sa faca profii greva in zilele de teza? Voi ce credeti? E vrajeala sau chiar vor face greva? Eu sper sa dam tezele cand au fost programete, dupa aceea pot sa faca si 10 greve ca nu imi pasa, dar intai sa dam tezele astea. Sincer, eu cred ca nu vor boicota tezele, se inteleg ei cu ministerul pana la urma.Doar nu pot sa isi bata joc de bietii elevi care au invatat zile in sir, nu? ; ![]() P.S. Cum dumnezeu sa iei 9.49 la tezele unice? Este imposibil, matematic! Poti lua doar note de genul : X,Y0 sau X,Y5. Si eu am avut colegi care au luat 9.45... saracii. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
01 May 2009, 18:05
|||
|
|||
Nu la teze, ci la o testare=]] ca stiu ca a fost profa de romana buna si i'a marit nota cu 0,01 =]]]
|
|||
01 May 2009, 18:59
|||
|
|||
Mary....io la teza normala,idioata de profa mi-a pus 8.4...da' sti...ca era 8.5...a taiat peste 5,si a pus 4...am crtezut ca si mor,cum sa faca ea asa ceva? Cik a zis "9 [adica rutunjit] era nota prea mare pentru tine" asa...asta a fost in a6a,si aia era oarba...ca aveam numai de 8-9 la ea...si a5a am avut numai 9-10...deci profa aia er belea./..o uraaaam...ce antipatica era
Hei,ati auzit ca se face greva?...de tezele unica...nu se stie inca,dar sunt mai multe sanse ca profesorii sa faca greva pentru salariu,sdecat sanse sa nu faca...a zis diriga ieri...sa ii bata Dumnezeu daca amana ei tezele unice cu prostiile lor...sa botroceasca astia tezele... ![]() ![]() |
|||
03 May 2009, 08:44
|||
|
|||
eu sper sa se amande deoarece eu am si teza la germana am avut miercuri si nam niciodata prea mult timp sa invat...deci sper sa se amane(dar daca as fi fost in locul vostru as fi vrut sa nu se amane
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|