Focul inimii
17 Apr 2009, 22:20
scuze scuze scuzeCrying
nu am vazut ca sunt mesaje noi aici.. imi cer iertare din nouCrying(

* oprindu'ma la " I-am luat fata in maini si l-am sarutat din nou. " *
NU NU NUU Crying((((((((((

NU TE URASC NU
NU NU
NU POT SA CITESC
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCrying(((((((((

[ peste 5 secunde de bocit : ]
gta . citesc

FAC SEX????
NU NU NU NUUUUUU
NU MAI ESTI PRIETENA MEAA
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Crying((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

aLove NU O FAACLove
TE IUBESC TE IUBESC
LoveLoveLove
MULTUMEEESC
asa deci #:-s mi'ai luat o piatra de pe inimaLove

o doamne. sper ca nu e deyu asta un edward mai uratThinking?
termin acum mesajul ca nush ce face raizen asta pe mess=]]]]

* RAIZEN TE BAT:-W *
asa.

am uitat ce doream sa zic intre timp.

NEXT
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Apr 2009, 11:55
Mda... Nu e rea ultima parte, dar mie mi se pare ca nu este prea verosimila, spatiul in care se desfasoara actiunea este mult prea ciudat pentru intamplari.
In parcul din spatele blocului... totusi... Cine are sta fara haine si ar face alte chestii in vazul tuturor.
Eu cred ca trebuia sa alegi alt loc.

In rest, nu e rau...
Ce imi place cum s-a purtat Deyu.E mult mai inteligent si mai dragut decat Kim.Ea nici macar nu merita un baiat ca el.
Sincer eu nu mai inteleg nimic.Ori nu il iubeste pe Alex deloc si il place pe Deyu ori il iubeste pe Alex si asta inseamna ca este cam... ma rog... hai sa zic toanta. Wink)

Sunt curioasa ce se mai intampla.Parca vad ca "maine" se saruta cu Alex si apoi cu tot cartierul.

Nu ma intelege gresit, imi place ficul(in afara de locul ales), dar nu imi place Kim ca personaj.Pana si fotografia aleasa pentru ea nu e prea draguta.Da... stiu ca in fotografie este Kristen Stewart, actrita mea "preferata".

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
05 May 2009, 12:52
Mii si milioane de scuze ca nu am mai postat aici de atata timp, dar nu am avut cand.
A fost teza la mate [am luat 7], iar dupa ce scap si de teza la romana ma voi ocupa mai mult de fic.
Azi merg sa ma interesez de un club de fotbal feminin la care sa ma pot inscrie si eu, iar daca voi avea antrenamente voi intra si mai rar. Mai ales ca in ultimul timp sunt tot pe-afara - de cand ies de la scoala pana pe la 8 seara.
In schimb, mi-au revenit ideile. Daca-mi ajuta Dne-zeu, vreau sa mai scriu inca cel putin 20 de capitole. Ce am postat pana acum e numai inceputul.
M-am gandit sa introduc personaje noi, destul de importante.

PS: Sper ca va place ficul si nu-mi pierd timpul degeaba

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
05 May 2009, 12:55
HEEEI...cum sa iti piezi timpul degeaba,ca si mine?
Tuh...treci cu nextu'
Haide ca tre sa postezi sa imi faci o surpriza pe joi,dupa ce termin de invatat Deci,draga mea Kim...next next next

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
05 May 2009, 15:06
Nu stiu de ce , dar imi imaginez ca e un fel de Bella cu Edward :-s

GEniAL WA!!
Chiar imi place.. in toate ficurile se intampla ceva fain X:LoveLove

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

05 May 2009, 19:44
UULoveLoveLove
Kimwca..[e singura porecla care-mi vine in minte]
DECI E SUPER TARELove da..idem ada nush ce-mi imaginez si eu
ca-s aia din Twilight LoveLove NEEEXT!

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
10 May 2009, 21:31
Sorry, stiu ca n-am postat de 435746 de zile capitolul urmator, dar inca nu e gata Whistle.
In schimb, va prezint cateva noi personaje.

Dave

Zac

Nick [Robert]

10 May 2009, 21:34
uu Zac si Nick Robert sunt gemeni?
Dragut

Sper sa scrii cat mai repede!

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

14 May 2009, 17:13
Intr-un final...

Capitolul V
Realizare

“Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca”

22 septembrie

Sunt cea mai fericita persoana de pe Pamant! Sa incep cu inceputul. Bella s-a despartit de prietenul ei. A primit un mesaj in ora de romana de la el in care ii spunea ca poate sa faca ce vrea, pentru ca pe el nu-l mai intereseaza. Habar nu am de ce s-au certat. In fine, nu stiu toata povestea. Imediat dupa ce se sunase de iesire in pauza, Bella a inceput sa planga. Toti colegii: “Ce s-a intamplat?”, “De ce plangi?”. Stiti cum e. Alex era cel mai curios. In pauza urmatoare, cand trebuia sa plece la antrenamente, l-am oprit ca sa discutam de ce era suparata Bella. I-am povestit ca s-a certat cu prietenul ei si ca s-au despartit.Nu mai stiu cum am ajuns sa povestim despre mesajul care i l-am trimis acum cateva zile.
- Cum ti-a venit ideea sa ramanem numai prieteni? M-a intrebat el.
- Ti-am spus ca m-am gandit foarte bine, mi-am dat seama ca nu-ti place de mine si decat sa ne stricam prietenia cu o relatie, mai bine ramanem amici.
- Aha. Dar tu mai tii la mine?
- Pai… da! Eu ti-am spus ca te iubesc.
- Tot nu inteleg... Eu chiar m-am gandit dupa petrecerea aceea de inceput de an ca am putea avea o relatie.
- Nu stiu. Ti-am zis…
am dat scurt din umeri, apoi mi-am amintit. Dar parca iti placea de Jade.
- Da, recunosc. Imi place Jade, dar nu e genul de persoana cu care as putea avea o relatie.

Nu mai stiam ce sa zic. Se uita la mine cu ochii lui verzi, ucigatori. ‘Daca privirea ar putea ucide…’. Se uita la ceas si tresari. Isi daduse seama ca mai avea putin si intarzia la antrenamente. Ridica din nou privirea.
- Deci… suntem?
- Daca vrei tu…
am dat din nou din umeri, lasandu-l pe el sa aleaga. Vrei?
Urma o pauza destul de lunga incat sa mi se para o vesnicie, in care Alex ezita, facand cativa pasi in spate, cu o expresie nehotarata pe fata. In cele din urma, raspunse:
- Da…
Gata. Taiaati! Ce?! Cum?! Unde?! Nu pot sa cred ca sunt cu Alex! E visul meu devenit realitate. Nu am avut timp sa ma gandesc. Toate s-au petrecut intr-un ritm haotic. Ieri aproape ca am facut sex cu Deyu in parc, azi Bella s-a despartit de prietenul ei, eu m-am combinat cu Alex… Mai lipseste ca Jade sa-mi spuna cine e noul ei prieten. Sa revenim la subiectul principal. Peste cateva secunde, s-a uitat din nou la ceas.
- Trebuie sa plec. Ne vedem maine. Pa!
- Ok, pa!

Chiar atunci se sunase. Urma sa avem franceza, tot cu profa de romana. Am urcat in graba scarile pana la primul etaj si am intrat ca o maniaca in clasa, pana la Jade si la Bella. Primul lucru care le-am spus a fost…
- Sunt cu Alex!
Au ramas ca trasnite. M-au felicitat, desi Bella era inca suparata si avea ochii rosi. Apoi a venit profesoara si mi-a intrerupt discursul despre cum mi s-a indeplinit dorinta. Am dat test la franceza. Noroc ca Dany statea in fata mea si, cand nu se uita profesoara, am copiat cateva din verbele care trebuia sa le conjugam. Am predat foaia, iar profa s-a uitat uimita la mine. Dupa cateva secunde, m-a intrebat dezamagita:
- Kim, te multumesti cu 5? Nu vrei sa incerci sa scrii conjugarea verbului avoir?
- Nu, doamna profesoara. Ma multumesc cu 5.

Eram atat de fericita ca putea sa-mi dea si nota 2 pentru ca nu-mi pasa.

14 May 2009, 18:31
YAAAHOOAAALoveLove

Esti tare KimLove
nu il vreau pe Deyu ca e urat.
Alex e mumos.
LoveLove

Aa. Avoir? Care era ala?Finna)
Sunt asa de fericita ca nu mai stiu nici cum am cheamaLoveLove

=Dupa 5 secunde=
Asa. Ia sa zic=]]
Deci nu imi amintesc ce inseamna , dar stiu ca a trebuit sa tocesc conjugarea lui odata .. ma rog, a fost asa ca nu aveam ce faceFinna
J'ai
Tu As
Il / Elle a
Nous avons
Vous avez
Ils / Elles ont

si imi amintesc prop "J'ai un verre d'eau" dintr'un text pe care l'am facut in octombrie deci a avea:->
Asta ca sa nu uit.