Punkista
|
06 May 2009, 20:34
|||
|
|||
stiu si eu am plans ca tuta
deci na ![]() tind sa cam termin ficul..adica nush poate o sa mai fac vreo trei capitole si termin.. Asta depinde desigur,de ce idei imi vin.Ca daca mai am idei mai scriu inca 03940394 d capitole acum na..va anunt eu pe parcurs ![]() ![]() |
|||
06 May 2009, 20:38
|||
|
|||
Te bat cu leuca daca o termini
deci daca o termini te omor cu ciomagu' |
|||
06 May 2009, 21:59
|||
|
|||
ooh
![]() si mie mi'a venit sa plang ![]() nu stiu ce as fi facut daca as fi fost in locul ei . Eu sunt mai egoista . Nu as renunta la mama .. e singurul parinte pe care il am ![]() cum reusesti sa descrii asa frumos nu stiu ... si real .. bat alsau ai niid samfing els , laic a fani stori pie ici pie colo.. parca numai nenorociri si cu johnatan ce s'a mai intamplat ? :-> hai cu next> ![]() ![]() |
|||
07 May 2009, 11:25
|||
|
|||
Buna , buna asta Ginny
![]() Si eu le voi da urmasilor mei sa citeasca ficul. Il voi printa si-l voi pune intr-un dosar , si am sa-l citesc cand n-am sa am ce face , sau de cate ori simt nevoia Genial Ana!!! ![]() ![]() ![]() Cred ca e cel mai tare fic de pe aici , si cred ca singurul care va avea un sfarsit [buna , buna asta ![]() >< Ana , esti mai geniala decat mine.. ceea ce nu este bine |
|||
17 May 2009, 16:32
|||
|
|||
Capitolul 20 va veni in curand..poate chiar in seara asta
depinde cat timp am sa scriu ![]() Va promit personaje noi si alte chestii Capitolul 20 va fi inceputul vietii de facultate a lui Em,Chris si Liz. Mai astept cateva commenturi ca sa nu fac dublu post dupa ![]() |
|||
17 May 2009, 17:35
|||
|
|||
Hei ana! Pune o data ca te iau de bici
![]() ![]() GENIAL WA!! ![]() ![]() ![]() HAI |
|||
17 May 2009, 17:37
|||
|
|||
Capitolul 20
Duminica am plecat cu Liz si cu Chris cu masina pana in New York sa ne cautam un apartament.Am ajuns dupa-amiaza si am mers la Mc’ ca ne foame apoi am mers la o tipa acasa pe care o contactasem pe net si mi-a spus ca sta in NY si ca are o casa cu patru camere si ca are nevoie de cativa colegi caci nu poate plati singura intretinerea.Mi-a zis ca sta singura si ca ocupa doar o camera,celelalte 3 ramand libere.Liz o sa ia o camera,eu una si Chris pe cealalta.Pe tipa o cheama Caroline,are 20 si e in al 2lea an de facultate la design vestimentar.E goth si e roscata..arata chiar foarte tare.In fine.Am ajuns la ea si ne-a invitat inauntru. ![]() ![]() [caroline] ***
Am intrat intr-un living mare,cu o canapea in semicerc crem cu perne oranj,o masa de sticla in fata ei si o plasma mare.Peretii erau doar din geamuri,ceea ce-mi aducea putin aminte de acasa.In aceeasi incapere mare era si bucataria,draguta si micuta si cu un frigider mare,de doua ori mai mare de cat cel pe care-l aveam acasa.Am observat ca erau si niste trepte din lemn in spirala ce probabil duceau la baie si camerele noastre.-Em..nu pot sa cred!Hey..Buna..sunt Caroline.Spuse ea dupa ce m-a luat in brate apoi a facut cunostinta cu Liz si Chris. Ne-am asezat pe canapea,ne-a adus niste sucuri de portocale si o farfuriuta cu prajituri cu ciocolata.Dupa ce am mai discutat despre una alta,ne-am luat geamantanele din masina si le-am dus sus.Camera mea era spatioasa si luminoasa.Era un pat dragut de doua persoane,un birou si cel mai important,un dulap mare.Ne-am instalat cu totii si pe la opt am iesit la un pub toti patru. ***
-Sa va prezint Hard Rock Cafe-ul de la noi.A zis Caroline.E fooaarte mare.Apropo Chris,cat ai dat pe frumoasa asta?Intreba ea referindu-se la masina-Pai..mama mi-a facut-o cadou.Spuse Chris mandru apoi schimba viteza si facu la dreapta unde am putut zari un panou mare unde scria „Hard Rock Cafe”. Am intrat inauntru.Caroline avea dreptate.Era cam de doua ori mai mare decat cel din Las Vegas.Ne-am dus la o masa,am comandat ceva si Caroline ne-a povestit despre fostii ei colegi de casa,si ca se bucura ca m-a intalnit pe mine si abia asteapta sa ne petrecem anii de facultate impreuna.Aveam sa raman toata vara in New York,si poate daca am chef sa ma intorc in Las Vegas.Caroline nu pleca nicaieri,poate doar in Philadelphia la parintii ei pentru o saptamana sau doua.Nu ma deranja sa ramanem doar noi 3 in casa aceea superba.Tata m-a sunat si i-am spus sa imi trimita bani de buzunar pe doua luni si pe chirie. ![]() ***
A doua zi dimineata,am mers la plaja cu Chris si Liz.A fost o zi super tare,seara Caroline ne-a facut cunostinta cu niste amici de-ai ei si cam asta am facut toata ziua.Tata mi-a trimis bani,mi-am luat cateva haine noi si am platit chiria.***
Hmm..poate ca veti crede ca totul e absolut perfect.Caroline e de treaba,avem o casa super luxoasa,casa e la cinci minute de plaja,stam in NY,e vara,sunt acolo cu prietena mea cea mai buna si cu iubitul meu iar tata imi trimite bani cand vreau eu.Insa nu e asa.Trebuia sa se intample ceva.Si e vorba de Chris.Am inceput sa ne ciondanim rautacios..si am ajuns la cearta.E prima data cand ne-am certat asa pe bune..chiar m-a speriat.Am plans toata seara pana cand n-a mai suportat sa ma vada asa si am facut sex doar ca sa tac din gura.N-a fost ca la inceput.Prima data am facut-o lent,am savurat momentul..a fost placut si relaxant.Acum parca eram cronometrati.Se grabea..nu mai era asa pasional.Relatia s-a racit brusc.A doua zi de dimineata,Caroline si Liz erau plecate la cumparaturi asa ca am profitat de asta si am vorbit serios cu Chris.-Nu mai esti la fel.Am facut ceva?Nu-ti place aici?Ce e? -Ce?Era somnoros.Isi punea lapte in bol si cereale.Se uita la mine incruntat si cu ochii aproape inchisi.Eu eram treaza,serioasa si ingrijorata. -Uite ce e..te proti tare ciudat de cand am ajuns aici..e a 3a zi abia. -Ah Em.Nu e nimic.Pur si simplu ne-am certat putin aseara.O relatie nu e numai roz. -Deci asta e singura ta explicatie. -Da.Nu vreau sa incepem iarasi.. -Pur si simplu remarc ca nu mai esti asa atras de mine. -Pf..prostii.Daca nu eram atras de tine nu mai eram aici,mutat cu tine in casa.Aproape ca suntem si casatoriti. -Nu chiar. -Ma rog.Avem abia putin timp decand suntem impreuna.Am spus eu speriata de gandul ca ma voi casatori cu el.Nu ca nu as vrea sau ceva de genu..dar pur si simplu nu pot sa-mi imaginez ziua aia.Oricum nu o sa ne casatorim prea curand..logic. Discutia era tampeasca si prosteasca.Nu se poate discuta serios cu el..sau cel putin nu despre tema asta.Si nici macar nu mai puteam fiindca Caroline si Liz au venit incarcate cu bunatati aratandu-ne ce prajituri au mai aparut la super market sau ce suc delicios de fructe de padure au gasit la un pret foarte ok.Nu ma interesa..bineinteles ***
Dupa cum am presimtit..relatia se racea.tot mai mult..simteam ca daca nu fac ceva in secunda urmatoare Chris o sa-si ia valiza si o sa plece cu masina inapoi in Las Vegas sau in orice alt stat al Americii.Nu a facut asta..insa distanta dintre noi era asa de mare,incat parca nu mai era iubitul meu..era colegul meu de casa.Liz a observat chestia asta asa ca i-am spus ce aveam pe suflet.De ce nu poate fi perfect?Ore lui Chris ii place de altcineva?Oare vrea sa ne despartim si nu stie cum sa-mi zica.L-am intrebat.-Auzi..tu vrei sa ne despartim?Am zis eu cand ne uitam aman2 la tv-ul din living,cu o distanta de 50 de cm intre noi. -Ce-i cu intrebarea asta.. -E o intrebare normala..nu te-am intrebat daca te masturbezi inainte de culcare sau daca inainte sa te culci iti imaginezi femei goale care te saruta peste tot in timp ce tu stai intins in puf si bei vin rosu. -Pai,pur si simplu nu te mai pot privi ca o iubita.Am asteptat saptamana asta sa vad daca sentimentele revin la normal..insa nu prea se intampla asa. -De cand se intampla asta? -De cand am venit.A spus el fara sa se uite la mine -Iti place de Caroline?De Liz?De posterul tau cu Victoria Becham? -N-am poster cu Victoria Becham..si termina.Nu-mi place de niciuna dintre ele.Vreau o pauza. -Stii ca ne va fi greu..locuim aman2 aici..stii doar. -Da,stiu.Lasa-ma un timp te rog..A spus el apoi a plecat sus. Era aproape clar..sau nu.Cred ca voia s-o terminam..sau nu stiu.Ramane de vazut.. ![]() |
|||
17 May 2009, 17:43
|||
|
|||
ana.. cred ca stiu cum o sa urmeze , deoarece ti-am dat eu o idee.. numa .. ca acum.. nu e in contextul in care vroiam eu. E ceva mai bine..
wow . ana >< bravo De-abia astept nextu' , desi .. parca vad ce se intampla )) |
|||
17 May 2009, 19:31
|||
|
|||
Ce ma tineti in suspans :-W
WA!! poate ca Chris se culca cu mama lu' Chad =]]]]] Btw.. nu prea pot comenta ca tre' sa plec .. si mai am de citit nextul la chad .. E SUPERB e unic ficul asta ![]() abia astept next |
|||
17 May 2009, 19:33
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Mai astept commenturi Si va multumesc celor care cititi..desi sunteti doar 2 sau 3 ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|