Chad
06 May 2009, 21:38
MUHAHAHAAAA
ADA BRAVO!
IN SFARSIT IN ASTA ZI SFANTA AI PUS
NEXTUUL >< YEEE
LoveLoveLoveLove E SUPER TARE FATA TUTA
NEEXT! Cool

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 May 2009, 11:23
Multumesc dragii mei meschini Blush

Sper ca nu v-ati dat seama de adevaratul meu gand malefic deoarece am unul Devil
asa... multumesc ana si Ginny >< sper sa mai am niste commenturi Omg3

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
10 May 2009, 03:31
Mai ai acum nunul..se pare ca iar te
onorez cu prezenta mea Omg3 :> ;Wink
asa..ADANA >Happywide< KissKiss te rog sa ne
miluiesti cu un alt capitol si sa ne dezvalui in el
ideile tale malefice DevilDevilDevil

10 May 2009, 12:57
O sustin pe Anwca Omg3
Hai Ada cu palarie da'ne si noua un next ^Smile^

Scrii prea tare Chad & Punkista ruleaza :->
16 May 2009, 12:21
Nu stiu de ce s-a comportat mama atunci asa de frumos cu mine . De cand am trecut de varsta de 14 ani , ma trateaza ca pe un major , ca si cum as fi un om de afaceri , un om care s-o indrume ce fel de terenuri sa cumpere .
Deobicei nu se comporta asa , si m-a facut sa ma simt foarte bine , caci poate incepe sa fie mai mandra de mine , si sa-mi ..arate mai mult interes. Sau poate se comporta asa , doar pentru faptul ca tatalui meu nu-i place sa ma alinte cnieva , si deoarece el va fi plecat pentru doua luni. Oricum , sunt foarte fericit , ca am putut vorbi cu ea , si aproape ca am uitat de Vanessa si de problemele mele , care cred ca vor incepe odata cu momentul in care voi intra in clasa .

La scoala , nu s-a intamplat nimic palpitant . Vanessa nu a venit la scoala , iar Alex ca deobicei a dormit cu capul pe banca , si nu mi-a spus nimic . De atunci nu prea ne-am mai vorbit .
Singura persoana careia i-am adresat ceva a fost diriga , caruia i-am cerut voie la baie , si coloegei mele de banca , care am intrebat-o daca n-are cumva din intamplare vreo rezerva la ea . A avut , ceea ce m-a scutit de a intreba si pe altii , si a intra intr-o conversatie stupida de care n-aveam chef .
Totusi , ma intreb de ce nu a venit Vanessa la scoala , iar acest gand ma framanta . Acum mi-as fi dorit sa apara , sa o vad gafaind si cerandu-si scuze de la profa' ca a intarziat . Mi-as fi dorit sa nu-mi fi dorit sa nu vina . Nasol!

Am plecat mai devreme de la ore , incat sa ajung acasa mai repede . Am bocanit la usa , dar mama nu imi raspunse , asa ca am mai batut o data , si inca o data . Degeaba . Mi-am cautat cheila in buzunarul de la geaca , scapandu-le pe jos , si injurand caci mi se sparsese brelocul meu preferat cu Tony Hawk . Am adunat cioburile mititele , si le-am pus inapoi in buzunar . Am bagat cheia in yala , si am rotit-o de trei ori . M-am mirat putin , caci niciodata usa nu era inchisa decat o singura data .
- Heey! E cineva acasaa? am intrebat eu pe un ton plictisit , sperand totusi sa fiu singur , pentru a ma cocota pe canapeaua din living si pentru a ma uita la televizor fara sa fiu deranjat.
Totusi , cateva zgomote de la etaj s-au auzit . M-am speriat putin , caci prima oara a sunat ca si cum ar fi cazut cineva de pe dulap . Am urcat scarile cat de cat linistit , si am deschis usa surorii mele foarte incet , pentru ca deobicei se speria cand intram brusc . Imediat , am vazut cearceaful cel albastru cu norisori unduindu-se , iar o piele alba ca varul iesind pe sub el . Am zambit pana cand am vazut o claie neagra iesind . Am ramas socat . Nu putea fi sora mea , caci ea este satena , nici decum bruneta . Inima imi batea foarte puternic , observand cateva riduri de batranete pe acea piele iesita pe sub cearceaf .
Nu putea fi ea ! NU! Nu avea cum! Am trantit usa atat de tare , incat am putut auzi de acolo un mic tipat . Mi-am luat repede placa din camera , si am alergat pe scari de parca as fi fost urmarit de vre-un extraterestru sau ceva de genu' . De-abia am reusit sa deschid usa in graba aia .
M-am suit pe placa , si mergeam ascultand Eluveitie , in speranta ca ma va mai linisti . Dar degeaba , acea piele alba si ridata , ma facea sa nu-mi doresc sa fi chiulit de la ore . Nu ii voi ierta niciodata asta .

I'll wait for you...

16 May 2009, 13:42
" si sa-mi ..arate mai mult interes " - am crezut ca mama aia era gata sa faca incest =]]

stiu cine e aia de sub cearceaf [ sau cearsaf . niciodata nu am stiut sigur cum e ] ... este .. BUNICA BWCIFALAA la varsta ei ii sta gandul la nebunii =]]
bine , poate nici nu era cu altcineva .. poate si'o facea singura =]]]]]
Poate ca vany a aflat de asta si dorea sa il anunte
oricum nu ma asteptam
astept cu **** la gura nextul genial ficulLove

PS : SUNT PRIMAAA
17 May 2009, 16:30
Adara maligara..n-am citit cu foarte mare atentie
dar nu-mi dau seama ce vrei tu defapt.
[cand eram la tine ai spus ca ai nush ce de gand
si acum am citit si nu m-am prins Finna]
><
E TAAARE ADARA..MAI SCRIE Bigeyes3

17 May 2009, 17:34
Dar nu m-a linistit nimic . Nici macar melodia mea preferata , Primordial Breath . Probabil a reusit sa ma enerveze si mai tare .
Stateam intins pe spate , in mijlocul skate park'ului , fara sa-mi pese de posibilitatea ca unul din acei skateri care se dadeau pe acolo , sa cada peste mine , in timp ce dau vre'un ollie . Nu-mi pasa . Chiar imi doream sa mor .
- Hey! am auzit o voce de baiat , pe care o stiam prea bine . Dar nu am raspuns .
- Hey! se auzi inca o data , dar da-l naibii . Nu am chef de vorba.
- CHAD! Sa te ia dracu'! Ce nu-mi raspunzi?
- Ce vrei ba? il intreb eu exasperat punandu-mi mainile sub cap , si scotandu-mi parul de sub el .
- Nu e a bine Chad . Nu e a bine .
- Aha...
- Vorbesc serios ba ! Ai sfeclit-o in pana mea . E mai rau decat atunci cand ai luat 3 in teza . Mult mai rau!
Ma uitam la Alex care venise acum de-asupra mea . Si se uita la mine nervos . Parea foarte agitat , si vedeam cum ii tremura mainile . Am incercat sa inchid ochii , dar am simtit o putere incredibil de mare peste falca mea , ceea ce m-a facut sa ma ridic de urgenta .
- Ce vrei ma ? m-am repezit eu la Alex , pentru a-i trage si lui de asemenea una . El imi stranse mainile pentru a se apara , cand prin nervii care ieseau din el imi spusese:
- Trebuie NEAPARAT sa vorbesti cu Vanessa! Auzi? NEAPARAT!
Ma uitam la el speriat . Intrasem in panica , deoarece absolut niciodata nu s-a comportat asa , nu mi-a dat nici macar un branci . D-apai un pumn . Trebuia un motiv .
- Alex! Ce ai?
- Du-te ! spuse el foarte serios , dandu-mi drumu' la maini si impingandu-ma pentru a merge .
Mi-am luat placa si am inceput sa merg . Nu stiam unde , dar mergeam , pentru ca asa mi-a zis Alex .

Stateam pe o banca si asteptam . O asteptam pe Vanessa. Imi daduse un mesaj pentru a o astepta la Hard Rock Cafe . Stateam pe o canapea din piele alba , cu o bere in fata si cu cateva sticks'uri [caci pentru atat aveam bani]. Ma uitam in stanga si in dreapta , si ma rugam ca Vanessa sa ajunga cat mai tarziu , pentru ca vroiam sa mai petrec cateva clipe fara probleme. Sa ma simt ca la 10 ani . Dar prea tarziu . Vad o fata cu parul negru , desprins si lung intrand in bar. Arata foarte bine ce mai? Ma facea sa-mi doresc mai multe decat a o privi , dar teama nu ma lasa , decat sa ma gandesc la lucruri rele.
- Buna. i-am zis cand s-a apropiat de mine. Ea nu mi-a raspuns si s-a asezat si ea . A comandat un suc , ceea ce ma mira , deoarece deobicei ea comanda bere. Multa , multa bere. In timp ce astepta , privirea imi zbura pe o pictura pusa in rama , cu o chitara electrica neagra.
- Doriti cu sau fara pai? asta ma trezi . Chelnerul ii aduse sucul , iar ea isi lua o pozitie serioasa si se indrepta spre mine . Nu stiam daca a luat sau nu pai , deoarece nu am fost atent , dar vazusem ca nu .
- Chad ... spuse ea . am zambit fara sa vreau , deoarece eram prea stresat , nimic din ceea ce faceam nu avea legatura cu ce simteam .
- Chad... mai repetase odata.
- Da... am spus eu , uitandu-ma speriat la ea , si pierindu-mi zambetul de mai inainte. Dupa cum observam , ea se abtinea sa nu planga.
- Chad... spuse din nou , iar acum , incepu sa boceasca , incat nu stiam ce sa fac . Incercam sa o bat pe umar , dar nu mergea . Pana mea! Asta mergea mereu la prietenii mei! De ce nu merge si la o fata? Chiar este asa de greu?
- Da. Te ascult! am raspuns eu , caci asta imi veni asa, ca din instinct.
- Nu stiu cum sa-ti spun .
- Nu conteaza . Doar spune .
- Chad...au trecut doua luni de cand , stii tu , fetele au niste probleme care...
- Da m-am prins ! am intrerupt-o eu . Sincer , nu aveam chef sa aud asta.
- Asa. Ma bucur. Deci...si am vazut , si m-am gandit ca ar trebui sa ma asigur ca n-am nimic , si ca doar din cauza stresului inca nu s-a intamplat . Asa ca , m-am dus la farmacie , si am cerut un test din ala . Stii tu..
Nu cred ca vroia sa zica cuvantul ala . Nici eu nu vroiam sa-l aud .
- Da . am spus eu incet. Am priceput !
- Asa . M-am dus la baie , si l-am despachetat , iar cand a trebuit sa citesc rezultatul ... na.
- Ce este Vanessa? Ce a iesit?
- Pai , nu pot sa zic Chad . Nu pot!
- Poate nu l-ai facut bine , poate l-ai facut prea devreme , poate prea tarziu! Poate , nu sti stiut cum , poate ai citit gresit ... poate....
- CHAD! Am stiut sa-l fac . Nu este prima data . Dar ...
Am ramas socat . Ma uitam iar la acea chitara de pe perete , si ma gandeam ce as vrea sa fiu in locul ei . Ea nu are nici o problema . Sta acolo lipita de un perete , fara griji , si este din cand in cand privita de oameni , care , totusi nu indraznesc sa o atinga , pentru ca ar putea veni din moment in moment cineva care ar spune ca nu este voie , si ca trebuie sa platesti. Sa fiu scump. Sa nu ma aiba nimeni . Nu spuneam nimic . Stateam si ma uitam in gol .
- Chad ... ar mai fi ceva , spuse Vanessa printre lacrimi . Dar nu ma simt in stare sa iti spun eu . Nu sunt eu persoana potrivita . Dar cred ca ar fi o idee buna sa afli.
Ma uitam prostit la ea , dar asteptam un raspuns.
- Vrei sa-ti spun?
Am dat din cap ca da , iar ea a rasuflat puternic . Simteam sangele cum ingheata in mine.

I'll wait for you...

17 May 2009, 17:41
ADAAAAAAAARAAALoveLoveLove
Parca e slam in papuci de Johnas Brothers
=))..
DECI OACA PACA LoveLoveLove
ADA vad ca te-ai inspirat din bici..
E TARE DE CAAAAAACALoveLove
abia astept sa vad ce se intampla pana la urma cu pwcile
alora

17 May 2009, 17:59
;Wink ;Wink ;Wink

Las aparentele mai fomeieeee si zic ca e genial...adica aparentele ca nu citesc nik de pe aici,si io citesc aici de imi sar capacele
E super thare e la fel de tare ca....hei...nu gasesc comparatie,deci e cel mai tare

Kiss Va adoricesc Kiss