T.O.M.A.P.A.N.T.
|
21 Aug 2007, 22:20
|||
|
|||
Poi ne jucam noi, astropufi, acest joculetz... dar cum n-a mai scris nimeni de un secol...
Cu o litera, sa zicem "n", trebuie sa gasim: Tari cu "n". "T"-ul vine de la "T" din TOMAPANT. O-Orase cu 'n". "O" tot de la TOMAPANT. M-munti. A-ape. P-plante. A-animale. N-nume. Pentru fiecare cuvant corect primesti 10 puncte. Aceste puncte se aduna si apare "T"-ul de la sfarsitul lui "TOMAPANT" care inseamna "total". Castga cel cu cele mai multe puncte. Hai sa jucam in doi... Cine posteaza dupa mine (acum) e al doilea jucator. Incep: tara cu... R. Romania |
|||
21 Aug 2007, 22:25
|||
|
|||
Rusia,Rimnicu' Valcea,Rams Head(Australia),Rin,Rosie,Ris,Ron trebuia toate?
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:32
|||
|
|||
Ma rog nu mai conteaza... Spun si eu la celelalte: Reghin, Retezat, Ron (cred k e, nu?) Rachita, Rata si Raluca Mda... egal.
|
|||
21 Aug 2007, 22:34
|||
|
|||
si atunci cine primeste 10 puncte??
ar trebui sa supunem la vot...pai eu votez pt mine?tu? Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:40
|||
|
|||
Fiecare primeste cate 10 puncte pt. fiecare cuvint corect. Si eu, si tu, am spus corect, asa k... egal. Fara vot. A, avem cate 70 de puncte. Mai vrei sa joci?
|
|||
21 Aug 2007, 22:42
|||
|
|||
daaa,atata timp cat primesc puncte pe gratis,din partea mea hai sa nu mai dormim,jucam pana maine dimineatza.
o intrebare,este cumva undeva ceva post cu pct fiecarei case,ceva care sa se reactualizeze cat de cat,ca nu stiu? Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:49
|||
|
|||
Of... in joc... dar nu conteaza... threand inchis.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|