WARNING,ACHTUNG,ATENTZIE!!!
|
21 Aug 2007, 22:11
|||
|
|||
da,probabil v-ati intrebat ''ce? i o iluzie,i un vis,i un adevar?
NU! ESTE WAYDREAMER!!!ieee,waydreamer,waydreamer,waydreamer...strigara prietenii lui in gura mare pe bulevard -dar waydreamer,de ce ai lipsit?intrebara prietenii lui -pai cum sa va spun?am lasat supapa deschisa si lichidul de frana(cea mai buna calitate,Tuborg Strong)a cam alunecat pe tzeava,lol -UUURRRAAA!!!strigara prietenii lui waydreamer care de fapt sunt niste alcoolici inraiti. Asa k dau o bere cand ne intalnim...una fara alcool Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:44
|||
|
|||
te crezi cumva superman?
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
21 Aug 2007, 22:46
|||
|
|||
eee...poate BATMAN,dar Waydreamer este mult mai bun!
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:57
|||
|
|||
Pai cum sa nu?Nici nu m-am indoit de asta...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2007, 06:55
|||
|
|||
lol,imi inchipui ca nu te-ai indoit de asta,pai nici nu ai voie...ca daor prietenii mei..eee stii tu,nuh?
|
|||
23 Aug 2007, 13:57
|||
|
|||
Mmmhhh... Ce ar trebui sa se discute aici? NU prea intzeleg... Sa vad daca inchidem threadul sau nu.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
23 Aug 2007, 16:56
|||
|
|||
pai aci se discuta despre prietenii mei,nush dak i cunosti...poate iti fac cunostiinta cu ei
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|