Soapte periculoase
|
07 Mar 2009, 16:57
|||
|
|||
INTRODUCERE:E o iarna tare friguroasa la Hogwarts, una rece si misterioasa. John nu pleca acasa la Craciun, asa ca ramase la scoala singur. Ii lipseau orele de zbor, de potiuni, dar deodata o flacara a sperantei ii aparu in suflet cind el se gindi ca mine vor veni prietenii lui.
A doua zi... John zbura pe matura sa Ninbus 4001, a cazut odata drept in lacul rece, de unde la scos......... - John..........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Ce e si unde ma aflu? - Esti in cabinetul de Potiuni in fata profesorului. - O ma scuzati! - 50 puncte minus Astropufi, fiindca un coleg de al vostru doarme si viseaza cum zboara pe o matura, care de fapt e bastonul meu si mai viseaza cum cade in lacul rece, dar pe adevarat cade in apa clocotita din ceaun! Apropo, John azi la opt seara sa vii la niste ore de detentie la Potiuni! - Bine domnule! si se aseza pe banca de linga usa. Dupa lectii, John fu mustrat de sefa casei, care ii interzise sa manince diseara, sa se tina doar cu bomboanele halucinante si visatoare cu gust de ceara de ureche, ce nu-i placu de loc lui Jhon. Dupa ora de detentie pleca la Hagrid, dar el nu era, usa era incuiata, asa ca ramase sa-l astepte. Peste vreo cinci minute auzise niste soapte din padure care il ademenau, cum facu vreo cinci pasi fu luat pe sus de un Fylituruos, un dinozaur monstru care il duse la un lup- pisica: - Eu l-am adus maiestate! -Bravo! Iar acum piciule........ [img
|
|||
29 May 2009, 21:34
|||
|
|||
Rolands realizase ca Zelendar revenise in padure, isi pusese ochii pe a rapi niste elevi pentru a-i sacrifica. Zelendar avea de cand se nascuse dorinta de a-si reanjia clanul. El era pe deoparte pisica, in consecinta rasa lor necesita 9 vieti umane pentru una de-a lor. Acest om-lup-pisica, isi pierduse tot clanul, format din 13 membri, acest numar il include si pe el. Roland stia ca nu ar fi renuntat la dorinta sa decat daca ar fi reusit sa isi invie iubita, pe Resmera.
Intrarea sa, ca deobicei, consta in aparitia unui fum dens, cenusiu si cu o aroma de lavanda. In aer se simtea doar mirosul de lavanda caci fumul se materializase in spatele baiatului. Citindu-i mintea afla ca il chema John Weasly, era la astropufi, si ca fusese penalizat. Ura, in sensul de fericire trista deprimanta, pentru Roland, vroia sa-l salveze si sa stie ca era oarecum.....nevinovat, ei bine ghinionul lui, acum avea motiv ca sa-l lase de izbeliste. Motivul prezentei lui nu era John, ci Zelendar. Cei doi erau importanti unul pentru altul pana cand Zelendar a incercat sa-l sacrifice pe el pentru ritual................Ei na vezi sa nu. "Zelendar prin puterea ce o am asupra ta prin rostirea numelui tau iti ordon sa te opresti din incercarea ta nebuna caci este o alta metoda. Oh da si John, cara-ti hoitul putin mai in spate pana ceea ce am zis nu o sa fie doar o figura de stil......Scuza rautatea dar asta e in stare sa te omoare ca sa isi invie familia. Revenind la ceea ce spuneam Zelendar, pot sa-ti inviu familia dar imi trebuie un singur lucru, un dinte de Rezelbar-duk. Eu le incendiez doar apropiindu-ma de ele dar tu cred ca poti sa obtii un dinte, de fapt 12 dinti 1 pentru fiecare membru. Un lucru pe langa asta e tot ce-ti cer, mancati si voi infractorii din inchisorile umane, pe cei condamnati pe viata, criminali, violatori si genul. Stii ce vreau sa zic, treceti pe o dieta non-magica. Ei revenind la viata si cu corpuri noi, nu vor avea nici o problema, cu dieta asta insa tu daca vrei pot sa-ti mai zic un loc in g\care gasesti zane dar va trebui sa-ti tii un stoc moderat ca sa iti foamea sub control.. In timp ce vorbise fumase deja 2 tigari si il daduse pe John mai in spate. Toate astea le facuse fara sa clipeasca sau sa se miste din loc, in permanenta il privise in ochi pe Zelendar. "Iti voi aduce dintii dar daca, ma vei fi mintit, nu iti promit nimic despre vietile celor din Hogwarts. Absolut nimc." "Bine ,mato dute dupa dinti.........pana nu te trimit si pe tine alaturi de familia ta." Roland se intoarse cu spatele la Zelendar, un semn de incredere intre cei doi. Roland ii arata ca are incredere in el ca nui- va face nimic iar Zelendar se incredea in faptul ca orice l-ar lovi din spate nu-l va ucide. Trecand pe langa dracovenia de dinozaur pe care cu o atingere o preschimba in fum care devenise parte din parul sau se duse la John, il ridicase de pe jos si il intrebase. "Poti te rog sa nu mai stai pe langa cabana lui hagrid cand nu esti impreuna cu cineva. Nu am chef sa trebuiasca sa te salvez de fiecare data, nu iti sta bine in rolul de domnita la ananghie, mai ales ca nu esti domnita................................................................acuma da iti sta mai bine.......................................................................ok revenind la forma ta masculina, zi-mi totusi ce te-a facut sa crezi ca e bine sa vii aici singur??? Prima pauza se datorase faptului ca-l preschimbase in fata iar cea de-a doua ca il preschimbase inapoi in baiat. Dupa ce aflase mai inainte pe aleea nocturn ca putea sa foloseasca la fel de bine ca pe vremuri vraja aceea, acum incepea sa o folosesasca mai des decat de obicei. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|