Scrisoarea catre parinti
30 May 2009, 20:24
Draga mama si tata calatoria cu expresul de Hongwarts a fost minunata miam facut doi priteni noi.Mai rau a fost atunci cand a trebuit sa mergem spre castel noi cei din anul intai am traversat lacul cu niste barci iar prietenul meu David era sa cada in apa.Cand am ajuns la castl am fost sortati fiecare la cate o casa din fericire eu cu prieteni mei am intrat la cercetasi.am avut o srbare de inceput de an grozava iar de maine incepm orel va mai scriu curand.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05 Aug 2009, 21:27
Dragi parinti,

Am ajuns cu bine la Hogwarts.Desi la inceput nu prea ma simteam in elementul meu,m`am acomodat repede.E destul de dragut.Am mers cu trenul si am traversat un lac mare cu barcile.Am ajuns la castel si am fost sortati.Sunt un ochi-de-soim veritabil.
Sper sa fiti mandri de mine si,desi am plecat de putin timp deja mi`e dor de voi
01 Sep 2009, 11:07
Dragi parinti,

Am ajns la Hogwarts.E destul de dragut aici.Sper sa-mi fac muti prieteni si sa ma acomodez repede.Dupa ce am ajuns la castel am fost sortati.Eu sunt un cercetas curajos.....sper sa fiti mandri de mine si sa-mi scrieti curand.
Deja mi-e dor de voi.

~Rachel~

[Image: collec11.png]
02 Sep 2009, 14:30
Dragii mei parinti,

Am ajuns cu bine la Hogwarts, este minunat aici, si mi-am facut multi prieteni. Asa cum imi doream, si cum va doreati si voi, de altfel, am fost sortata la Cercetasi.
Sper sa nu va suparati, dar cred ca voi ramane la Hogwarts de Craciun, asa ma pot acomoda cat mai repede. Hedwig este bine si ea. Va rog raspundeti cat mai curand.

Va iubesc. Luminita # Limpede

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
03 Sep 2009, 17:17
Dragii mei parinti:
Am ajuns cu bine la Hogwarts. M-am cam ratacit prin tren pana mi-am gasit un loc, dar asta e o alta poveste.
Imi place aici si sper sa ma acomodez repede. De intart , am intrat la Cercetasi, ceea ce ma bucura foarte mult. Salutai si pe Alex si Ginny din partea mea.
Va iubesc si s-ar putea sa raman aici si in vacanta de Craciun. Va pup!
Cu drag, fiica voastra Rosalie Grave

[Image: Strange-Girl.jpg]

Prea tarziu pt regrete…pt lacrimi …Viatza merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte !
20 Sep 2009, 22:40
Dragii mei parinti,
Am ajuns intreaga la Hogwarts si am fost sortata la astropufi.Mi se pare distractiv si foarte dragut aici.Sper sa ma acomodez repede si sa-mi fac cati mai multi prieteni si sa-mi fac cat mai repede permis la biblioteca.Stii cat de mult imi place sa citesc.As vrea sa raman aici in vacanta de Craciun impreuna cu Beatrice.
Va iubesc mult,Alice.

'~'Alice'~'

[Image: 2mxmph2.jpg]
22 Oct 2009, 21:44
Dragi parinti,

Este super la Hogwarts.Aseara am dat o petrecere trasnet cu ceilalti cercetasi si cu prietenele mele Bella,Belatrix si Luna.M-am distrat pe cinste!Va urez Craciun Fericit!
P.S.:Multumesc pentru cadou.Imi plac la nebunie botinele,si imi vin de minune!
Cu drag,Hermione Kiss

~Rachel~

[Image: collec11.png]
25 Oct 2009, 18:26
Draga mama,
Drumul spre Hodwarts a fost foarte linistit. Sunt destul de ingrijorata in legatura cu ceea ce va urma de acum in colo. Sper sa-mi fac prietni noi si sa nu am probleme. Desi stiu ca nu ma prea suporti eu tot te iubesc pentru ca esti mama mea si sper ca intr-o si realatia nnoastra sa se imbunatateasca. Te iubesc!
Cu drag, Ayumi.

[Image: cats-4.jpg]
06 Nov 2009, 00:04
Mrs. Cooper,

Multumesc pentru faptul ca ma obligati sa va scriu in fiecare an (nu v'as scrie altfel).
Sper ca nimic nu s'a schimbat. Stiti ca nu'mi plac schimbarile SAU suprizele.
Nu s'a intamplat mai nimic in Express.
O, ba da. Anul asta am stat in sfarsit de una singura in compartiment. Retardata aia care tot venea la mine si se purta de parca as fi cea mai buna prietena a ei cred ca a inteles ideea.
Cred ca ti'am scris mai mult decat mi'ai spus. Fir'ar.
Sper ca va distrati.
Pa.

Merenwen.

[Image: 28.png]

[Image: 50x50_lavi_001.gif] [Image: 50x50_lavi_009.gif] [Image: 50x50_lavi_011.gif] [Image: 50x50_rabi_06.gif]

06 Nov 2009, 11:40
Dragi parinti,

La Hogwarts totul e bine.Mi-am facut multi prieteni aici.Am fost sortata la Cercetasi,alaturi de prietenele mele :Isabella,Elizabeth,Luna,Anna,Ginny si multi altii. Imi ocup timpul liber citind,sau distrandu-ma alaturi de prietenele mele.
Desi imi este dor de voi,am decis sa imi petrec vacanta de Craciun la Hogwarts.Stiu ca ma voi distra de minune....

Cu drag,
Bellatrix Cullen #

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.