Cartea preferata
|
24 Nov 2008, 23:50
|||
|
|||
Mie cel mai mult mia placut vol 7 ,dar niciodata n-o sa uit de unde a inceput totul,,,
![]() ![]() Unde iti este comoara, acolo iti va fii si inima. |
|||
21 Dec 2008, 19:13
|||
|
|||
Dupa parerea mea toate cartile sun frumoase si caprivante.. si totusi parca ultima e cea mai reusita, cea mai captivanta am luat carea in mana.. am inceput sa citesc si nici sa mananc nu am vrut.. nu am vrut s-o las din mana.. mi-a luat 2 zile sa-l citesc e cert ca am citit toata noaptea dar a meritat. e o creabie superba. o serie de carti superba. pacat ca s-a terminat..
|
|||
29 Mar 2009, 01:57
|||
|
|||
Pai ... Volumul 3 "Harry Potter si prizonierul din Azkaban" deasemenea si filmul
|
|||
29 Mar 2009, 14:01
|||
|
|||
cred ca 5,7 si 4 nu ma pot hotaraaaaa
![]() |
|||
04 Apr 2009, 17:10
|||
|
|||
mie sincer...cel mai mult mi a plcut harry potter si printul semipur...nu mi a venit sa cred cand am aflat ca e8ra plesneala....desi de la inceput sa dovedit a fi bun
|
|||
18 May 2009, 23:50
|||
|
|||
mie mi-a placut ultima carte pentru ca evidentiaza cel mai bine sntimentele fiecrarui presonaj.......si celelalte au fost dragutze
![]() ![]() |
|||
01 Jun 2009, 18:14
|||
|
|||
cel mai mult imi place a 7-a
![]() |
|||
20 Sep 2009, 22:29
|||
|
|||
ultimele 3 sunt bestiale..tin minte la cartea 5 ce suspans era cu ministerul..si la 6..tin minte eram la scoala si nu ma mai puteam opri din citit pur si simplu,cand mancam,cand scriam,cand eram la scoala pana si cand sa ma culc ma gandeam la asta.Am plans o gramada la cartea 6 dar a 7a fiindca e ultima e suuper geniala.Pacat ca-mi amintesc vag ca am citit-o de muult.Oricum,vreau sa recitesc 6 si 7 dar tot nu o sa fie la fel.Anyway la inceput prin cartile 1,2,3 povestea era mai copilareasca,poate pt ca era si el mai mic,totul parea fairytale si bla bla dar din cartea 4,5 treburile au inceput sa devina mai serioase si sa nu fie o carte doar pentru copii mici.Cele mai bune carti pe care le-am citit sunt oricum cele de la Harry Potter!
![]() |
|||
28 Sep 2009, 17:18
|||
|
|||
Pai....dupa parerea mea cea mai tare carte e ultima...7
E super si a 6-a ~Rachel~ ![]() |
|||
24 Oct 2009, 13:19
|||
|
|||
Well...toate cartile mi-au placut...si au fost interesante...dar cred ca cel mai mult mi-a placut Hp7 si Hp 4....parerea mea
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
scena preferata | O.O | 29 | 8,322 |
05 Aug 2010, 23:19 Last Post: Andreea Rose |