2012-Schimbarea polilor magnetici
|
05 Jun 2009, 22:19
|||
|
|||
http://www.ataraxisld.com/2006_08_01_archive.html
Anul 2012, anul in care va fi sfarsitul lumii, cum au prevestit mayasii, o civilizatie vestiti pentru precizia lor in legatura cu multe lucruri. Cum s-a descoperit acest lucru? Oamenii de stiinta au observat faptul ca calendarul mayash, se opreste brusc pe data de 12 decembrie 2012! De atunci, toata lumea a ridicat numeroase semne de intrebare, ceva de genul:"o sa murim!", "sigur murim!" sau "mai am doar asa putin de trait"(am avut cunostinte care au facut niste fete...cand au aflat vestea..) Chiar si Diriga s-a gandit mult la aceasta tema, dar ea in plus ne-a mai spus un lucru important: ca in jurul anului 2012 se vor schimba polii magnetici ai pamantului, adica, Nordul va ajunge sa fie Sud, si invers. Am....Am sa citez cate ceva din caietul de Optional, pe care Diriga ne-a pus sa-l facem(eseul e facut de mine, deci am drepturi de autor ![]() "In ultimii ani s-a descoperit ca cei doi poli ai pamantului(Nord si Sud) se schimba, acest fenomen intamplandu-se la un anumit interval de timp(mai exact la 13.000 de ani) Cum s-a descoperit acest lucru? Folosind o busola, descoperindu-se ca acul ce indica Nordul se indeparta incet de punctul fix. Efectele acestui fenomen: printre consecintele devastatoare vor fi: -slabirea campului magnetic acesta ducand la furtuni electromagnetice, si valul de radiatii cosmice(acest camp este singurul care protejeaza pamantul de vanturile solare) -modificarea nivelului oceanului planetar -caderea retelelor de electricitate si punerea in pericol a pasarilor calatoare.. Tema pentru data viitoare:Laserul-prietenul noastru..(app, asta nu trebuia sa bag=)))" De asemenea, in anul 2012, timpul va ajunge la Punctul Zero! Acest lucru va dura circa 2-3 zile, dupa care pamantul isi va relua cursul, numai ca in sens invers(iar soarele va rasari la Vest, si va apune la Est). Dar pana atunci, se vor intampla o serie de evenimente neplacute: -incalzirea temperaturii si topirea ghetarilor -multi oameni vor muri de foame si razboaie. Si multe altele. Eu una inca sunt nelamurita cu privire la Punctul Zero...Adica timpul nu va mai exista..Atunci, scuza-ma doamne, dar cum ne vom mai misca? In reluare? ![]() Voi ce ziceti? ![]() ![]() |
|||
05 Jun 2009, 22:40
|||
|
|||
Deci am citit toata chestia aia.. si mi-e frica
Pana mea! Sper ca nu murim adica.. acolo asa zice.. ca nu vom muri daca e asa , imi convine dar daca e cu murit , ma [cenzurat]! eu vreau sa traiesc! nu vreau sa mor la 16 ani |
|||
05 Jun 2009, 23:05
|||
|
|||
Eu stiu de mai de mult timp de chestia asta. Unii spun ca murim, altii ca nu, unii spun ca doar se intampla ceva neobisnuit apoi revine monotonia, etc.
Adica, Sfarsitul lumii peste 3 ani!?! Si inainte de Craciun... ![]() |
|||
06 Jun 2009, 10:17
|||
|
|||
Jade...
![]() Deci sa luam si religia in brate. Cum zice in Biblie? Ca daca mai exista un strop de credinta Dumnezeu va lasa lumea.Si faza cu 666,si pasapoartele.Totul se leaga.Adica,in America deja isi implanteaza cipuri in mana,cu 666.Ia cititi voi CARD invers?...ce ruzulta?..DRAC...asai? De ce tot stiinta?..De ce nu religia?mayasii chiar au calculat bine. Fiindca ei erau preoti si credeau in Dumnezeu. Voi va dati seama si ganditi-va ca Adam si Eva au muscat din marul cunoasterii...si de aici e stiinta asta care este intodeauna impotriva religiei.Daca va spun ce mi s-a spus ieri cand mergeam eu linistita pe drum: "Fetita,nu vrei o carte,este despre Biblie si viata lui Iisus"...m-am uitat la carte si era complet idiot...acolo zicea la Sfanta Maria mai avea diferiti soti,si multe altele. In Biblie zice ca multe persoane vor umbla prin casele crestinilor ca sa le arate o alta credinta. Si faza cu razboaiele.Daca ati citit Apocalipsa...va dati seama ca Ioan a descris exact tancurile.Exact cum e in imaginatia lui.Fiindca pe atunci nu stiau de tancuri si rachete... De unde stia Ioan cum aratau tancurile sau alte chestii? Ronald chiar esti tare,asta am auzit si eu. Deci,nu stiu ce sa zic.Dar de ce sa ne luam dupa stiinta? De ce sa nu ne luam dupa religie.Mayasii au calculat,si nu stiuu pe unde am vaut eu o chestie...ca sfarsitul lumii va fi in 2020... Deci va zic eu dupa stilul meu.Numai Dumnezeu stie cand decide ca noi sa murim. Aaaaaa...mai am io sa va zic doua chestioare Stiti ca pe vremea dacilor Dunarea purta numele de Danubius?Si in Biblie scrie ca Danubius,Nill,Eufrat si mai un rau [am uitat care]...au izvorat din Gradina Edenului.Deci si noi avem un rau sfat pe aici A,si stiti ca in Apocalipsa scrie ca Babilonul se va prabusii.Ca cica e orasul comertului,acoperit cu aur si pietre pretioase.Am cautat o saptamana la bibleoteca prin carti si atlase si am ajuns la oncluzia ca Bagdadul e pe locul unde era Babilorul mai demult. http://bancuri.alege.net/In-gradina-Eden...d1885.html Uitati-va aici.Ce religie mai e si asta??...normal ca Dumnezeu nu mai vrea sa tina lumea cu astfel de chestii. Deci...Cand vrea Dumnezeu,sa se sfarseasca lumea,pe mine nu ma intereseaza si nu imi e frica de moarte. Si cu razboaie?...da...Razboiul de pe Urma...se zice ca va fi un Al Treilea Razboi Mondial. Deci,io sustin teoria religioasa,nu ma prea intereseaza stiinta.Decat daca sunt chestii despre Hobbiti si Elfi si Sumerieni...in rest nimic. Si dapz...nici io nu vreau sa mor virgina ![]() ![]() |
|||
06 Jun 2009, 11:17
|||
|
|||
Pai nici eu nu vreau sa mor virgina
Vreau sa am un sot si copii... si pana mea.. daca chiar va fi in 2012 sf. lumii... voi avea 16 ani.. si daca va fi in 2020 voi avea 24.. hai sa zicem.. la 24 de ani.. e mai ok.. decat la 16..dar pana mea.. daca as sti SIGUR ca in 2012 murim.. pai acuma m-as duce la Bargianu ![]() desi.. eu cred si in Dumnezeu si in Stiinta...adica.. pana mea.. daca tot stiinta era asa de rea.. de ce ar mai fi creat-o? adica.. Dumnezeu e atat de puternic ca poate face ce vrea.. si Stiinta.. in plus.. ne-a ajutat sa ne dezvoltam.. si poate Dumnezeu vorbeste uneori.. prin stiinta.. adica... cum ne-ar fi dat Dumnezeu.. lingurite ...furculite.. sau mai stiu eu ce... instrumentele unui Medic.. fara stiinta? ![]() Si .. pana mea.. oricum.. nu mi-e asa de frica.. caci nu cred in fiecare an.. s-au gasit tot felul.. de chestii.. ca VAI ca e sfarsitul lumii.. :-J Numai Dumnezeu stie cand va fi ![]() |
|||
06 Jun 2009, 11:29
|||
|
|||
nimeni nu poate stii ca in 2012 va fi sfarsitul lumii....eu sincera sa fiu nu prea cred in ce au spus mayasii astia..........nimnei nu poate sti cand va veni apocalipsa....asa ca va rog sa va calmati ca si atunci cadn au facut experimentul acela care se spunea ca va porvoca o gaura neagra ce va inghiti pamantul nu a fost nimica.... vor doar sa sperie oamenii si sa faca bani pe chestia asta cu sfaristul lumii....asa as putea si eu sa spun ca apocalipsa va veni in anul 2023 .............nu se stie cadn va veni dragilor sfarsitul lumii.....nici un om nu poate sti cadn va veni.asa ca va rog sa va calmati si sa nu va mai ganditi la prostiile astea cu sfarsitul lumi pentru ca sunt doar niste idei de prost gust a unor oameni doar ca sa sperie oamenii.......si bineinteles sa castige bani......multumesc.
Adelaidalida
|
|||
06 Jun 2009, 12:07
|||
|
|||
Mda...in 2008 nu a fost asa?
Cand vrea Dumnezeu,atunci vine sfarsitul lumii. Pfiiii...haideti mai fratilor...si daca vine sfarsitul lumii...traiti-va viata!!!! Party-uri...nu mai trebuie sa iti faci atati bani,ca nu mergi cu ei in mormant. Haideti ca eu mai mult rad la chestia asta Dar sa stiti ca se apropie...da?...sa nu uitati sa ziceti la toata lumea Si daca vine,care e faza?...macar scapam mai repede de toti idiotii de pe pamantul asta ![]() Dar o chestie ma intreb...stiti ca dupa ce o sa ramana numai cei credinciosi...si o sa coboare Cetatea Ierusalimului,oare o sa ne continuam viata asa,cu tehnologie?Sau o sa incepem de la inceput? Pentru mine oricum e bine.Nu ma prea panichez la fazele cu sfarsitul lumii ![]() ![]() |
|||
06 Jun 2009, 12:20
|||
|
|||
ok ma bag si eu. Nu este sfarsitul lumii ci al timpului. Vor avea loc cateva modificari drastice in structura de functionare a planetei. Timpul este masurat in functie de rotatia pamantului in jurul soarelui si in jurul axei sale..................ei bine daca se reduce viteza asa de mult a rotatiei planetare incat nu va mai misca ci va stagna asta inseamna ca timpul va fi irelevant nu va mai fi notiunea de zi si noapte, intr-o parte teoretic va fi soare iar in alta nu....................mai departe, sa zicem ca s-ar intampla asta atunci ca sa nu mai existe metoda de a masura timpul asta ar implica o stagnare totala a planetei intr-un loc, rezultand si in absenta anotimpurilor, moartea va surveni daca nu vom mai avea cum sa rezistam in zonele respective, adica la soare sau la frig.................teoria asta e relativ absurda o stagnare ar implica o forta magnetica sau un camp electromagnetic, masiv adica egal cu cel al soarelui, care sa-l anuleze pe cel al soarelui si sa opreasca planet pe pozitie. Lucrul acesta nu e nici improbabil nici imposibil doar ca pare ilogic, sa se opreasca de pe orbita sa pamantul.
Ok asta e ce am avut de zis in fine nu cred ca va va pasa sa citit dar ma rog nu sunt informatii prea clare ok daca mai aveti ceva interesant de zis legat de asta BMG Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
06 Jun 2009, 13:26
|||
|
|||
Eu as vrea sa fie tiot asa
defapt.. nu as vrea.. ca cei ... rai sa plece adica.. majoritatea metalistilor.. o sa se duca acoloO ei.. o sa ramana skaterii |
|||
06 Jun 2009, 18:57
|||
|
|||
deci..ma bag si eo.....chestia asta cu sfarsitul lumii va venii in 2012 mi se pae o mare idiotenie .....pentru ca totusi chiar daca ghetarii au inceput sa se miste asta nu inseamna ca o sa vina sfarsitul lumii.
...sa fim seriosi =)).......iar in biblie scrie ca sfarsitul lumii va venii cand.... preotii nu vor ma face sf liturghie asa ca stati linistiti fratilor ca mai e mult pana .....ce preotii nu om sa mai faca sf liturghie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,648 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
Admitere 2012 | Isabella River | 79 | 17,449 |
14 Jul 2012, 18:48 Last Post: Lexie Stryder |