Mehnika Kitamayo
|
07 Jun 2009, 16:54
|||
|
|||
Am puteri asemanatoare lui Mehanix, si eu pot sa controlez vremea.Am vorbit putin cu ea si mi-a zis ca de abia reuseste sa miste norii.Eu pot sa fac furtuni in 2 secunde.
Nume/Prenume: Mehnika Kitamayo Sex:Feminin Varsta: 17 Ani Data nasterii: 1980 Locul nasterii: In Japonia Statutul sangelui: Pur Casa: Cercetasi Descriere personala:Controleaza natura, e foarte rezistenta la caldura si e o buna vindecatoare(in realitate am si eu aceste puteri) -Fizica ![]() -Psihica: Prietenoasa, ganditoare, calma, tenace si vesela 3 ganduri, 3 locuri si 3 momente: "Odata voi fii cea mai buna" "Daca as putea o data in viata mea sa zbor, as face-o acum(chiar a mers)" "Daca as plange pt tot ce mi sa intamplat, as inunda planeta" Constanta,si atat, nasterea suroriii mele, momentul premierii si atat!!! Cea mai mare slabiciune a personajului tau:E f sensibila Care este taria de caracter a personajului ![]() Istoria familiei: Mama: Parintii ei au fost asasinati cand avea un an Prieteni: Colegii de clasa si reagan Materia preferata: De abia am venit Materia pe care o detestati: Nici nu mam uitat la materii Locul preferat de la Hogwarts: toate imi plac Locul care va displace ![]() Membrii care v-au inspirat cel mai mult si cei care v-au displacut:Inspirat:reagan si displacut nimeni Interese/Hobby-uri: Ingrijitul vulpitelor din Ashcroft Slujba: Profesor E zana |
|||
07 Jun 2009, 17:44
|||
|
|||
Bine ai venit!
Distractie placuta ! Sunt prima Ce s-au mai inmutit zanele pe aici... Idea Sanarei a avut multi simpatizanti. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
07 Jun 2009, 22:01
|||
|
|||
Nu inteleg. Voi produceti furtuni in viata reala? o_O
Ma rog.. bun venit>< have phun, happy posting.. ![]() asa.. ce muzica asculti? siii.. cati ani ai in realitate? " Slujba: Profesor " Aici iti treci slujba de pe forum ![]() |
|||
07 Jun 2009, 23:27
|||
|
|||
bine ai venit!
iti urez ca si ceilati membri ai forumulu,i distracite placuta........! Adelaidalida
|
|||
08 Jun 2009, 11:38
|||
|
|||
Bine ai venit ><
Iti urez postare fericita am vorbit eu cu inteligenta mea iti urez.. .sa fii happy pe acest forum.. sa citesti regulile si sa fii tutaaa |
|||
10 Jun 2009, 07:08
|||
|
|||
Da, Producem.Singure putem misca norii, impreuna(suntem GEMENE) facem furtuni si dak ne mai ajuta verioara facem grindina.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|