Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 11:17
Reagan se uita inca mirata in "laboratorul" acela. Ascultase cu jumatate de ureche ce zisese Roland.
"Ba pardon"spuse Reagan care inca se mai gandea la replica lui Roland in care zicea de camera creata numai pentru el ... "Orice carmera creata de zana de rang Imperial poate fi folosita de oricee alta zana de rang Imperial. Magia zanelor pagina 367. Citesc din ea in fiecare seeara, de cam o saptamana. Hai sa iti arat." Cand iesira din camera aceasta se sigila la loc, ca la inceput. Reagan atinse usor sigiliul cu mana. Acesta disparu. Langa locul pentru intreoducereaa parolei era putin spatiu liber. Atinse iarasi cu mana si usa se deschise."Am avut o idee buna sa citesc Magia zanelor pe post de lectura de seara, nu?"
"Mda..." raspunse Roland morocanos. De ce trebuia Reagan sa ii arate mereu ca ea o poate face mai usor?
"Poti sa faci camera sa se umple de praf la loc? Poate chiar putin mai mult ca la inceput." ii zise Reagan lui Roland in timp ce resigila usa.
Roland nu mai dadu raspunsu si murmura o incantatie. Camera era acum plina de praf. Reagan atinse usor interiorul cercului bleu din mijlocul camerei. Apoi zise in gand ce voia sa se intample cu camera. Praful disparu.
"Nu am nevoie de incantatii. Pot sa o umplu de praf la loc. Trebuia numai sa imi las usor urma de magie. Cum ar veni amprenta."
Reagan Se mai uita putin la camera. Totul parea cam vechi. Atinse din nou in interirul cercului albastru si ceru ca toate lucrurile din camera sa fie noi.
"Castelul e al zanelor Imperiale. I-am citit secretele in sectiunea din biblioteca vizibila numai zanelor. Dar se poate intre si cu parola. Nu numai cu magie a zanelor. Si cartea aceea... care o aveai in mana... nu vrei sa mi-o dai putin?"
Roland ezita la inceput, dar i-o dadu. Reagan dadu pandantivul jos."Hmmm.... o vraja grea, dar acre nu are consecinte..." gandi Jenelle cu voce tare. "Aha... aici..."zise Reagan cand ajunses la pagina 145. "Ce zici sa iti arat o vraja care ar fi domeniul spiridusilor, nu al zanelor, facuta fara pandantiv?"
"Amprentus Jolov !" In fata lor aparu foc de spiridus. Nu ardea obiecte dar ardea fiinte. "Lamptud Hroim !" aparu o broasca langa ei. Reagan o arunca in foc.
"Nu i-am facut rau broastei. oricum fusese creata pentru asta. Tot vraja de-a spiridusilor. Am gasit-o din intamplare in sectorul zanelor. De la biblioteca."
'Hmmmm.... puternica zana...." gandi Roland.
"Ia-ma de mana. Strans!" zise Reagan. Roland incerca sa afle motivul. Dar nu reusi.
Disparura din palatul Imperial. Erau iar in Sala Armurilor. Roland vru sa deschida din nou acel portal. Dar nici nu reusi sa se elibereze ca erau din nou in palat.
"Stii prea putin despre zane la cei 7 895 de ani ai tai. Si stii sa modifici destinul altei persoane? Eu deja am modificat destinul unei broaste. Am facut-o sa treiasca de trei ori mai mult." zise Reagan chicotind.
"Si ai facut rau ca nu ti-ai izolat partea despre efectele medalionului din minte. Nu ai realizat cand am citit, nu? Ma asteptam... si apropo de modificarea destinului... acea vraja te-a transformat in fiinta semi-umana. Cam peste cinci minute ar fi fost progremat sa mori daca nu o faceam. Si cu ajutorul medalionului pot distruge intunericul din tine. Sa las numai cat e normal la o persoana..." zise Reagan.
"Si daca voiai sa stii cand am copiat medalionul am distrus partea care genereaza... hm... sa le zicem efecte secundare... "

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
11 Jun 2009, 12:35
Roland facea pe prostul de la bun inceput, faptul ca era morocanos era felul lui de a felicita pe cineva cand era mai bun, sau la fel de bun, ca el. Era atipic, nu ii placea sa fie prea emotiv, nu stia cum sa isi controleze anumite emotii, era destul de dificil sa ai de a face cu ele. Se hotar sa renunte la sarada anterioara, isi va juca toate cartile pe fata, nu avea nimic de pierdut, pentru el moartea insemna doar pierderea trupului in lumea asta.....

Reagan, am ceva sa-ti zic, adevarul despre vraja aceea. Cand ai facut sigiliile, nu stii ca o parte din energia intunecata a mea ti-a revenit tie.............Acum si tu ai energie intunecata, pe langa cea de zana, in tine. Vrajile pentru camera mea se pot face numai cu magie intunecata.................Tu avand forta energetica intunecata te-ai folosit de ea pentru a face sigiliile sa dispara.........................Regina ce mi-a oferit camera a facut in asa fel incat eu si o zana care folosea, sau avea, energie intunecata sa o poata deschide, creaturile intunericului ar fi putu ajunge aici, parola era singurul lucru care le oprea, panoul si tot locul acesta a simtit ca esti noua regina azanelor, de aceea te-a primit cu bratele deschise..............

Tu stiai ceva despre zane ce eu cunosteam de foarte mult timp.................Puteti folosi magie de orice fel deoarece magia voastra e neutra din punct de vedere rasial...........Ceea ce inseamna ca orice ati face, magie de-a elfilor, gnomilor, dwarfilor, sau orice alta, ar functiona, nu aveti tangenta cu inhibitorii rasial, la voi nu exista.......................Doar magia intunecata cere folosirea unui generator intunecat, adica o fiinta a intunericului ale carei puteri sa le folositi..............................

Cartea aceea am citit-o, vreau sa par prost ca sa nu ma dau de gol, cu vrajile din acea carte nu ma poti opri deloc.................

Stii am niste carti in care apar toate vrajile ce pot fi facute de o persoana, daca persoana respectiva e in contact cu ele, ai bine in carte va aparea tot ce poate face ea din punct de vedere magic............ Uite cartea mea.....................

Scoate din buzunar o carte, era foarte mica, in momentul in care isi transforma mana dreapta si o atinge, dupa ce o lasase pe podea, se face imensa, groasa cat doua laturi de palma si cam cat o foaie a3.)

Asta e cartea mea de vraji, dupa cum vezi e destul de mare, chiar si pentru un demon,multumita tie pot face si vraji umane................Nu is prea utile multe dintre ele..............Eh in fine, atinge-o si tu sa vedem ce iese.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
11 Jun 2009, 12:54
Reagan o atinse. "Argh! Mana mea! Arde! Si apropo de magie intunecata. Cam care e proportia fata de magia mea, initiala?
"Cam 20%"
"Hmm... poate reusesc sa fac ceva..." Scoase din buzunar alta carte. Magie avansata, editia zanelor. "Hmm... eliminarea magiei intunecate din propria persoana... Uite ce scrie aici.... ca orice persoana are magie intunecata in ea inactiva. Cam 2%. Ar trebui sa fac o vraja de distrugere si injumatatire... mai intai sa vad daca gasesc... nu... nu e nicaieri... poate... totusi... stii tu?"
"Da. Iti scriu pe hartie. E prea greu de pronuntat"
Roland scrise apoi: 'Afgsodl Grotheus Dfombdo '
"Crezi ca functioneaza?" intreba Reaagn nesigura.
"Da..."raspunse Roland.
Reagan incerca. Un fum cenusiu o invalui si apoi disparu. Si reagan si fumul. Peste cateva secunde Reagan aparu in mijlocul camerei, unde fuses la inceperea incantatiei.
"Poti face scanare de energie.. ca se iti dai seama cam care e proportia acum?"
"Cred ca da..." spuse Roland si incerca scanarea.
"Aproximativ 3 la suta."
"Perfect!" zise Reagan fericita. "Sa incrc sa vad daca mai pot face cum am facut inainte?" "Da."
Reagan atinse in interiorul cercului din mijloc. Apoi gandi dorinta. Aceea ca una din mese sa fie aurita. Masa se auri, aproape la fel de rapid ca data trecuta. "Si sigiliul..."
Iesira din camera. Reagan atinse ca la inceput. Sigiliul se sparse, camera se deschise.
"Si apropo, daca ar fi fost acea energie intunecata in mine, de ce eu am putut sa fac totul mai rapid?" intreba Reagan.
"Sa ma gandesc putin..." spuse Roland.

11 Jun 2009, 15:38
ROland nu era deloc uimit, vraja consumase 17% la suta din intuneric pentru a fi facuta..............Creea o limita a intunericului de 5%, era destul de putin pentru el, dar 5% al lui insemna un cam, 2000% din puterea totala a 5 zane imperiale, era foarte mult aritmetic vorbind, practic era extrem de putin. 5% din energia lui ar fi alimentat intreaga planeta cu energie, incontinuu toti consumatorii energetici aprinsi, pentru 10 ani.

E simplu era energia mea, cea cu care ecest loc a fost creat, si energia unei descendente a reginei care a creat acest loc, este si mai simplu de ce pentru ca tu fici parte din acest loc si el face parte din tine, eu exist ca baza a sa eu stau la baza existentei lui si il controlez pana intr-un anumit punct insa tu il poti modifica oricum doresti...................

E un loc.................al zanelor, tu esti zana deci pe tine te recunoaste cu control deplin asupra lui pe mine ma lasa sa intru si sa exist dar nu-mi da voie sa-l modific, dimensiune si altele, imi sunt inaccesibile mie..................E foarte simplu..............

Se aseza pe un scaun si scase o carte, Anarhia, acela era numele scris pe ea........................Era o istorie a lumii lui...............O deschise si rupse toate paginile din ea, le arunca in soba si le aprinse cu o flacara magica mov.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
11 Jun 2009, 20:05
"De ce? De ce arunci cartea?" Reagan era hotarata sa salveze cartea. "Anarhia... istoria lumii tale... poate sa fie folositoare!"
Reagan incerca sa foloseasca o incantatie ca sa refaca cartea. Din foc aparura cateva pagini innegrite. Acestea devenira albe. In fiecare secunda venira din ce in ce mai multe pagini. Acestea se unira si venira inapoi in coperta. "Minimus!" Cartea se facu destul de mica ca sa incapa in buzunar. Reagan o baga rapid. Buzunarul era si marit cu un farmec, deci incapeau cam douazeci de carti acolo. 'Incape perfect'. Gandi reagan si scoase cartea si se uita in ea.
Gasi o pagina interesanta.
'Pandantivele Dwarfilor

In lumea lor, Dwarfii au mai multe tipuri de pandantive. Cel mai important este Pandantivul multiplicator de putere. Acesta mareste puterea de cam 20 de ori pentru zanele de rang superior si le ofera protectie. Altor fiinte le ofera protectie si puteri suplimentare, dar fara marirea proportiei puterilor. Acestea au consecinte asupra fiintelor intunecate. Pandantivele furate pot arde persoanele care le poarta. La fel si pandantivele care au fost primite de pesoana gresita.'
Reagan ii zise lui Roland: "Pandantivul. Da-l repede jos. Uite ce scrie aici."
Pandantivul era un blestem. Elful acela se intorsese ca fantoma si blestemase pandantivul. Nu numai ca ii putea arde de vii pe cei doi, dar putea sa ii supuna la chinuri ingrozitoare.

"Pandantivul iti marea energia intunecata. Atunci cand ai fi ajuns la punctul maxim de energie ai fi patit asta. Dar vraja mea a diminuat energia intunecata. De aceea tu nu ai murit acum cateva minute. Vraja aceasta care am facut-o eu acum cateva minute ar consuma, cum ai zis, 17% din energia intunecata din persoana care o face. De ce nu incerci?"

11 Jun 2009, 21:31
Roland realizase ca ea chiar isi dadea silinta, era inutila vraja pentru el..............In 10 minute s-ar fi adaugat 20%, apoi ar fi trebuit sa repete vraja era inutil. Reagan chiar nu intelegea cum functiona intunericul din om era generat pana cand atingea un anume punct, 30%, si apoi eliberat in lume. El asimila tot intunericul eliberat in lume...............Chiar si pe cel din fiintele umane............Creaturile magice si orice lte creaturi non umane nu erau supuse aceleiasi reguli. De la ele putea lua doar in mod fortat energia intunecata................Vraja lui Reagan era inutila pentru el, nu o putea face decat fara sigiliu ca sa aiba efectul scontat.

Cartea sa realiza ceva mai tarziu ca fusese luata......................Nu-si amuntea sa ii fi permis lui Reagan sa-i fure cartea.....................Cu o suvita de par o fura inapoi, o arse in palma, prefacuse cenusa in piatra si piatra o inghitise.

Nu pot muri sau ai uitat asta, exist deoarece exista intuneric, si intunericul va exista vesnic. Eu sunt o forma fizica a intunericului, nu pot fi distrus decat daca distrugi tot intunericul.

Satis D. Ashcroft

12 Jun 2009, 09:42
"O data ce am inlocuit forma fizica putem sa mai facem alte modificari. Dupa parerea mea. Si da-mi cartea aceea! Daca nu mi-o dai, ma duc sa imi cumpar exemplarul de lux!". Pentru Reagan ea exemplarul de lux era captusit cu piele, paginile nu se faramitau niciodata si ramanea intact cam 2000 de ani. Reagan se ridica de pe scaunul pe care statuse. "Tu de acolo! Vreau exemplarul de lux al cartii Anarhia!"
Apoi intra in laborator. "Daca nu il gaseste gardianul ma duc sa vad daca gasesc la biblioteca. In Hogwarts."
"Vraja care am facut-o si eu cred ca te-ar aduce la destul de putina magie intunecata ca sa putem adauga magie alba. Gasesc eu un farmec.... trebuie sa gasesc ceva la Hogwarts sau in cartea ta... Sau sa-l intreb pe Flitwick..."
Reagan scapase cea mai simpla varianta. Castelul. Daca avea cartea, i-ar fi aparut in fata. Observa intr-un colt un teanca de carti. Raeagan mari buzunarul de cateva ori, micsora cartile si le puse in buzunar. Nu stia ce carti sunt. Le luase numai daca au nevoie.
Reagan scoase cartea Magia zanelor. Inca o data.
'Hmmm.... aducerea unei fiinte intunecate la statutul de fiinta normala... sau poate Anarhia... are secretele lumii lui...'

12 Jun 2009, 11:31
Reagan chiar vroia sa-l faca om complet, lui ii ajungea sa se integreze printre oameni ca s-i poataz proteja, astga era dorinta lui, asta era tot ce vroia el. Daca era si el om nu m,ai avea destule puteri ca sa o protejeze pe reaha, pe Deea si pe multi altii care insemnau ceva pentru el.

Presupun ca ai auzit ce am gandit mai inainte, mai exact ce-mi doream si faptul ca daca devin fiinta umana tot ce-mi doream se transforma in irealizabil nu???

Inteleg cat de mult iti pasa, cat de mult vrei sa ma ajuti, nu e ceea ce-mi doresc eu, cel putin nu inca.

Oh da si cartea asta, este singurul exemplar existent in lumea asta, nu ti-l dau ca mie frica de ce ai putea afla.......................Despre..................Ce......................Si cine.....................Mi-a dat nastere........................Mai exact ce este cel care a dat nastere rasei mele.

Teancul acela este numai despre metode tehnico-magice de produs creaturi si de vindecat rani imposibil de remediat de magia conventionala...........Asta e tot ce ai acolo, cartile care te-ar ajuta nu pot fi accesate decat prin sistemul acela de pe piedestalul din fata panoului de sticla................Te sfatuiesc sa nu incerci sa-l accesezi singura..................S-ar putea sa-ti prajesti creierul cu vastitatea lui.................Nu am chef sa stau sa te vindec si sa sterg acele amintiri din capul tau.

Nu iti interzic accesul, chiar deloc, ma tem doar sa nu patesti ceva ce nici macar eu sa nu pot remedia.

Se duse la panou, lua manusile, o casca, si o tastatura, le aseza confortabil si initie interfata.......................................................Lua ceva sa se incarcepeste un miliard de carti despre magie, si restul c artilor din arhiva erau din lumea umana, le incarcase doar pe cele despre magie................................

Asta este mintea mea, tot ce vezi pe acest ecran este acum in capul meu, avsolut totul..............Ce vrei sa afli zimi si pe ecran va aparea........................O singura conditie nu incerca sa-mi oferi magie alba, nu stiu sa o folosesc si corpul meu nu o poate folosi, eficient................Nu vreau sa devin mai om decat ata, nu as mai fi de folos scopului meu.............Daca sunt muritor ce rost mai are.....................Niciunul.

Satis D. Ashcroft

12 Jun 2009, 21:14
"Ba da, are! Corpul tau se comporta ciudat la magia alba. Mereu cand stau aproape de tine am o senzatie ciudata... ca si cand magia mea, numai ea, fara ajutorul meu, ar vrea sa te infraga. Macar daca am incerca.... si nu ai deveni muritor... daca elimini din intunericul tau, puteril iti vor ramane, numai ca mai slabe. Si poate as putea face corpul tau compatibil cu magia albaai putea face aproape orice fel de vraji. Fara sa elimini din cele vechi."
Reagan simt ca ameteste. Nu mai vorbise de mult atata. Dupa ce ca trebuia sa isi stapaneasca si puterile sale. Atinse o trapa mica de langa ea si rosti, incet: "Apa." In fata ei aparu o sticluta de apa cu insemne regale. O deschise si apoi bau din ea. 'Apa e mai limpede... ca direct de la izvor' gandi Reagan.
Dupa ce isi reveni, ii spuse lui Roland: "Parca ai zis ca eu apartin locului acesta deoarece eu sunt o zana imperiala, nu? Atunci nu pot sa imi prajesc creierii la propriu. Poate numai din cauza ca ar fi putin cam greu. Si cartea aceea.... daca as stii cum a aparut rasa ta... poate... te-as face mai uman decat esti. Sa fii cam ca orice om... numai... puterile sa iti ramana... putin mai slabe... si sa ai si magie alba. Numai ca vreau un pret ..." Roland devenit mirat, Reagan nu ii mai spusese niciodata sa iidea si ei ceva in schimb... " sa ma duci in locul mortiilor vii... sa o mai vad o data pe mama mea..."
reagan vorbise prea mult. Era epuizata. Nu lua manusi. Puse mana pe suprafata panoului. Era calda, dar nu fierbinte. Nu avea energie electrica. Cel putin ea nu o putea simti. Mereu, mereu, Reagan se incapatana sa arate ca si ea poate. Ca si cand era mica, cand mama ei se antrena si o vedea incercand sa invinga ceva creat de ea, care semana a om, Reagan se juca cu o papusa. Uneori papusa lua foc, uneori se schimba in alte lucruri... magie involuntara, desigur. Oricum, Reagan voia sa dovedeasca ca acest castel va fi... ca si cum ar fi cunoscut pentru ea. Ii zise lui Roland "Eu ma duc sa explorez castelul." . Reagan intra pe o usa mai micuta. Aceasta era usa care dadea spre gradina. Il chemasi pe Roland.

13 Jun 2009, 04:02
Rolans tia ca-si folosise prea mult din putere...........Ei ii era greu sa se controleze, mai ales in preajma lui.....Noua regina, prea tanara ca sa se controleze dar indeajuns de capabila la a se controla ca sa nu-l distruga.

Gradina in care ajunse era foarte mare, chiar imensa, era mai mare decat tot castelu zanelor, Hogwarts si castelul imperial al Angliei non-magice................Ceva era totusi curios un loc era complet mov, acolo era coltul lui Roland.....................De cand nu mai fusese sa-si vada florile de lavanda....................Cat timp trecuse oare..................Cine sa stie....................Oare cine sa stie cat timp trecuse....................Mult prea mult..............

Florile il recunosteau pe Roland, el era cel care le creease, le daduse viata si in toti acesti ani facuse in asa fel incat ele sa nu moara.

Satis D. Ashcroft

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,694 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,577 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan