Dubla festivitate.
|
13 Jun 2009, 22:54
|||
|
|||
Roland nu era deranjat decat de un lucru, cum putea sa protejeze o rasa care il ura din mos stramos, era cam greu sa faci asa ceva, chiar daca el iubea zanele stia ca ele il urau. NU era asta problema ci ca toata lumea stia numele sau, cel adevarat. Nu stia nici o zana ce insemna sa cunosti numele adevarata al unui demon, mai exact ce insemna pentru demon sa-i fie cunoscut numele adevarat.
Orice demon avea doua nume cel adevarat, dat la nastere, si cel pe care il folosesa in viata de zi cu zi printre muritori si alte fiinte de acest gen...........Cunoscand numele adevarat al unui demon, pot sa-l chem la tine, rostirea numelui e de ajuns pentru asa ceva................Daca zici ceva de genul " Satis Devil Ashcroft, it poruncesc sa apari si sa ma salvezi"..........................Ei bine, Roland e obligata sa faca ce i s-a cerut, fara sa poata zice nu................. SUnt onorat sa primesc aceasta sarcina, nu stiu daca voi putea sa o duc la indeplinire. Mai ales ca acum stiu toate zanele numele meu adevarat, ca ma pot chema la orice ora, ca de fiecare data cand imi vor rosti adevaratul nume voi aparea in fata lor ! ! ! ! ! Ce naiba Reagan ti-am zis sa nu dai numele meu decat celor care vor fi vreodata in pericol de moarte sau vor pleca in vreo misiune riscanta, nu sunt ceva asa de usor de tinut in frau...................Stiindu-mi numele inseamna ca atunci cand ma vei chema eu voi fi legat de destinul tau pana in momentul in care imi ordoni sa plec..............E foarte enervant..................... In fine..........Primul lucru pe care vreau sa-l fac, daca Reagan imi permite, este sa va cer sa-mi folositi numele adevarat, adica Satis Devil Ashcroft, numai cand aveti nevoie de ajutorul meu pentru a va salva viata, sau daca nu va puteti elibera dintr-un loc, va ataca vrajitoare, sunteti capturate de un capcaun, orice lucru care va pericliteaza vietile. Este datoria mea sa-l inlatur din calea destinului vostru. Astfel inchei si io ce am de zis, si pot in sfarsit, cu ingaudinta voastra a tuturor sa-mi aprind o tigara, e din menta asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Scoase o cutiuta, o tigara mai apoi, si o aprinse cu o flacara magica alba, flacara care ii aparu-se in palma.........................Putea folosi de la bun inceput si magie alba si intunecata, nu ii placea sa o foloseasca pe cea alba ca in lumea umana nu gasea destula, aici in lumea zanelor era nesfarsit binele, era imposibil de inteles pentru el dar, privind flacara, acea flacara facuta cu magie alba, flacara care acum nu-i mai erdea man, era fericit...........Bucuros, incantat de ceea ce se intamplase cu el. Reagan uite pot folosi si magie alba, din pacate am fost nevoit sa te mint in trecut deoarece nu o puteam controla, acum uite o pot controla la perfectie.................... Si plimbandu-si mana prin aer flacara nu se intetea nu tremura ci ramanea constanta, fara vrea modificare oricat de mica. Asta vroia el sa obtina control asupra magiei albe, control deplin. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
14 Jun 2009, 02:01
|||
|
|||
-Sunt onorata sa fiu noua sefa a garziii. In calitate de noua sefa a garzii vreau sa il asigur pe Roland ca dorinta lui va fi respectata si orice rostire a numelui lui adevarat, orice chemare doar pentru a face o gluma, va fi pedepsita. O alta masura pe care o am in vedere, deoarece noi suntem un popor pasnic, nu cred ca are rost ca armata sa fie atat de numeroasa. Vom lua 25% din personalul armatei in scopul intaririi pazei a unor obiective turistice sau strategice, si a infiintarii pazei acolo unde ea nu exista insa ar trebui sa existe. Daca se va ivi razboi acest personal se va intoarce in cadrul armatei. Spuse Sanara. Reagan si Sanara se bucurara vazand ca Roland poate controla magia alba.
![]() |
|||
14 Jun 2009, 11:10
|||
|
|||
"In calitate de pazitor al zanelor, caci asta ei meseria lui, Roland va primi un comunicator care sa il puna pe lanticul medalionului sau. Prin acest comunicator el ne va comunica cand sunt probleme." Reagan scoase dintr-un sertar un mic comunicator, dar cel mai bun dintre ele, si il dadu lui Roland. "Daca cineva il ia peste picior o singura data pe Roland... sarcina care o are va fi dublata ori triplata si salariul injumatatit ! Trebuie sa fie pentru voi ca si cand ar face parte din popor! Cat timp este aici sa va purtati bine cu el !"
"As dori sa ma lasati singura putin cu Roland si Sanara ! " Zanele plecara. Ramasesera numai ei trei. "Roland, daca cumva vreo zana te ia peste picior imi zici! Sanara, daca face parte din garda inlocuiesti zana!" Dupa ce discutara de indatoririle lor cam o jumatate de ora, chema restul zanelor inapoi. ![]() |
|||
14 Jun 2009, 11:48
|||
|
|||
"Daca imi permiti... fac alt sigiliu... diferit... mai puternic... care o sa-l pot ridica numai eu ori matusa mea..."
In ochii lui Roland se citea ca ii pare rau pentru tot ce facuse... o data cu acest sentimente, Reagan simti cum intunericul din el scade... scadea repede, alarmant. "Nu mai e nevoie de sigiliu. Intunericul din tine simt ca scade. Scade alarmant. Asta te-ar putea ajuta sa rezisti maii bine. As putea sa fac vraji mai multe asupra ta care sa fi emai puternice si ti-ai reveni mai repede. Daca refac sigiliul... nu va mai scadea." Reagan facea scaneri de energie la fiecare jumatate de ora. Cand intunericul din Roland ajunsese ca al unui om normal se opri. Roland nu se mai putea transforma dar era uman. Arata ca si atunci cand avea forma umana... avea aceeasi ochii de pisica... "Ai descoperit sigiliul adevarat. Cainta. Daca omori ceva... un animal... intunericul va reveni... e numai ascuns... departe... dar cat timp iti pare rau de ceea ce ai facut... vei avea puterile unui om normal... Dar daca renunti la intuneric... vei primi ceva mai valoros... puterea de a zbura cu magie alba, cetatenia zanelor, si puteri de zana... te-ai integra mai bine in societate... ai fi de mai mare folos..." Dar cum Roland avea ochii inchisi, inca inchisi, Reagan incepu sa planga. Nu voia ca Roland sa moara... dupa ce facuse atatea pentru ea... Dar apoi simti cum putina viata care ramasese in el incepea sa creasca. Toti cei din jur, pana atunci ca impietriti, incepura sa se veseleasca cand Reagan striga: "Traieste!". Cand Roland se trezi primul lucru pe care il observa era ca Reagan avea aripile de aur. Nu multe Regine avusesera aceasta cinste. Abia dupa ce afla acestea de la Roland stiu si Reagan... ![]() |
|||
14 Jun 2009, 12:13
|||
|
|||
Ceea ce nu realiza Reagan era ca intunericul, iante puternic inca mai scadea, corpul lui roland devenea palid, transparent, si se transforma in fantoma..................Era norma asta era sistemul de protectie ca sa nu moara de tot, chiar daca, nu ar mai fi avut intuneric deloc, chiar daca trai intr-un loc fara intuneric, el nu murea ci devene oi fantoma a fiintei care a fost odata.................Acum ca sigiliul nu mai exista Roland era ce fusese la incepuit si nimic mai mult sau mai putin, un demon pur, lipsit de forma fizica ci doar cu forma spirituala.............Tot ce trebuia sa faca acum era sa mearga in dimensiunea lui sa se reincarce, apoi in lumea umana sa refaca sigiliul si apoi sa revina in lumea zanelor, usor de zis foarte greu de facut, aproape imposibil in forma asta...................Reagan chiar nu intelegea ce era cu el, ce era el, cum functiona el, era imposibil de explicat existenta lui, mai axact ca era singura fiinta de genul sau.
Fira a dracu de treaba sa fie, la naiba acuma iar nu mai am corp uite, trec prin tine ca si cand as fi o fantoma...Doar ti-am zis sa refaci sigiliu pana nu pierd tot intunericul din mine, acuma trebuie sa ma duc in lumea mea...............stai cred ca mi-ai citi gandurile deja deci nu trebuie sa-ti mai zic, poti si singura sa intelegi acuma ce trebuie sa fac nu...................Cand zic ceva ascultama si pe mine, pot intelege mai usor decat tine sau orice alta ctreatura, bine inafara de Lucifer care m-a creat............................Ok revin imediat...........Sper.............Sanara pot sa te rog sa ma insotesti in incercarea mea de a nu da ortul popii literalmente. Roland si cu Sanara mersera putin mai departe de Reaga, au deschis impreuna un portal catre lumea lui Roland, mai exact catre castelul sau.............Ajunsi acolo Roland, care era pana acum fantoma deveni palpabil, se aseza pe un scaun si incepu sa fumeze..................Intunericul crestea vizibil in el..................Odata ce a atins un punct I-a zis Sanarei ca trebuie sa plece in lumea umana ca sa refaca sigiliul....................Ajunsi in lumea umana Roland isi refacu sigiliul si pleca inapoi spre lumea zanelor......REvenise teafar si nevatamat, sigiliul la fel de puternic precum era initial forma umana si totul bine. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
14 Jun 2009, 12:20
|||
|
|||
Fosta regina insa trimise o zana care sa le cheme pe toate zanele de la palat in sala de mese. Toate zanele de la palat se asezara la masa. In timpul mesei, Sanara se ridica in picioare, tinand in mana un pahar in care era suc natural.
-Traiasca noua regina, Trraiasca Reagan. Spuse toate zanele in cor, ciocnind paharele. Insa nu se putura bucura prea mult de aceste momente fericite. Una din zanele garsiene care pazeau un anumit obiectiv din regat, parasi postul, venind si dadu buzna la palat: (deoarece erau 2 zane pentru fiecare obiectiv, una din ele avea voie sa paraseasca postul insa doar pentru a comunica sefei de garda de la palat anumite urgente) O cauta pe noua sefa de garda, initial nestiind cine e apoi dupa ce afla, se duse catre Sanara si ii spuse: -Sanara, spiridusii iar au rapit una din zanele muncitoare pentru a deveni una din sclavele din haremul sultanului lor. -Of m-am saturat de spiridusii astia. Sunt ca tiganii de pe taramul oamenilor. nu au o tara a lor, sunt peste tot. I-as deporta eu ndeva pe o insula insa ne-ar sari in cap Asociatia SPAS. Vinovatii ii stiu. E vorba de spiridusii aurari. Singurul lucru pe care il putem face e sa il gasim pe cel care a rapit de data asta, sa eliberam zana si pe el sa il inchidem pe viata in temnita. De prevenirea altor fapte de acest gen nu putem chiar imediat insa cu timpul problema se va rezolva fara sa dam de banuit SPAS-ului. -Propun ca regina sa semneze un contract cu sultanul lor in care se va obliga ca in cativa ani sa se construiasca niste azile pentru spiridusii fara casa, pe o insula de la marginea regatului. Stim ca acea insula este plina de aur deci nu vor duce lipsa de nimic. In curand toti vor vrea sa mearga acolo. Cand vor fi toti acolo, cedam insula catre regatul vecin si astfel ne platim si datoria catre respectivul regat. Insa poate regina are idei mai bune. Spuse Sanara, referindu-se la Reagan. Apoi trimise ordin catre cateva gardiene sa caute si sa prinda spiridusul care rapise zana. ![]() |
|||
14 Jun 2009, 12:32
|||
|
|||
Cand zanele revenira, dupa putin timp, in conceptia lui Roland cel putin, acesta s-a transformat in demon, complet, a revenit la forma lui nativa. NU avea de gand sa se intample cava rau, Reagan probabil, iii citise gandurile si de aceea nu-l oprise, ceea ce facea el nu era o amenintare ci o cerere la adresa tuturor zanelor................Vroia sa le arata ambele sale forme fizicce.....................Vroia ca zanele sa stie cine le apare in fata ca sa le apere.
Reagan sper ca nu o sa te superi pe mine, este forma mea cea mai eficienta, cea mai buna, pentru a proteja pe cineva.................Este forma mea naturala, ma simt cel mai bine............................Inca ceva, o pot folosi fara sa afectez sigiliul magic pe care l-ai creat............................In cele din urma vreau sa ma adresez...............................................Ok de ce naiba am o gaura in piept.......................................Singura fiinta vie, ma rog semi-vie care putea face asta era un Nephelim......................................Oare........................................................................Da e unul pana si in dimensiunea asta................................ Reagan, nu te supara pe mine, il pot distruge numai daca nu am sigiliul, iti voi cere sa mi-l faci la loc apoi............................ Sari in aer si in jurul lui aparu un fum alb care se desfacu in jurul sau si se duse tot inapoi la Reagan, era magia ei, s-a intors de unde venea acea putere magica. Era sistemul lui de protectie, astfel cand anula o vraja buna, benefica pentru corpul lui, putertea cu care a fost facuta nu se pierdea ci se intorcea la Reagan....................................... Stand in aer il vazu pe Nephelim..................Parul sau se intinse din ce in ce mai mult si il nimeri pe Nephelim direct in brate piept si cap, suvitele l-au strapuns complet. Tinut in aer Nephelimul fu sfartecat de alte suvite, nici o bucata din el nu cazu pe jos totusi................................Odata distrus gaura din pieptul lui Roland se inchise, daca sursa vraji nu mai exista si vraja se anula, cel putin asa function-au vrajile orientate catre corpul sau. Cobora din cer si se aseza langa Reagan, nu reusi sa stea bine in picoare si cazu pe spate...........................Era obosit, puterea pe care o aveau zanele acelea era prea mare.........Ii distrugea tot intunericul, de cand venise in lumea lor, mai exact dupa ce trecuse de vrajitoarele de la rau, ii scazuse timpul de viata cu 27000 de ani................acum valoarea aceea crestea vertiginos...... Reagan, sper sa ma poti ierta pentru ce am facut, nu puteam permite sa fie cineva in pericol, tot ce iti cer e sa refaci sigiliullll........................ Vorbise sacadat, forma aceea umana, pe care o tinuse activa aici acum nu mai putea fi obtinuta........................Era imposibil, Nephelimul ii daduse 30000 de anidar nu era indeajuns de mult pentru a acoperi vrajile pe care le facuse, transformarea, spargerea sigiliului si atacurrile magice cu parul sau..........................Nu mai putea sa se miste aproape deloc, ochii de pe bratul drept se zbateau haotici, priveau in toate partile si erau bulbucati..............Era un chin groaznic ceea ce patise el....................Tot ce mai putea spera era ca Reagan se va indura sa-l ajute, sa refaca sigil;iul magic si sa-l readuca la forma aceea umana............................. Satis D. Ashcroft
|||
15 Jun 2009, 16:55
|||
|
|||
Reagan ii facu o scanare de energie lui Roland.
"Cam 15%-20%..." "Ce 15%-20% ?" intrebara Sanara si Roland. "Energia intunecata a lui Roland." "Nu e cam putin?" intreba Roland. "Credeam ca am stat destul sa fie 70%... Oricum, ma simt bine..." "Sa adaug niste magie alba... poate o sa permita eliminarea intunericului fara pierderea corpului..." "Reagan, nu mai incepe inca o data!" zise Roland. "Data trecuta ai pierdut corpul datorita faptului ca nu mai era niciun tip de energie sa il mentina. Acum restul de 80% este energie nula... am destul loc sa adaug energie pozitiva iar apoi sa elimin din energia ta intunecata pana ramane 3%." "Reagan!" zise Roland din nou, nevoind sa mai treaca inca o data prin lumea lui. Reagan nu mai asculta. Incerca sa invoce un spirit stravechi al zanelor careputea sa dea fiintelor energie alba, pozitiva. "Kromtun Jlovrom Grima! Flomtruma Flectorumiondransigref Fremno!" In fata tuturor, in fata tuturor zanelor, aparu ceva ca o fantoma, arata ca o fantoma, numai ca era material. "Magie alba, la dispozitia majestatii voastre, regina!" spuse spiritul dandu-i lui Reagan o sfera alba de energie. Spiritul disparu. Reagan arunca sfera de energie in Roland. Aceasta ocupa cam 70% din Roland. "Sa continuam masa. Gata cu intamplarile rele pe ziua de azi." ![]() |
|||
15 Jun 2009, 17:24
|||
|
|||
Roland, daca ti se intampla ceva sa stii ca te pot protja eu. Insa faptul ca Reagan nu prea asculta, in privinta asta nu am ce face. E regina si face ce vrea. Oricum asa sunt toare reginele. In prima zi le place sa profite la maxim de putere. Spuse Sanara.
Sanara se ridica si pleca catre biroul sefilor pazei. Scoaze agenda de lucru a fostei sefe si consulta si teancul de ziare. Vroia sa stabileasca ordinea prioritatii rezolvarii anumitor probleme legate de paza. Se mira insa cand dadu peste ceva ce nu credea ea ca va da. Fosta sefa a garzii imprumutase prostul obicei al incuiatilor. In agenda de lucru in anii trecuti o buna parte din bugetul pentru paza se cheltuise pentru garzile de corp ale fostei sefe de paza. -"Ce sefa de paza mai e si asta care are nevoie de garzi personale. Cine nu stie sa se apare nu e buna pentru o asa meserie. Cum o fi ajuns in functie?" O alta parte a bugetului se cheltuise pentru renovarea biroului desi doar ce mai fusese renovat cu 1 an in urma la renovarea generala a palatului. Apoi citi si mai departe lista de prioritati si vazu ca primeaza alte mofturi personale ale fostei sefe a garzii iar paza obiectivelor inca nepazite erau mai spre sfarsitul agendei. Sanara adaugase in noua agenda treburile nerezolvate ale fostei sefe si priioritatile reale. Sanara nu avea nici un moft personal. Se gandi insa ca e de datoria ei sa le arate lui Reagan si matusii ei unde se ducea bugetul. Cand iesi din birou le vazu si pe Reaan si pe matusa ei in sala tronului. -Majestatile voastre, am gasit asta. Si consider ca nu ar strica ca sa fie consultate de catre regina agendele tuturor zanelor din palat. Desi regatul a fost condus destul de bine, o putea duce mult mai bine. Spuse Sanara. ![]() |
|||
15 Jun 2009, 18:07
|||
|
|||
Reagan incepuse sa rada. "Nu ne mai zice majestatile voastre. Pe matusa mea o cheama Realma."
Apoi Reagan lua un pergament cu insignele si inscriptiile regale sus in dreapta si scrise: "Anunt important! Astazi la ora 15 agendele tuturor zanelor o sa fie controlate. " Cum era ora 14 toti se grabira sa manance si sa isi verifice agendele. Cei care aveau agendele in neregula incercara sa modifice dar nu reusira. Reagan ii prinse pe toti care aveau agendele in neregula. Erau cinsprezece zane care ocupau posturi importante. Reagan ii chema pe toti la palat. "Zanele care vor sa le ia posturile sa ridice mana." Numai cincisprezece zane ridicara mana. Reagan le repartiza posturile. "Cat despre voi... le veti fi asistenti personali celor care au ocupat fostele voastre posturi si nu veti primi salariu, ci numai necesarul zilnic de hrana." "Nu crezi ca esti prea aspra?" intrebara Sanara si Roland. "Nu!" i-o taiara Realma si Reagan. Acum toti erau siguri ca nu mai e nimic rau. Cand deodata Reagan zise: "Zreifen... evacuati-i pe toti!" le zise Reagan Sanarei, Realmei si lui Roland. Reagan se ridica in aer si facu o vraja de vizibilitate asupra Zreifenului.Zreifeni erau niste creaturi aparent inofensive dar care puteau mori oameni cu o privire. "Flamtrus Drant Gompo Sant ! Fles Martemad Acrama Senetad! Jomcolak Amasomrak ! Golponest Arhana Felst ! Homturien Flavonien ! Flamtrus Drant Gompo Sant ! Fles Martemad Acrama Senetad! Jomcolak Amasomrak ! Golponest Arhana Felst ! Homturien Flavonien ! Flamtrus Drant Gompo Sant ! Fles Martemad Acrama Senetad! Jomcolak Amasomrak ! Golponest Arhana Felst ! Homturien Flavonien ! " spuse Reagan o incantatie de trei ori. Zreifenul disparu. Se evapora. "Inca simt magie intunecata. Se intampla mereu. Toti trebuie sa plece din castel ca sa fac un farmec de curatire de creaturi negre. E mai greu cand sunt si oameni." Toti iesira. Reagan facu din nou o incantatie si palatul sclipi de trei ori iar apoi arata ca inainte. Reagan se simtea ametita. Dar nu ii arata nimanui asta. Simtise o puzderie de creaturi rele disparand. "Acum... totul e biiii..." zise Reagan iar apoi lesina. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|