Parerea
21 Aug 2007, 22:44
Aham...sa intzeleg,DEZERTORI!las ca va arat eu!
tzie Byu,ti-as da un 9 mare,pt ca faci parte din casa astropufiilor care va ajunge pe locul doi,dupa Viperini!

Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
Find all posts by this user
21 Aug 2007, 22:48
Imi place cum gandesti way Smile ...Tine-o tot asa..Oricum sti ce parere am despre tine...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
21 Aug 2007, 22:50
ce???si tu ai o parere nasoala despre mine?cel care ti-a fost alaturi de...ei bine nu chiar asa de des dar na...
ma simt singur

Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
22 Aug 2007, 12:14
Parerea mea despre tine e una buna, dar atunci cand ma enervezi nu mai spun asta... Dar faza cu prietenii tai imaginari e chiar super
22 Aug 2007, 22:09
Cum sa am o parere nasoala despre tine way?Si cu atat mai putin sa te simti singur...doar o sa ne casatorim=))) ce naiba...(PS:Sper ca va dati seama ca e la caterinca faza cu casatoritul ,sa nu se inteleaga gresit)

Pai Ginny e super super de treaba..Imi place cum gandestiWink

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
27 Aug 2007, 12:41
HellRidelGirl... O dragutza Esti super de treaba, postezi super mult, esti frumusik Kiss, imi place stilul tau de a fi... Ce pot sa mai spun? Ai simtzul umorului... si pe scurt VERY, VERY COOL!!!

Uff... despre mine oare ce vetzi zice?

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
27 Aug 2007, 12:43
esti suuuper de treaba si te descurci fantastic ca adminaKiss
cu toate ca te cunosc abia de aziWink

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
27 Aug 2007, 12:44
Ms mult..dar nu cred ca am simtul umorului la fel de care ca al lui Way...Nu se comparaFinna

Eu o sa te caracterizez intr-un singur cuvant: SIMPATICA!!!
Imi pare bine ca te-am cunoscutKiss

27 Aug 2007, 12:46
Cred k esti de treaba, de viata, super glumeata. Esti stilul meu. Esti de gasca. (imi plac pers kre sunt PUNK) te consider o fata DE NOTA 1000000000000!

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
28 Aug 2007, 17:49
adutza...pai ce sa zic...esti super draguta,imi place de tine,esti destul de activa,de treaba si de la mn ai un 10+...Sper sa ne intelegem pe viitor...Aaaaa...da,si esti la casa mea preferata dupa viperiniHappywide .Acum serios...Daca nu eram vipa,la ochi de soim ajungeam...App,ms pt complimente.Am ce invata de la tine