some love
01 Jul 2009, 22:33
Am o problema
Adica nu e cine stie ce..
Deci..este un tip la noi in orash,e biker si cica e mai excentric..fumeaza si iarba si chestii si de un timp..se tot uita la mine..ba chiar i-a zis unui tip,un prieten comun ca sunt dragutza si nush ce.Si mi-e nu stiu cum fiindca el nu mai e virgin si trece a 10a si mi-e frica sa nu vrea altceva de la mine..pe bune..e dragut si faze..dar mi-e naspa..plus ca peste o saptamana plec in anglia si vin in septembrie..nu mi-a dat inca add desi daca voia putea sa i-l ceara prietenului nostru comun..nu stiu ce sa fac..sa acctionez,sa ii dau add?sau sa astept sa ia el initiativa desi mai sunt doar 6 zile si timpul trece...
va rog ajutati-ma Omg3

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Jul 2009, 22:38
Pai eu cred... ca ar trebui sa-i dai tu add Smile
Stii ca Flavia [o prietena de a mea si a anei] ... adica flaviei i-a dat add imediat ... dar.. nu vroia de la ea decat ....
Adica.. poate ii este rusine de tine.. asa cum i-a fost si lui Claudiu [ prietenul meu Finna] de mine.. si nu mi-a dat add... adica pricepi tu
deci .. poate e rusinos.. si mna.. pricepi tu Smile
eu zic sa ii dai tu add.. si sa zici... sa te prefaci.. ca si tie iti palce.. sau ca ai avea cateva tangente cu el.. blabla.. dar sa nu i te oferi din prima

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
02 Jul 2009, 12:18
asa deci i-am dat add si am vb vreo juma' de ora..si e de treaba adica am vb despre ce muzica ne place si despre ce se mai intampla si chestii..hehe..Happywide merci ada ca m-ai ajutat Finna)

03 Jul 2009, 18:42
Anna >< povesteste-ne si ce ti s-a mai intamplat tie si cmu noi eram la 5 dimineata afara!! HAI

I'll wait for you...

04 Jul 2009, 08:22
eh pai am mai vb odata si mi-a zis ca sunt draguta si ca ar vrea sa ma invite in orash insa el a plecat ieri la vatra dornei si se intoarce pe 8..iar eu plec pe 7 in anglia..si ma rog nu se stie daca mai vin inapoi acasa..si faza e evident super naspa..cu toate astea maa mai suna..mai vorbim prin mesaje si chestii..chiar aseara mi-a zis ca o sa ma astepta pana vin si ca spera sa vin..aa si ieri,adica vineri avea tren la 6 dimineata si ne-am intalnit la 5 ca sa ne mai vedem macar pt o ultima data..si ne-am dat cateva hug-uri si am mai vb cateva chestii dupa care am plecatFinna..aaa..si mi-a lasat un breloc dragut si eu o bratzara

04 Jul 2009, 13:36
Si trebuie sa completezi ca brelocul l-a ascuns undeva pe la monument unde se dau skaterii si ne-a luat vreo 5-10 minute sa-l gasim si pana la urma.. tot eu l-am gasit Whistle ma rog.. si ana

Anna ><

I'll wait for you...

08 Jul 2009, 10:06
vai Raizen si la mine a plecat Claudiu ... in Ungaria 2 saptamani DOUA SAPTAMANI!! Mi se pare o vesnicie ma rog.. la mine e deja a5a zi de cand a plecat Bigeyes3 si am numarat oreleee si minutele si secundele.... cate mai sunt... e asa de naspa..
si la mine povestea e la fel..
Am aflat de la o tipa ca el ma place , si el a aflat ca eu il plac. La inceput n-aveam curaju; sa cvorbesc cu el pe messs , si pana la urma mi-a dat add si a inceput el sa vorbeasca cu mine , dupa care Omg3 am descoperit ca e cel mai dragut baiat ever... Omg3
faza este ca la comportament este.. foarte.. ok! si asta conteaza... si faza-i ca nu ma grabeste deloc.. adica orice ii zic ca nu vreau acuma ... el... Omg3 nu stiu.. este cea mai intelegatoare persoana pe care am cunoscut-o .. si face numai si numai ce verau eu . Stiu ca este o varsta prea mica.. dar cred ca-l iubesc :-s adica.. as i in stare sa fac absolut orice pentru el... si el pentru mine Omg3 ma rog.. el penjtru mine a facut destule , eu n0-am facut nimic pentru el
oricum.. este cea mai draguta persoana.. Omg3 si eu m-am vazut cu el inainte sa plece.. si a fost 8-> si a fost foarte dragut.. in fata blocului meu , pe la 11 noaptea ,.. toti vecinii pe geam "Smile" a fost prea tare
oricum... 8-> este asa frumos sa iubesti..
app : nici eu nu-mi imaginez viata fara el Omg3

I'll wait for you...

09 Jul 2009, 20:12
deci scuze de dublu post dar nu ma pot abtine!!!

A VENIT MAI DEVREME IN ROMANIAAA LoveLoveLove:
YEEE LoveLove Sunt cea mai fericita persoana!! si ma vad acum cu el
yuupi LoveLoveLove ihaaa vaai genial nu se putea mai bine a plecat doar 6 zile ieeee LoveLove

I'll wait for you...

09 Jul 2009, 21:47
Oho, ma bucur pentru tine Ada Have fun !

18 Jul 2009, 11:55
Hey, Raiz Am nimerit din intamplare pe aici... N-am mai dat de tine ceva vreme X_X, sper ca nu esti suparat sau ceva de genu.
Whatever, ma bucur pentru voi :>.

Si eu am fost plecata 2 saptamani, si el doua, in total 3 (una se intersecta), si situatia mea e foarte naspa acum, dar ma bazez pe ideea ca-si va reveni dupa putina liniste. Distanta ne-a facut rau amandurora, of, cat rau ... Aseara nu mai aveam nicio speranta, eram prea inecata in mine si cautam partea plina a paharului si n-o gaseam. Nici acum nu stau prea bine. btw.

Ma bucur mult de tot pentru voi >: D< si sper ca dupa pana se intoarce Roxana, sa nu o apuce teribilismele, iti doresc sincer asta. Bafta Happywide.

[Image: 20htuyu.jpg]