some love
|
01 Jul 2009, 22:33
|||
|
|||
Am o problema
Adica nu e cine stie ce.. Deci..este un tip la noi in orash,e biker si cica e mai excentric..fumeaza si iarba si chestii si de un timp..se tot uita la mine..ba chiar i-a zis unui tip,un prieten comun ca sunt dragutza si nush ce.Si mi-e nu stiu cum fiindca el nu mai e virgin si trece a 10a si mi-e frica sa nu vrea altceva de la mine..pe bune..e dragut si faze..dar mi-e naspa..plus ca peste o saptamana plec in anglia si vin in septembrie..nu mi-a dat inca add desi daca voia putea sa i-l ceara prietenului nostru comun..nu stiu ce sa fac..sa acctionez,sa ii dau add?sau sa astept sa ia el initiativa desi mai sunt doar 6 zile si timpul trece... va rog ajutati-ma ![]() ![]() |
|||
01 Jul 2009, 22:38
|||
|
|||
Pai eu cred... ca ar trebui sa-i dai tu add
![]() Stii ca Flavia [o prietena de a mea si a anei] ... adica flaviei i-a dat add imediat ... dar.. nu vroia de la ea decat .... Adica.. poate ii este rusine de tine.. asa cum i-a fost si lui Claudiu [ prietenul meu ![]() deci .. poate e rusinos.. si mna.. pricepi tu ![]() eu zic sa ii dai tu add.. si sa zici... sa te prefaci.. ca si tie iti palce.. sau ca ai avea cateva tangente cu el.. blabla.. dar sa nu i te oferi din prima |
|||
02 Jul 2009, 12:18
|||
|
|||
asa deci i-am dat add si am vb vreo juma' de ora..si e de treaba adica am vb despre ce muzica ne place si despre ce se mai intampla si chestii..hehe..
![]() ![]() ![]() |
|||
03 Jul 2009, 18:42
|||
|
|||
Anna >< povesteste-ne si ce ti s-a mai intamplat tie si cmu noi eram la 5 dimineata afara!! HAI
|
|||
04 Jul 2009, 08:22
|||
|
|||
eh pai am mai vb odata si mi-a zis ca sunt draguta si ca ar vrea sa ma invite in orash insa el a plecat ieri la vatra dornei si se intoarce pe 8..iar eu plec pe 7 in anglia..si ma rog nu se stie daca mai vin inapoi acasa..si faza e evident super naspa..cu toate astea maa mai suna..mai vorbim prin mesaje si chestii..chiar aseara mi-a zis ca o sa ma astepta pana vin si ca spera sa vin..aa si ieri,adica vineri avea tren la 6 dimineata si ne-am intalnit la 5 ca sa ne mai vedem macar pt o ultima data..si ne-am dat cateva hug-uri si am mai vb cateva chestii dupa care am plecat
![]() ![]() |
|||
04 Jul 2009, 13:36
|||
|
|||
Si trebuie sa completezi ca brelocul l-a ascuns undeva pe la monument unde se dau skaterii si ne-a luat vreo 5-10 minute sa-l gasim si pana la urma.. tot eu l-am gasit
![]() Anna >< |
|||
08 Jul 2009, 10:06
|||
|
|||
vai Raizen si la mine a plecat Claudiu ... in Ungaria 2 saptamani DOUA SAPTAMANI!! Mi se pare o vesnicie ma rog.. la mine e deja a5a zi de cand a plecat
![]() si la mine povestea e la fel.. Am aflat de la o tipa ca el ma place , si el a aflat ca eu il plac. La inceput n-aveam curaju; sa cvorbesc cu el pe messs , si pana la urma mi-a dat add si a inceput el sa vorbeasca cu mine , dupa care ![]() ![]() faza este ca la comportament este.. foarte.. ok! si asta conteaza... si faza-i ca nu ma grabeste deloc.. adica orice ii zic ca nu vreau acuma ... el... ![]() ![]() oricum.. este cea mai draguta persoana.. ![]() ![]() oricum... 8-> este asa frumos sa iubesti.. app : nici eu nu-mi imaginez viata fara el ![]() |
|||
09 Jul 2009, 20:12
|||
|
|||
deci scuze de dublu post dar nu ma pot abtine!!!
A VENIT MAI DEVREME IN ROMANIAAA ![]() ![]() ![]() YEEE ![]() ![]() yuupi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Jul 2009, 21:47
|||
|
|||
Oho, ma bucur pentru tine Ada Have fun !
|
|||
18 Jul 2009, 11:55
|||
|
|||
Hey, Raiz Am nimerit din intamplare pe aici... N-am mai dat de tine ceva vreme X_X, sper ca nu esti suparat sau ceva de genu.
Whatever, ma bucur pentru voi :>. Si eu am fost plecata 2 saptamani, si el doua, in total 3 (una se intersecta), si situatia mea e foarte naspa acum, dar ma bazez pe ideea ca-si va reveni dupa putina liniste. Distanta ne-a facut rau amandurora, of, cat rau ... Aseara nu mai aveam nicio speranta, eram prea inecata in mine si cautam partea plina a paharului si n-o gaseam. Nici acum nu stau prea bine. btw. Ma bucur mult de tot pentru voi >: D< si sper ca dupa pana se intoarce Roxana, sa nu o apuce teribilismele, iti doresc sincer asta. Bafta ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|