Thread Closed 
Asta imi aduce aminte
05 Jul 2009, 12:54
asta imi aduce aminte de Play Stationu' lu Bianca de cand eram la ziua ei..ne-am jucat o chestie cu batai si muream de ras si langa mine stateau de o parte si de alta 2 tipe si una imi dadea bere cu paharul si una imi baga in gura popcorn Smile

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
05 Jul 2009, 12:56
Finna)))FAAAAIN Finna)

Asta imi aduce aminte ca am fost alta data la tipa aia acasa si eu m-am imbracat cu camasa lu frate-su care-i skater.. si era laarga.. si .. eu eram in niste pantaloni foarte scurti.. si se vedea ca si cum n-as avea nimic pe sub ea si dansam asa prin casa si toata lumea ":|" si cica ana ":|:|:|"

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
05 Jul 2009, 12:58
=)))) asta imi aduce aminte de joy care se uita la mine ca la masini straine si a stat mai bine de 10 minute fara sa-si mute privirea...ma simteam naspa..adica nu stiam daca se uite de bine sau ca vrea sa-mi rupa gatu' aaa..si-mi mai aduce aminte ca vorbeam la telefon cu el si cica asta "vaai..poate-mi rup o mana si vin mai repede" Omg3..adica in orash..ca sa-l vad..

05 Jul 2009, 13:01
Asta imi aduce aminte de CLaudiu cum a venit la mine la 11 noaptea ca sa-si ceara scuze de la mine Omg3 pentru faptul ..ca ne-am certat inainte.. si el trebuia sa plece la Budapesta.. si pentru .. ca eram foarte disperata ca n-am sa-l mai vad 2 saptamani , l-am pupat Whistle

I'll wait for you...

05 Jul 2009, 13:02
asta imi aduce aminte ca s-ar putea sa ma mut de tot in anglia..dar sper sa nu se intample asta..AngryAngryX..mai bine nu-mi amintesc ca apoi ma apuca crizele Smile deci de asta imi aduce aminte..de anglia..

05 Jul 2009, 13:04
Asta imi aduce aminte de sk8 park'ul din Londra

I'll wait for you...

05 Jul 2009, 13:05
asta imi aduce aminte de Tibi..un skater din suceava care a fost si el acolo si are poze si ca tipul asta a facut-o cu o amica de-a mea desi au doar 14 ani

05 Jul 2009, 13:07
Asta imi aduce aminte de atunci cand voi ati fost in suceava.. si eu m-am dus la niste rude si m-am plictisit de am murit :-L

I'll wait for you...

05 Jul 2009, 13:08
asta imi aduce aminte ca erau niste tipi acolo LoveLove de mureaaaai de ciuda..LoveLove si ca a venit Floppy [un ratat de skater din botosani] si a inceput sa se uite la noi..el credea ca am venit sa-l vedem pe el cum se freaca pe skate de parca nu-l vad zilnic la monumente :-L

05 Jul 2009, 13:12
Asta imi aduce aminte de Alex , un tip din Bacau care-i iubitu' unei prietene de-ale mele.. si prietena mea s-a dus la tara , iar alex a dat un milion ca sa vina pana in botosani si .. aia nu era acasa.. dar pana la urma.. avea unde sa doarma Smile adica.. a dormit la ea acasa.. si mna
dar m-am simtit naspa.. ca era suparat Sad si se plioctisea.. si a dat si un milion degeaba Sad

I'll wait for you...

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Asta imi aduce aminte Bell Evans 451 88,523 12 Jan 2013, 20:49
Last Post: Rose Lotte Heartfilia
  Asta imi aduce aminte Bell Evans 662 112,790 29 Aug 2011, 22:32
Last Post: Adnana Hale