Twilight Saga
|
08 Jul 2009, 10:23
|||
|
|||
Ginny, nu cred ca ai inteles ce am vrut eu sa spun.Aceste carti nu sunt printre preferatele mele, insa nu am spus ca mi se pare o porcarie. Din punctul meu de vedere nu este o capodopera.Punct.
Ideea nu e rea si tocmai de aceea am citit-o.Eu de obicei nu las o carte decat atunci cand chiar ma plictiseste sau nu inteleg nimic.Plictisitoare este doar in unele momente, insa de inteles, am putut sa o inteleg si de aceea am citit-o. In legatura cu sutele de greseli de tipar, stiu ca nu este vina autoarei, dar mie mi se pare inadmisibil sa existe atatea greseli. In nicio carte nu am mai vazut atatea gresei ca in aceste volume.Nu este un argument contra cartii in sine, ci contra editurii... Pentru asta sunt platiti cei care fac corecturile si nu mi se pare normal sa isi fac treaba doar pe jumatate. Apropo, Ginny, am citit si cele 11 capitole din Midnight Sun.Este, intr-un fel mai reusita decat Amurg.Edward traieste cu o alta intensitate intamplarile si cartea(ma rog, partea publicata pe net) mi se pare mai interesanta. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
08 Jul 2009, 12:54
|||
|
|||
da stiu ca Midnightsun e mai frumnoasa....si app de ce ai zis tu ca nu iti plac e normal fiecare are parerile lui bineinteles nu a fost mai buna decat Harry Potter dar na e destul de frumoasa si povestea asta
![]() |
|||
08 Jul 2009, 13:06
|||
|
|||
Mie mi se pare de mii de ori mai buna decat HP
Dar, bineinteles, fiecare cu parerea lui. Eu nu am descoperit decat vreo , aprox. , 10 greseli in toate cele 4 carti publicate. |
|||
05 Aug 2009, 17:26
|||
|
|||
Twilight Saga ... una dintre serile mele preferate
![]() Dintre personaje, la baieti cel mai mult imi place de Edward, iar la fete de Rosalie (da, stiu ca multi o detesta pentru temperamentul ei, dar la mine tocmai acest fel al ei de a fii imi place). Filmul, in comparatie cu (,) cartea nu a fost cine stie ce, dar oricum a fost dragut facut. Mi-a placut cum a jucat James cel mai mult. ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Aug 2010, 14:04
|||
|
|||
deci scuze daca voi ofensa pe cineva
mie nu imi place ... e cam previzibila si este mai mult ca o nuvela cu numar redus de personaje iar totul se concentreaza in jurul Bellei am citit toate cele patru carti - deci stiu despre ce vorbesc Bella si iarasi Bella , care acum pe bune : este banala , plictisitoare , zice ca are o viata oribila (nu face nimic pentru o schimbare) si nu poate face nimic fara iubitul ei sau fara un barbat iar ea avea cativa prieteni la liceu pe care imediat ce frumosul vampir i-a lasat balta , concentraduse doar pe frumusete apoi au mai fost pagini intregi dedicate frumusetii lui Edward , iar faza cand ea nu se supara deloc ca intra prin efractie in casa ei ... nici nu mai zic iar Bella , destul de nesigura pe ea si nu poate sa isi impuna punctul de vedere de Jacob nici nu mai zic , referitor la faza cu Renesmee ... heii !!! aia e pedofilie plus ca Bella comite si un adulter in Eclipse dar cred ca toate lucrurile astea s-au mai zis pe diferite site-uri ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
12 Aug 2010, 14:15
|||
|
|||
Am citit o data cartile , acum ceva timp , dar din plictiseala m'am apucat sa le recitesc .
Si intr'un fel mi'am schimbat parerea . Cand le'am citit prima data eram fascinata de cartile astea , dar acum nu mai e la fel . Plus ca a doua carte chiar e banala . Adica .. totul se invarte in jurul suferintei Bellei si a lui Jacob. Inteleg ca Bella sufera , dar totusi . E cam exagerat deja . Cel mai mult mi'a placut " Amurg " . Intr'un fel , e cea mai simpla , dar si cea mai frumoasa . E inceputul . Apoi " Zori de zi " pentru ca pana la urma are happy ending Si a treia e " Eclipsa " . " Luna noua " nu mi'a placut aproape deloc. Ma face sa ma simt aiurea cand o citesc . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Aug 2010, 14:29
|||
|
|||
Deci. Am citit cartile , pe toate patru. Ca si in cazul Bellei , la inceput mi-au placut , insa cu timpul au inceput sa ma sece. Si cartile si filmele!
Totul mi se pare asa banal si exagerat. Ma enerveaza protectia asta a lui Edward pentru Bella , e chiar patetic. Meyer n-a reusit sa faca o poveste de dragoste frumoasa! Clar...Ca sa numai spun ca ma enerveaza cand il descrie pe Edward si cate in luna si in stele...:-@ Cat despre fanele astea nebunatice...si la cata reclama s-au facut filmelor...pff :-j No offence , am terminat aici. Twilight Saga sucks! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
12 Aug 2010, 14:37
|||
|
|||
Inca nu am ajuns sa urasc seria " Amurg " , doar ca asa cum a spus si Helena , a inceput sa ma sece .
Nu mai are acelasi farmec ca la inceput . Si cu timpul , chiar isi vor pierde tot farmecul . M'am uitat totusi si la filmul " Eclipsa " si intr'adevar , mi s'a parut mai reusit ca " New Moon " , dar totusi nu m'a impresionat . Sunt carti si filme mult mai bune decat seria " Amurg " . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Aug 2010, 14:51
|||
|
|||
pai..eu ce as putea spune despre saga Amurg?
am fost..obsedata de ea la inceput cand a aparut Twilight eram putin spus innebunita..mi'am umplut camera cu postere, etc.. am citit cartile de mai multe ori si mi'au placut..dar sincer, eu as fi preferat Bella sa ramana cu Jacob, fara suparare Edward sucks adica..e obsedat frate de tipa..nici nu o lasa sa respire fara sa stie el.. filmele..ei bine, primul a fost ok..al doilea un mare rahat [ma scuzati, dar asta e adevarul] iar Eclipsa..a iesit ok mi'a placut de Jake e cel mai tare dar Damon tot il depaseste iar cartile..cea mai complexa este bineinteles Breaking danw..dar cel mai mult mia placut New Moon, pentru ca atunci rolul lui Jacob s'a accentuat..si Breaking dawn a fost ok oricum..cat de rele or fi..tot cartea bate cat de cat filmul ![]() |
|||
12 Aug 2010, 14:54
|||
|
|||
Deci nu sunt singura cu aceeasi parere
Credeti-ma,chiar sunt satula de Twilight si mai ales de toate fan ficurile Twilight(ok,aici nu ma bagati in seama ) Sunt mii si mii de greseli in carte(nu de ortografie ),dar nu cred ca le pot enumera pe toate Asa...sa incepem.Bella.Adolescenta perfecta(prea multe calitati omule,ma seaca ) cu o viata cam perfecta ce se indragosteste de vampirul perfect.Mda,chiar e penal de previzibil.Bella iubeste la Edward fizicul,nu sufletul (pun pariu ca ati citit Zori de Zi,ati vazut cat de obsedati sexual erau ). Finalul mult prea fericit.M-a omorat rau de tot sincer.Deci dupa intalnirea cu Volturii,practic cei mai puternici vampiri,nimeni nu a fost ranit.What the fuck? Si bineinteles,asta datorita Bellei,care din nou isi pune in valoarea puterea perfecta. Dragostea la prima vedere dintre Jacob si Renesmee.Mda,suflet pereche.Dar parca varcolacii urau vampirii,regula nu se aplica si aici? Da,faptul ca Edward o protejeaza excesiv pe Bella.Da,si aia A,si cateva expresii si convingeri Stephanie Meyer le-a luat de la Anne Rice,din Cronicile Vampirilor (niste carti perfecte,btw ).De exemplu,in Amurg faza cu "Protectorii nocturni ai artei".Parca cand Edward ii vorbea Bellei despre Volturi.Aceeasi faza este si in "Vampirul Armand",care a aparut cu cativa ani mai devreme(vreo 6..?). Sau cand Bella il compara pe Edward cu ingerii lui Botticelli.Aceleasi comparatii le-a facut si Anne Rice prin toate Cronicile vampirilor Mda,probabil ca incep sa exagerez Oricum,mie mi-a placut cel mai mut Amurg (inceputul ) si apoi Luna Noua...nu stiu de ce A,si inca ceva.Vampirii nu sclipesc,ce naiba
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|