intrebare si raspuns
|
08 Jul 2009, 12:51
|||
|
|||
Pentru ca ... unora nu le place sa citeasca de exemplu mie imi place mai mult romana.. si citesc mult.. ain ujltimele 2 zile am terminat 3 carti
![]() Si faza cu calculatoruuul toata lumea stal a calc.. deoarece.. aici gasesti mereu ce sa faci si nu te plictisesti niciodata #:-s.. vai ma doare mana.. Ce ti-ai dori cel mai mult in momentul asta? [sa vina Claudiu mai repede in Romaniaa 8-> ![]() |
|||
08 Jul 2009, 13:03
|||
|
|||
Sa am bilete la concertul NW!
![]() Mananci cereale dimineatza?=)) ![]() |
|||
08 Jul 2009, 13:05
|||
|
|||
nu mereu...
![]() obisnuiesti sa stai in ploaie vara? ![]() |
|||
08 Jul 2009, 13:12
|||
|
|||
M-am si sarutat in ploaie vara asta Si am si dansat in ploaie Iubesc ploaia.
Crezi ca o sa vrea cineva sa ii arat pozele de la concertul Nightwish la care o sa merg ? |
|||
08 Jul 2009, 13:14
|||
|
|||
VAra mi'e frica
![]() Ai comandat vreodata o chestie [ un mop , o centura de slabit etc etc =))) ] pe net? Edit : a postat Raizen. so.. si eu ce naiba sunt? daca nu imi arati pozele alea ti le bag pe gat ![]() |
|||
08 Jul 2009, 14:14
|||
|
|||
n-am comandat decat papuci .. tricouri , hanorace.. dar nu mop sau centura de slabit sau altceva de genu
Aaah. 8-> si eu am dansat si imbratisat in ploaie 8-> ![]() ![]() asa.. Care ar fi concertele la care ai vrea sa mergi? |
|||
08 Jul 2009, 14:47
|||
|
|||
Pai nush, as vrea s amerg la unu cu Vescan, Veritasaga, The Game, Ice Cube, Parazitii
Dragostea e un lucru bun ? |
|||
08 Jul 2009, 15:03
|||
|
|||
cred ca da cel putin asa zice toatea lumea
Descrie persoana pe care o placi/iubesti |
|||
08 Jul 2009, 15:22
|||
|
|||
Roxana.. era o sugativa.
Acu descrie tu persoana pe care o placi/iubesti. |
|||
08 Jul 2009, 19:58
|||
|
|||
Persoana pe care o iubesc.. este perfecta pentru mine . Este cel mai dragut baiat din lume doar pentru faptul ca stie cum sa se comporte cu mine . Este foarte sensibil si nu are fitze , figuri chiar daca ar avea de ce , pentru ca parintii lui au nu stiu cate magazine. Cand ne certam , mereu el isi cere scuze si zice ca el a gresit si nu ma lasa pe mine sa zic nimic , adica sa-mi cer eu scuze sau ceva. Este foarte atent si rabdator. Este un blond mai inchis , are ochi albastrii albastrii , este foarte foarte foarte cret si are parul pana la umeri . Se da cu un parfum care de asemenea am impresia ca mereu il simt si asta nu-mi convine acum , deoarece imi este foarte dor de el
![]() ![]() Vorbeste mult in engleza , injura uneori , fumeaza [dar nu de fata cu mine . Cand sunt eu se abtine] si este pervers ceea ce imi place , desi nu mia-a demnstrat niciodata asta , deoarece cand este cu mine , este cel mai moale om . Il adoor 8-> ar mai fi multe de zis.. dar... cum a zis si tu :-< mi s-ar face prea dor de el. Ah. si il cheama Claudiu ![]() Zi-mi o chestie care ti se pare foarte importanta la o/un fata/baiat |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 40,193 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Bell Evans | 685 | 84,158 |
03 Sep 2011, 00:55 Last Post: Kennya Allen |
|
intrebare si raspuns | Aylin Lovegood | 990 | 90,585 |