intrebare si raspuns
|
13 Jul 2009, 14:27
|||
|
|||
Imi place metal'ul deoarece.. ma face sa ma simt super ok. Este cumva... ;-? oglinda caracterului meu ma rog.. nu sunt ateista.. sau ceva de genu' . Cred in Dumnezeu. Dar pur si simplu muzica aia ma face sa ma simt eu adica.. ca ma descrie perfect.. si nu stiu . Cand ascult ma simt mult mai bine.. si mult .. mai
![]() ![]() CAre este formatia ta preferata? |
|||
13 Jul 2009, 16:18
|||
|
|||
Three Days Grace . O iubesc.
[ in special melodia Get out alive ![]() ![]() Ai vrea sa ai 18 sau 16 ani ? |
|||
13 Jul 2009, 16:38
|||
|
|||
Pai... nu chiar.. as vrea s aam poate 11 si sa trec intr-a cincea nu intr-a patra... dar in rest...
Ai vrea sa poti schimba gandurile(ca de exemplu sa te lase pana dimineata parinii la calculator, iar a doua zi nu te mai duci la scoala decat abia cand te trezesti ca sa ii corupi pe celalti sa nu mai mearga la scoala si sa invete cand vor ce vor, sa ii corupi pe sefi sa le dea bnai parintilor tai mai mult samd ) ![]() |
|||
13 Jul 2009, 16:53
|||
|
|||
normaaaal adica trebuie sa fii prost sa nu vrei asa ceva
adica dooh!!! logic ca as vrea ![]() @Ginny si mie mi-au placut Three Days Grace. Ascultam in a3a, si melodia mea preferata era I hate everything about you si Animal I have become ![]() Care este melodia de care nu te saturi sa o asculti? |
|||
13 Jul 2009, 19:45
|||
|
|||
Jason Mraz - Lucky.
Care este cuvantul pe care il folosesti cel mai des? ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
13 Jul 2009, 20:23
|||
|
|||
Nu stiu .
[ nu , nu asta e cuvantul ] Probabil chestiile legate de hahaline si ficati roz . Care este combinatia de culori preferata ? [ de ex la mine e mov - verde .. desi merge mai bine mov - galben ] PS : Adwua , abia acuma am descoperit trupa =)))))) |
|||
13 Jul 2009, 22:06
|||
|
|||
![]() Combinatia mea preferata este negru - alb sau. negru-gri ![]() adica.. astea 3 culori imi plac adica.. albu' nu prea da cu negru ' merge tare.. adica un tricou negriu cu un craniu alb , se vede fain ![]() sau KAKI!! daaa.. negru cu kaki ![]() Care este lucrul care-l faci cel mai des? |
|||
13 Jul 2009, 22:38
|||
|
|||
Ma sfatuiesc cu veceul
![]() GLUMEAM!! nu merg eu atat de des la baie ![]() Cred ca aberez in majoritatea timpului ![]() Care dintre afiliatii acestui forum ti se pare mai tare ? :-> [ adica astia ] |
|||
13 Jul 2009, 23:15
|||
|
|||
aia .... de pe randu 2
![]() Care a fost cel mai mare soc al vietii tale> |
|||
14 Jul 2009, 14:53
|||
|
|||
Cred ca a fost un soc destul de mare cand mi'am dat seama ca tatal meu nu mai clipea si nu respira si .. tipa mama pe'acolo
![]() Care e personajul tau preferat din Twilight ? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 40,196 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Bell Evans | 685 | 84,166 |
03 Sep 2011, 00:55 Last Post: Kennya Allen |
|