Dubla festivitate.
|
13 Jul 2009, 18:44
|||
|
|||
Roland Se duse de-a dreptul inainte. NU facu nimic altceva inafara de a-si aprinde o tigara din menta. Se uita inapoi, ar fi fost normal sa raspunda inainte de a merge mai departe.
Daca devin mai simple cred ca o sa incerc sa ma teleportez si inca ceva putiti sa faceti si voi mai multa liniste nu pot citi gandurile animalelor magice si daca le aud ma doare capul, va rog incercati sa va izolati minetel. Nersa poti sa faci inca ceva pentru mine...Creezi si tu o planta de menta si o faci sa se usuce ca sa folosesc \frunzele pentru tigari terog, nu pot sa-mi creez aici tigari si nici nu am cum sa incerc. Inca ceva "Majestatea voastra" Poate nu ai realizat dar deobicei vorbesc cu astfel de apelative fata de persoanele pe care nu le agreez, la care nu tin, inteleg faptul ca pentru tine e o insulta.....Privita insa din punctul meu de vedere e o dovada de afectiune, nimic mai mult. Se duse langa Nersa si astepta sa-i creasca planta........Nu se intampla nimic. Normal si era sa nu se intample nimic daca acel loc interzicea magia sa. Kerera fieti mila si fa-mi si mie o planta de menta, nu mai am tigari. Imi mentine in echilibru puterile chiar daca sunt incative cand se vor reactiva nu stiu daca le voi putea controla eficient. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
13 Jul 2009, 18:56
|||
|
|||
Kerera lovi pamantul o data si acolo aparu o planta de menta.
"Bine. Zi-mi Kerera. Sau Kery." zise Kerera. "Ah, si era sa uit!" zise Kerera, dupa care lovi pamantul din nou si aparu o masa cu trei farfurii." "Deci, masa asta poate sa ne puna in farfurie ce mancare vrem, dar doar mancare. Nimic altceva." Kery se aseza pe un scaun, facut special pentur ea, ca sa poata sta comod. "Nersa, ai si forma umana, nu? Ah, era sa uit, nu ti-o poti folosi din cauza ca locul acesta nu agreeaza decat magia mea si a lui Reagan. Nu are nimic." zise Kerera, apoi facu un mic semn spre scaunul Nersei, care se transforma intr-un scaun pe care putea sta mai usor. Kerera prinse intre doua degete de la mana stanga o furculita si intre doua degete de la mana dreapta un cutit. Zise 'Pofta buna!' si se apuca sa manance. Dupa ce terminara de mancat Kerera ii zise lui Roland: "Pentru imi pari destul de dragut o sa mergem drept in padure, unde avem mult dde lucrat in echipa, asa ca nu vom mai avea nevoie de intrebari." zise Kerera. Roland si Nersa o urmara pe Kerera, si ajunsera la o padura. In fata lor era un zid cu niste combinatii complicate. "Hmmm... Asta aici, asta aici si gata!" zise Kerera. Zidul se deschise. In fatalor erau sapte dragoni cu saptezeci si sapte de capete. "Deci, acum trebuie sa trecem de dragoni." ![]() |
|||
13 Jul 2009, 20:01
|||
|
|||
Roland se uita curios la dragoni erau asemanatori dar totusi diferiti, trebuia sa lucreze cu ele, Nersa avea experienta il lupte, el insusi era un asasin dar Kerera....Desprea ea nu stia nimic. Raegan dovedise ca nu toate reginele sunt asa de inofensive in lupta, dar nu stia sigur acelasi lucru si despre Kery. Se uita la ea si o analiza, era o felina imperiala, era cert asta nu implica si abilitati de lupta...Trebuia sa se gandeasca bine cum sa isi joace cartile. Erau 539 de capete de dragon, fiecare ar fi avut de ucis cam 180, calculul era simplu asta daca lupta si Kery.
Kery, sa nu o interpretezi ca pe o insulta, dar ai abilitati de lupta? Daca da atunci sa stii calculul rezulta in estimativ 180 de capete de doborat pentru fiecare, in alte circumstante nu este bine....Nersa si cu mine ne descurcam, asa patetic in forma asta am sabia si pistolul cu gloante explozive...Nersa poate sa le sfartece gaturile insa tu vei veni sa ne ajuti? E un risc major sa luptam doar noi doi. Sunt 539 de locuri din care putem fi loviti, nu ne putem vindeca, e nasol ca sa zpun mai simplu si clar. Ca sa putem supravietui avem nevoie si de ajutorul tau dar fara el cred ca poti sa-ti iei adio de la mine si nersa, si cu ajutorul tau ai putea tot asa de bine sa-ti iei adio de la noi doi. Stand ascuns in spatele porti ii Vorbea Kryeei dupa ce o trasese pe ea si pe Nersa din mijloc. Se uita in ochi ei incercand sa inteleaga ce-i va raspunde. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
13 Jul 2009, 20:25
|||
|
|||
"Roland, eu am alt plan. Tu creezi o diversiune. Eu si Nersa ne ducem la picioarele dragonilor. Apoi ne strangem ghiarele si ne cataram pe dragoni, care inca te urmaresc. Cand eu sau Nersa ajungem la pieptul unui dragon i-l sfartecam cu coltii si mergem la urmatorul dragon." zise Kerera apoi adauga chicotind: "Si o intrebare, pentru a vedea daca esti in deplinatatea facultatilor mintale: De ce crezi ca imi folosesc forma de leoaica? Nu ca sa pot vana?"
![]() |
|||
13 Jul 2009, 21:46
|||
|
|||
Roland se uita umpic urat la ea dar stia ca planul sau ar fi esuat, daca ataca capatanile dragonilor....Ei bine se poate spune ca ar fi luat foarte mult timp. Planul ei era bun insa ironia ei era enervanta, il supara chiar. Era intradevar nebun dar nu prost, nu e obligatoriu sa arati ca un criminal in serie daca nu poti fi unul. Aparentele pot fi inselatoare.
Pot sa creez o diversiune doar ca nu pot sa o mentin prea mult timp, am forma asta umana destul de slaba, magia alba e tot ce popt folosi dar nu am abilitati destul de mari, doar cat sa o fac pe Nersa invizibila si sa-mi creez o forma fictiva de Nephelim, o forma care asa este vazuta dar nu are puterile respective. Pot sa si levitez, am nevoie doar de magie ca sa pot sa fiu eficient, nu am luptat fara magia mea si am inteles ca asta e scopul sa invat ca nu pot lupta singur insa nu vreau ca din cauza mea sa fie alte vieti in pericol, nu sunt egoist ci imi era teama de puterile mele. Acum am doar magie alba in acest loc, e tot ce pot folosi deci depind de voi ca sa-i distrugeti. Insa imi lasati si mie unul vreau sa vad cat de bun pot fi cu acest corp pentru a ii intelege puterile, eu sunt propriul meu experiment, luptele sunt experimente cu puterile mele......Sa implic pe altcineva in acele experimente nu-mi permit deoarece nu stiu ce pot face....Cu acest corp am puteri limitate insa cred ca pot sa va ajut insa daca nu reusesc sa fugiti, e tot ce va cer, nu vreau sa trag dupa mine pe cineva pe calea mortilor-vii. Satis D. Ashcroft
|||
13 Jul 2009, 21:59
|||
|
|||
Iesise de dupa poarta si scoase ambele pistoale si impusca un cap al fiecarui dragon dupa care fugi inspre stanga. Vorbi in serdonita, o limba creata de el ca sa o stie numai el si Nersa ce aveau de zis. Ii zise Nersei sa stea aproape de Kery si sa nu o scape din ochi, nu vroia sa se intample ceva rau. Fugea din ce in ce mai repede, corpul acesta se descurca destul de bine. Sari inspre un copac dupa care se propulsa in aer mult mai sus decat ar fi dorit insa era bine. Arunca un cutit pe o funie in fruntea unui cap de dragon exact cel spre care se duceau "pisicutele". O facu pentru a-i atrage atentia asupra sa. Pana acum doborase doar 8 capatani nu avea destula energie, incepu sa respire greu. Se trase cu rapiditate spre capul de dragon si inconjurandu-l cu funia il reteza ducanduse direct catre un altul. Intre timp fetele.................
Satis D. Ashcroft
|||
13 Jul 2009, 22:11
|||
|
|||
Intre timp fetele ajunsera sub pieptul dragonului. Cand sa sfartece carnea, un alt dragon isi indrepta un cap spre Roland, incercand sa il muste. Atunci Reagan reveni la marimea normala si se arunca intre dragon si Roland. Dragonul ii facuse o rana destul de mare pe spate, dar cel putin toata lumea era in viata.
"Stop! E de-ajuns!" zise Reagan cu rasuflarea taiata, abia respirand. Cu gandul transforma lumea aceea intr-un parc, cu bancute si alte lucruri frumoase. Dupa ce isi mai reveni, Reagan, desi ramasese pe burta, ii zise lui Roland: "Scuze, am forst nervoasa, pur si simplu nu am rationat. Nu am facut ceea ce am vrut cand te-am insultat, nici cand te-a trimis in lumea asta. Te-am impins de frica ca demonii sa nu iti faca ceva, am observat ca se pregateau sa te atace mai rau decat le-am zis. Te-am impins si i-am pedepsit pentru asta dar apoi amexplodat. Pur si simplu nu mai rezistam presiunii." Reagan i se adresa apoi pisicii: "Kery, poti sa il aduci si pe Keal daca vrei." Keal era tot o felina imperiala, mai exact era sotul Kererei. Reacan se ridica in capul oaselor. Rana inca ii mai sangera, nu asa tare ca la inceput, dar lui Reagan nu ii mai pasa. Era suparata pe ea. Facuse ceea ce nu voise. "Keal, Kery, veniti aici!" zise Reagan catre pisicile ei, deoarece Kerera revenise la forma de pisica, iar Keal venise sub forma de pisica. "Ah, era sa uit. Roland, poti sa iti folosesti magia acum." zise Reagan catre Roland, mangaind pisicile in acelasi timp. Reagan se aseza pe banca, langa Roland. "Imi pare rau. Cand ma ingrijorez devin furioasa. Imi abat furia asupra cui nu trebuie." ![]() |
|||
13 Jul 2009, 22:24
|||
|
|||
Roland inlemni cand o fazu pe Raegan aproape nu auzi ce zise dupa ce o vazu ranita. Era crispat, nu stia ce sa zica sa faca. Rana se va vindeca doar ca nu asa de bine cum trebuia. Ceva totusi era deranjant pentru el, nu-si indeplinise misunea, esuase. Incepu sa planga in hohote, nu se putea opri, tot ce auzise era ca-si putea folosi magia. De indata ce creierul lui procesa asta ridica o palma in cer si un fulger il lovi, in r\urma sa ramasese un bilet in sardonita, limba sa si a Nersei. Nersa era singura care putea sa o ajute pe Raegan sa inteleaga ce se intamplase.
Nersa se duse catre o banca in fuga sari pe ea si cand se arunca inapoi din ea se intoarse in aer si ateriza in picoare sob forma umana. Se uita catre Raegan, era suparata dar avea o privire blanda, nu era vina ei, nu stia ce se intamplase in trecutul sau. Ea nu stia de ce el lupta singur, de ce nu accepta sa fie ajutat. Acum daca doresti sa intelegi ce s-a intamplat permite-mi sa-ti traduc biletul. Satis D. Ashcroft
|||
13 Jul 2009, 22:29
|||
|
|||
"Da. Dar vreau sa se intoarca. Nu am vrut sa ii fac asta." zise Reagan plangand in hohote. Era o fiinta slaba acum. Nu putea rezista stresului.
"Important nu era sa isi indeplineasca misiunea. Trebuia sa inteleaga munca in echipa. Trebuia sa munceasca in echipa. A reusit sa colaboreze dar... nu se putea proteja fara puteri. Eram singura care putea sa il dea din calea balaurului." continua Reagan. Incerca sa se rezeme dar rana incepu sa o doara mai rau. "Imi traduci si mie biletul? Te rog." ii zise Reagan Nersei. ![]() |
|||
15 Jul 2009, 11:32
|||
|
|||
Nersa chicoti, o amuza biata zana. Ar fi putut sa-l lase sa fie ranit dupa care sa-l scoata din lumea aceea si s-ar fi vindecat, ar fi vrut sa-i zica asta insa nu prea ii convenea sa o faca acum era important biletul, trebuia sa afle unde s-a dus Roland...Era lucrul esential in acel moment. Puteau fi asa de multe locuri dar de indata ce lua biletul in mana se uita spre regina si isi vorbira din priviri. Raspunsul Keryei veni rapid.
"Da bibliotecara ai voie sa-i traduci din acea limba antica, iti ingadui deoarece este dorinta reginei zanelor de a-l gasi pe acel demon si acest bilet fiind singura cale pentru a face acest lucru iti ingadui" Nersa se uita la regina ei si apoi la Raegan, o privea plina de umor dar si de tristete, in cateva clipe ea intelesese ce scria pe bilet insa, nefiindu-i ascultate gandurile si neputand fi ascultate, nu avea cum sa nu-si mai bata gura. Circumstantele o fortau sa vorbeasca si nu-i placea deloc sa o faca. Biletul itit comunica faptul ca a plecat in dimensiunea alba, o lume in care nu axista nimic, el a numit-o asa.....Nefiind nimic nu poate sa-i creasca puterea. Are o depresie, stie ca din cauza lui tu esti ranita. El nu lucreaza in echipa dintr-un singur motiv, cei cu care poate lucra, care vor sa lucreze cu el pot fi raniti, el nu poate muri deoarece el este o fiinda aparte..........Permite-mi sa-l citez, astea sunt chiar vorbele lui "Exist si nu sunt insa sunt si nu exist...Paradox ambulant si anomalie a realitatilor. Orice lume mie dusman deoarece o distorsionez prin existenta mea." El nu are cum sa moara dar cei care vor sa-l ajute pot muri de aceea vroia sa lupte singur. De aceea nu accepta ajutorul nimanui, tu dupa cum vezi ai ramas cu rana aceea si pentru ce? Ca sa salvezi pe cineva care nu poate muri? De aceea doreste sa lupte singur deoarece stie ca cei care lupta alaturi de el sunt fragili si nu poate sa lupte la maxim deoarece nu poate sa nu-si faca griji pentru ei. Nersa se aseza pe banca si o impinse pe Raegan putin in fata dupa care isi aseza palma pe rana ei. Rana se transmuta pe spatele Nersei si se vindeca in 2 secunde Raegan nu mai avea nimic. Insa nersa era putin obosita deoarece incepuse sa gafaie. Satis D. Ashcroft
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|