PDSM
|
22 Aug 2007, 19:55
|||
|
|||
Lasa lasa...Fac eu cinste...Dar trebuie sa-mi dai ceva in schimb...
PDSM a fost la un concert live in afara orasului in care traieste "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2007, 19:57
|||
|
|||
aha...la HIM
pai hai sa merem daca faci tu cinste,ce vrei sa-ti dau?autografe de la prietenii mei,pai hai k se rezolva pdsm vrea sa vina cu mine si cu hellridergirl in elvetia la o ice Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
22 Aug 2007, 20:14
|||
|
|||
Daaa...Vreau sa vin cu tn si cu HellRiderGirl la o inghetata
![]() PDSM o iubeste pe HellRiderGirl...Si daca nu e vorba de iubire atunci o simpatizeaza ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2007, 20:29
|||
|
|||
te simpatizez..lol
pdsm vrea sa fie nevasta lu waydreamer,dak nu nevasta,macar sotu' Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
22 Aug 2007, 20:38
|||
|
|||
hmmmm
![]() PDSM vrea ca eu sa ma marit cu Way...Doamne ce tampenii ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2007, 20:39
|||
|
|||
poate cu waydreamer...pai daca ai zestre se poate aranja
pdsm vrea sa vina la nunta Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
22 Aug 2007, 20:42
|||
|
|||
lol
![]() ![]() Da bine... Uau, waydreamer cu HellRiderGirl... PDSM adora acest cuplu |
|||
22 Aug 2007, 20:42
|||
|
|||
Am am zestre...Sper ca si tu ai...ca altfel isi pierde farmecul...
Si logic ca vreau sa vin la nunta...doar sunt mireasa=))))) ce mai... PDSM vrea sa organizeze nunta... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2007, 20:43
|||
|
|||
pai as vrea sa organizez nunta daca primesc si io 10 mii(1 leu)
pdsm vrea sa fie mirele ![]() Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
22 Aug 2007, 20:46
|||
|
|||
nope
![]() PDSM crede ca eu si way am luat-o pe aratura de tot "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|