Primele cumparaturi vrajitoresti
27 Jul 2009, 18:38

'Cumparaturi... cumparaturi... C-U-M-P-A-R-A-T-U-R-I !' striga o voce pe care Yara o auzea in capul ei mereu cand venea vorba de cumparaturi.
De data asta nu erau ca cele obisnuite in lumea incuiatilor, se afla intr-un loc anume, pe Aleea Diagon pentru a-si lua cele ce ii trebuiau pentru scoala la care urma sa mearga de anul acesta.
'Matura, carti, robe.. Toate le am, dar simt ca lipseste ceva.. A, da, o bufnita' gandi ea in timp ce i se aprinse beculetul in cap.
Intra in magazinul de animale magice pe care il vazuse mai devreme in timp ce cauta robele, vorba aceea, niciodata nu sunt prea multe.
In timp ce cauta locul in care erau tinute bufnitele, vazu cel mai adorabil pisoi din lume. (sau era pisica?)
'Oare ma lasa la Hogwarts cu o pisica?' se intreba fata. Pisicuta facu ochii mari si mai sclipitori decat erau, daca era posibil.
'Awww' gandi iar Yara. 'Ce mai astepti? Invitatii?! Ia-o odata, vezi tu cum te descurci la scoala cu ea.' spuse acea voce de mai inainte. Fata se incrunta la auzul vocii ce o facea sa para si mai nebuna decat era dar merse spre vanzatoare.
" O sa iau pisicuta gri de acolo" zise Yara aratand spre pisica "Si bufnita maro de acolo" arata inspre colivie.
"Alegeri foarte bune, domnisoara. Acea bufnita este una dintre cele mai rapide, iar pisica este foarte inteligenta... A si isi schimba culorile." spuse vanzatoarea in timp ce le scotea din colivie/ cusca.
Yara iesi multumita din magazin si facu iar recapitularea de lucruri de cumparat.
"Mai am de luat o bagheta... Unde oare pot sa gasesc o bagheta?" se intreba ea cu voce tare.

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 Jul 2009, 21:08
"De aici"spuse o fata din spatele ei care arata spre magazinul de langa alaturi.
Era Shayera Holl,o fata de la cercetasi,dintr-un an mai mare.
"A,nu trageam cu urechea,doar ca...am auzit din greseala.Apropo,sunt Shayera Holl"spuse bruneta dand mana cu Yara si zambind in coltul gurii.
Cele doua intrara in magazin zambid,dupa prezentari,normal.Shayera nu avea nimic de cumparat de pe Aleea Diagon,ea se intalnise cu fratele ei,pe Aleea Nocturn.Dar cu toate astea cercetasa prefera sa meargala castel pe Aleea Diagon.Poate,poate gaseste ceva nou de cumparat.Ca totusi,de ce are bani?Sa ii strice pe tot felul de prostioare carora le zicea ea utile.Adica sa cumpere lesa pentru caine,dar ea nu avea caine,ci o pisica mica care miorlaia in fiecare dimineata.Era de la tatal ei,asa ca nu putea sa ii faca vant cu una cu doua.
Intre timp,in magazin Yara se duse sa probeze ceva baghete,iar Shayera se uita la niste cutii ciudate in care se tineau tot felul de baghete.
'Le zice baghete vechi'Isi spuse fata ingandurata in timp ce punea mana pe una sculptata cam ciudat.
"Domnisoare,te rog nu pune mana,sunt periculoase"Spuse vanzatorul foarte sever.
'Daca as sarii cu galionii ca sa o cumpar nu ai spune ca e periculoasa si sa nu pun mana pe ea,dar nah'Isi mai spuse cercetasa in timp ce incerca sa priveasca,cu mainile in buzunar.
Dupa careva minute,Shayera o vazu pe Yara venind spre ea cu o bagheta in mana si parca gata de plecare.
"De care bagheta ti-ai cumparat?"intreba Cercetasa zambind.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
28 Jul 2009, 13:34
ooc:asta ar trebui sa fie inainte sa ma fi sortat deci..
bic:"Din cate am inteles are la interior o pana din aripa unui pegasus" raspunse Yara aratandu-i bagheta .
ooc: exista asa ceva? am inventat si eu pe loc..
bic: "Desigur, e nefolositoare daca nu stii ce sa faci cu ea." adauga chicotind
Shayera i se alatura cu un suras si o intreba:
"Deci, esti noua la Hogwarts? Nu pari de 11 ani."
"Da, sunt noua si desigur ca nu par de 11 ani, am 13." Urma o pauza de vorbire dupa care Yara completa "Deci, cum este acolo? Am inteles ca sunt 4 case"
"Da, Cercetasi, Ochi-de-soim, Astropufi si Viperini. Eu sunt la cercetasi. O sa iti placa acolo si o sa iti faci prieteni repede." raspunse Shayera.
"Ai ceva de cumparat? Eu am terminat. Esti ocupata acom? Poate mergem sa mancam ceva daca nu ai treaba, nu am mancat toata ziua." zise Yara dintr-o rasuflare privind incurcata in jur, cauzandu-i celeilalte fete un ras puternic.

28 Jul 2009, 15:08
''Da,am si eu ceva de cumparat"Spuse Shayera zambind siret si uitandu-se la acea bagheta pe care o observase cand intrase.
"Doriti aceasta bagheta,domnisoara?''intreaba vanzatorul apropiindu-se de Cercetasa.
"Normal ca da,as vrea sa o cumpar,daca nu e atat de periculoasa cum ati spun,domnule"adauga Shayera zambind si mai siret.
Iubea sa ii provoace pe unii oameni,mai ales pe vanzatori cu chestii de genul.
"Nu,nu...desigur ca nu.Este o alegere foarte buna!"Spuse vanzatorul putin cam iritat.
Fata scapa un chicot la auzul acestor cuvinte.Ii cunostea pe vanzatori ca pe degetul mic,mai ceva ca degetul mic.
Dupa ce cumpara bagheta si cele doua fete iesira afara,Yara intreba:
"Punetru ce ai cumparat begheta asta,nu ai una?"
"Am eu bagheta,dar asta este o Bagheta Basilisk,e din frasin si are 34 de centimetrii,mereu mi-am dorit una ca asta,o cunosc din o mie.A,eu am Bagheta Intunericului."Spuse Cercetasa privind bagheta.
Dupa ce mai mersera cateva minute,Shayera spuse:
"Spuneai ceva de ceva mancare?"
"Da,mnu am mancat de dimineata"spuse Yara
"Atunci haide cu mine"adauga cercetasa si o trase pe cealalta fata de mana pana ce intra la un mic restaurant/fastfood.
"Siiiii...cum de ai 13 ani,si nu 11?"Intreba Shayera dupa ce daduse comanda de o pizza mare.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
28 Jul 2009, 15:21

Yara comanda o mancare de care nu mai auzise pana atunci si avea numele mai ciudat si un suc de dovleac si asteptand, raspunse intrebarii fetei.

"Pai am primit scrisoarea de la Hogwarts cand aveam 11 ani, dar parintii mei nu au vrut sa ma lase sa vin. Nu sunt tocmai.. vrajitori si le-a luat doi ani sa se obisnuiasca cu idea."
Shayera paru sa regrete ca a intrebat, dar vazand zambetul de pe fata Yarei decise sa zambeasca la randul ei si sa schimbe subiectul.

"Nu ar trebui sa ii comanzi ceva si pisicii?"
"Am si uitat." zise Yara facand o fata ingrijorata. "Ma scuzati, imi mai puteti da si o farfurie cu lapte pe langa comanda de mai inainte?" ii zise chelnerului, care se uita socat la ea. "Pentru pisica" adauga repede fata aratand spre pisica odata argintie, acum rosie cu alb cu mov si portocaliu. "Si niste.... seminte?" Chelnerul incuviinta din cap si se indeparta de masa.

"Seminte?" intreba fata din fata ei.
"Presupun ca asta mananca bufnitele, nu?" zise Yara uitandu-se spre colivia in care era noua ei bufnita.
"Mai degraba rozatoare, dar cred ca poate sa manance si seminte"

05 Aug 2009, 23:16
Kime se plimba foarte dezorientata intrand din cand in cand pe la magazine.Avea un cos plin.Avea niste robe impecabile,o pisica mare si rosie intr`o cusculita,o bagheta noua,cam tot ce ii trebuia.Se holba atent la fiecare magazin si la fiecare persoana care trecea pe acolo.La prima vedere parea cam ciudata.Ochii ei verzi sclipeau de fiecare data cand vedea cate un tanar ratacind pe acolo.Observa pe acolo un magazin mai ciudat.Dintr`o data foarte dezorientata dadu peste doua fete...una mai mica si una mai mare.
''Ma scuzati!'' spuse Kime rosind ''Sunt noua pe aici si nu prea stiu...sunt cam dezorientata''
''Si eu sunt noua''spuse fata mai micuta
''Cred ca mai bine plecam de aici..apropo...eu sunt Shayera si ea e Yara''spuse fata mai mare
''Eu sunt Kime..Yara,am observat ca ai si tu o pisica...si o bufnita''
''Da...mi`au placut amandoua asa ca le`am luat...dar si animalul tau e destul de ciudat...''
''Da...dar mie imi place''
''Interesanta discutie v`ati ales..''spuse Shayera
19 Aug 2009, 02:24
Yara rosi la remarca Shayerei, dar zambi.
Fetele terminara de mancat si de baut ce comandasera, iar dupa ce platira, se indreptara catre iesire. Isi facuse doua prietene noi. Se simtea mai acasa in lumea vrajitorilor decat acasa unde se aflau parintii ei.

Yara se opri in mijlocul strazii.
"Nuuuuuuuuuuu!!! Am uitat" tipa ea facand trecatorii sa se uite mirati in directia ei.
Fetele se uitara cu ochii mari la ea si nu intelegeau.
"Ce ai uitat?" intreba Kime dupa ce isi reveni.
"Proviziile mele de dulciuri, evident." zise Yara cu un zambet de la o ureche la cealalta. "E vre un magazin pe aici de dulciuri?"
Se uita prima data la Kime, dar isi aminti ca era si ea tot noua asa ca se uita la Shayera. Aceasta ii arata un magazin mare, cu usi rotative si cu multi copii iesind din el si altii intrand. "Arata ca un mixer" gandi cu voce tare fata, pe fata ei vazandu-se mirarea.

Repede isi reveni, iar zambetul aparu la loc si se indrepta spre vitrina.

'I'm in heaven Happywide' (sunt in rai) gandi ea cand vazu inauntru bomboane cu zeci de mii de arome, inghetata, nectar de diverse fructe, suc de dovleac, cutii cu bomboane de ciocolata si in sfarsit, broscute de ciocolata.
Intra in magazin, tragandu-le pe fete dupa ea. Kime se uita dupa niste bomboane cu nu stiu ce gusturi diferite, Yara dupa broscute de ciocolata, iar Shayera la niste baghete extra dulci nou aparute.

Dupa jumatate de ora de chinuit bietele colege de scoala, Yara termina de cumparat cele necesare si iesi cu doua pungi incarcate de broscute de ciocolata.
"Unde mergem acum?" intreba sarind in sus si in jos de parca mancase prea multa ciocolata.
"Undeva sa stau jos" se planse Shayera.
"Gaseste-mi si mie un scaun te rog" o ruga Kime.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dupa cumparaturi Evelina R. Potter 31 7,583 09 Aug 2011, 14:59
Last Post: Ema Snow
  Cumparaturi buclucase Bell Evans 44 10,883 24 Dec 2010, 14:21
Last Post: Bell Evans
  Cumparaturi de inceput de an :) Gera George Rybak 4 1,887 14 Jul 2010, 12:14
Last Post: Veronique A. Dupont