some love
04 Aug 2009, 18:22
Mda... dar ... deci. eu n-am avut niciodata un priten , iar tata inainte ma credea lesbi deoarece n-am avut prieten Smile adica.. asa credea.. ca nu-i ziceam de nimeni. Cand l-am gasit pe Claudiu , s-au bucurat...si ma intrebau in fiecare de zi de el ... blablabla... dar acum nu stiu ce naiba are , ca s-a schjimbat dintr-o data .
Si nu stiu de ce ma face "curva" dar tatal meu este mai tamp Smile mama il uraste , si eu la fel.. si toata familia il uraste pe tata
Problema nu este la mine . Este la el!

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Aug 2009, 21:11
O adutza imi pare rau de tineOmg3.Da' nu pricep de ce te face "curva" :|.
Adica..sunt cam de aceeasi parere cu Melda:ar trebui sa discuti cu ei si maaaai ales sa-l intrebi pe tatal tau de ce te face asa si de ce nu te mai lasa sa iesi cu el?Ce e asa in neregula sa iesi cu un tip?Fumezi,bei,te droghezi?Ce naiba..e chiar ilegal?Vor sa te tina in casa si sa fii aceeasi Ada de dinainte care statea toata ziua si freca menta?Nu vor sa te maturizezi..nu ma prind.Sunt de parere ca parintii oricum,chiar si cand copilul lor are 40 de ani,il considera acelas pusti de 4.
A,si cand vorbesti cu ei nu jigni sau ridica tonul,altfel discutia va lua o alte intorsatura,neconvenabila pentru tine.
>< Take care si scrie-ne aici ce s-a mai intamplat

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
04 Aug 2009, 21:16
Tata pana la urma si-a dat seama ca nu gandeste , si m-a lasat o ora dimineata si 4 dupa .. afara
Doar atat
Si .. m-a lasat cu mess si telefon...
e maio bine... si de acum.. prefer sa stau doar 2-3 ore cu el decat deloc in fine...
Multumesc pentru sfaturi >Happywide<
Si chiar am sa incerc sa mai vorbesc cu el , desi am vorbit si n-am rezolvat nimic
Tatal meu este cel mai neintelegator din lume
oricum .. multumesc Omg3 >Happywide<

I'll wait for you...

04 Aug 2009, 22:31
Zi mersi ca ai macar un tata. Si mai e mama ta sa iti tina partea cateodata si chestiiFinna de mine e extrem de naspa ca mama e parintele mai neintelegator , cand tata era cel mai simpatic si intelegator tip din lume. Da' am avut 3 ani de remuscari ca l'am pierdut. Btw.
acum .. cred ca si mama mi'ar face crize daca as fi cu cineva la 13 ani=)) avand in vedere ca ea este mama surorii mele , care a trait intr'o alta generatie [ vorbesc de parca sor'mea s'ar fi nascut acum 50 d ani.Finna) ] , si inca si'acuma sora'mea ar da cu ceva dupa mine daca as sta afara dupa 11 - 11.30 , si asta pe la 14 ani.. sau daca as avea un prieten de pe'acuma etcFinna adica.. si un prieten poate avea influente negative.. mai ales ca in perioada asta majoritatea se gandesc doar la sex si fazeFinna
ma rog , pana la urma , Claudiu pare un tip de treaba . dar asta zic fiindca il stiu de la tine , AdaHappywide gandeste'te ca tatal tau nu stie ce fel de om e [ sau stie?Finna sunteti prieteni de familie sau ceva de genul? Finna) ] btw , daca nu l'a vazut niciodata , poate sa creada ca e un pedofil de 18 ani proaspat evadat din inchisoare pentru trafic de droguri si viol .. ma rog , si pedeapsa asta e cam exagerata. e bine ca a redus'o cat de catSmile

PS : poti oricand sa il chemi pe claudiu sa ia masa cu parintii tai si sa va anuntati logodna:-> =)))))))))))
04 Aug 2009, 22:38
Yeh, de multe ori un prieten la o varsta frageda nu e chiar cea mai buna alegere, insa eu consider ca nu strica. Consider ca ne maturizam. Eu va sfatuiesc ca daca vreti un prieten calumea si o relatie care sa nu dureze 2 zile, sa va alegeti tipi de 15-16 ani [asta daca aveti sub 14 ani] . Baietii la varsta asta au trecut de obsesiile sexuale insa nici nu vor mai mult. Sau cel putin asta e teoria care se aplica persoanelor de sex masculin pe care le cunosc si cu care imi petrec timpul. Desi daca nu vreti ceva superficial, mai asteptati pana la 14-15 ani apoi incepeti cu relatiile mai calumea. Si ma refer pe plan emotional. Eu am ajuns la concluzia [dupa diferite experiente] ca nu merita sa ne grabim, desi e bine sa experimentam din timp. Ha! M-am contrazis singura.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
04 Aug 2009, 22:57
Din contra, e de 43987489348922 mai rau , daca esti sub 14 ani , sa fii cu tipi de 15 - 16 ani . Relatiile alea chiar dureaza 2 zile , in majoritatea cazurilor; cred ca tu cunosti niste ingeri daca nu sunt asaFinna Ma rog , in general nici nu au ce cauta cu o tipa cu cativa ani mai mica, avand in vedere ca ei vor chestii mai serioase [ daca esti fraiera sau nu , nu conteaza. ori te paraseste dupa ce s'a folosit de tine ori te paraseste cand vede ca tu esti suficient de desteapta sa nu te culci cu el . ]
Yeah, ne maturizam, dar tipii cu mult mai mari sunt disperati dupa s e x. Cel mai bine e sa astepti... decat sa fii implicata intr'o relatie de genu', cand incepi sa tii la tip si sa nu vrei sa te paraseasca si ajungi sa te culci cu el la 13 - 14 ani ... toate tipele care au facut asta regreta mai tarziu.
Un prieten calumea este ala de varsta ta , atunci cand ai sub 15 sau 16 ani.
04 Aug 2009, 22:59
Eu am 13 ani.. si prietenul meu 16... si nu ma grabeste cu nimic.. A asteptat o luna ca sa-l pup prima oara doar asa... simplu.. pe urma a mai asteptat una ca sa-l pup cu ... pricepi tu Adica
ma asteapta in orice.. si eu iau deciziile toate.. adica eu am vrut sa ne Kiss... el nu mi-a zis. Mi-a zis ca poate sa astepte.. si ca nu-l deranjeaza absolut deloc... e cea mai draguta chestie pe care am intalnit-o 8->

I'll wait for you...

04 Aug 2009, 23:53
Ok, sa zicem ca e bine s aia un prieten. Doar ca ai grija si nu te intalni toata ziua cu el, si nu-l sufoca cu dragoste si faze. Fiti naturali, intalnitiv-a dar nu in fiecare zi si nu toata ziua. Acum va place, dar o sa va saturati si o sa se rupa tot. Mai bine mai putin decat prea mult.

Cat despre iubiti de 15-16 ani.. nu e chiar bine. Adica de la 13-14 ani pana la 15-16 ani e o perioada in care te maturizezi si cresti foarte mult. E o diferenta intre felul in care vezi lumea foarte mare. De obicei o persoana de 13 ani, intr-o relatie, e enervanta si stresanta pt una de la 16 in sus. Acum depinde si de om. Ah si, obsesiile sexuale, o data ce exista, nu trec niciodata. De obicei daca la 14 ani esti obsedat o sa fii toata viata. Oricum, va spun ca sexul nu e cine stie ce... adica pe mine nu prea ma impresioneaza. Si oricum.. e un pacat sa ai relatii sexuale in-afara casatoriei si de la o varsta atat de frageda..

04 Aug 2009, 23:58
Ei bine,nu toti de 15-16 ani sunt obsedati sexual.Unii sunt niste labagii care n-au treaba acasa dar defapt ei nu au facut niciodata sex iar altii sunt niste experimentati care nu vor relatii de lunga durata vor doar aventuri si atat.Eu am avut de aface cu al 2lea tip de baieti obsedati sexual [ stati departe de ambele tipuri anyway]
Gin,ai spus mai devreme ca ar trebui sa-ti gasesti un baiat de varsta ta..ei bine daca eu am 13 ani si el la fel,crede-ma e DOAR UN COPIL.Cu totii stim ca baietii se maturizeaza mai greu ca fetele.Si crede-ma colegii mei de clasa inca se mai joaca in pauza cu masinutzele.Ideea e,daca vrei o relatie serioasa,sa cauti un tip pe dupa 14 ani si din conversatiile amicale cu el sa-ti dai seama cam ce-i poate mintea.Bafta la agatat

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
05 Aug 2009, 12:15
Eu am citit " toti de 15-16 ani sunt obsedati sexual " in loc de " nu toti de 15-16 ani sunt obsedati sexual " , AnaFinna si eu cica " raizen raizen .. " Finna)))

Aa.. da, stiu asta.. ca fetele sunt mai dezvoltateSmile mai mature si chestii.. deja ma streseaza ca tipele din clasa mea au inceput acum sa dezbata subiectul baietilor si.. alte chestiiBlush adica.. pana la urma o sa il intrebe si pe profu' de mate daca i'a venit. numai de intrebarea asta aud . Imi mananca zileleeFinna
Cu " de varsta ta " am vrut sa zic vreo 1 - 2 ani diferentaHappywide de fapt si 2 ani e mult, daca tu ai 12 si el 14 sau tu 13 si el 15. Tipii pana'n 14 ani sunt cam tembeli .Finna dar sunt tembeli si dup'aia . [ scuze raiz=)))) ]
Pana la urma cel mai bine e sa nu te grabesti. Stiu ca e tare sa ai un prieten si faze.. dar , in general , daca e cu mult mai mare ca tine nu mai e virgin si te pune sa faceti sex caci altfel te paraseste . atunci e cel mai bine sa ii dai papuciiFinna
Deci halvaua e nesanatoasa. Punct.