some love
05 Aug 2009, 12:28
Scuze Gin ca am inteles gresit ;Wink
In clasa mea majoritatea fetelor au ciclu deja si cateva dintre ele si au prieteni sau discuta despre asta.Sincer,eu sunt foarte diferita de colegele mele si foarte open mind in ceea ce priveste relatiile sau baietii sau stuff.Daca o colega de-a mea aude ca era sa fiu cu un tip care si-a pierdut virginitatea la 14 ani or sa ma dea in judecata si nu o sa mai vorbeasca cu mine Finna.
Anyway eu zic ca inainte sa fii cu un tip,indiferent cati ani are [ei nici chiar.acum zic asa doar fiindca era vb de baietii de 15-16 ani care sunt obsedati] trebuie sa vorbesti cu el pe mess amical,sa vezi ce-i place,ce face,ce parere are despre o relatie de lunga durata,ce relatii a mai avut si chestii.Stiti ca e povestea "spune-mi cu cine ai fost ca sa-ti spun cine esti" si e foarte adevarat.Si inainte de a avea o relatie trebuie fii prima data best friend cu persoana aia si sa te simti bine in prezenta ei.Sunt niste chestii care sunt mana in mana cum ar fi prietenia,iubirea,intelegerea.Daca tu-l placi pe tip si cand sunteti doar voi nu ziceti nimic si te simti prost si e boring..asa nu poate merge.Comunicarea e totul.Afla mai intai cine e,ce face si ce vrea de la viata.Si daca e obsedat sexual poti sa-ti dai seama destul de repede plus ca se aude vorba si prin targ

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05 Aug 2009, 12:39
Parerea mea este ca ciorba facuta ieri de bunica nu trebuia lasata atat de mult la fiert.
Apoi, nu cred ca dovleceii sunt buni de pusi in ciorba; eu cred ca nu ar trebui pus nimic de genu' in ciorba. Sa se puna cartofi prajiti , pizza , si mustar si ketch-up drept condimente. Eventual un McNugget - doua de la McDonalds.
Ca veni vorba , am dat 8 lei pe 6 McNaggets oricum fara curry nu au gust.

Edit :
Ginny: SA DAU EDIT REPEDE LA MESAJUL MEU DE LA TOAPEC PANA NU TRECE VRE'UN VANT DE'A LU' RAIZ PE'ACOLO
Ginny: )))))))))))))))
.:Zw!nky: .:
.:Zw!nky: .: VEDE
.:Zw!nky: .: RAIZ
.:Zw!nky: .: TE TAIE
.:Zw!nky: .: CU BASTARCA
.:Zw!nky: .: )
Ginny: ))))))))))))))))))))))0

Asa. Deci=)) ia sa mai citesc odata ce'a scris ana ca am uitat=)))))
--
Degeaba. Nu imi vine in minte nimic. Raaiz nu ma taia cu bastarca=))))

Iedit2 : asa deci . si eu cred ca e bine sa il cunosti pe tip inainte sa te cuplezi cu el. si sa nu fie prea mare diferenta intre voi . Smile cel mai tare e cand sunteti la aceeasi scoala si va mai intalniti in pauze ..

Iedit3 : am uitat sa vestesc lumea ca
AZI E ZIUA CU SCRISU' MAREE:->
SI
NUUUUUU[...]
SI
JE SUIS UNE UMBLATORIQUE BOOB. UNE BELLE ET UMBLATORIQUE BOOB

God=))))) m'apuca si pe mn ca pe ana=)))))

Iedit4 : SI ANA ZICE SA SCRIU O CARTE " LE UMBATORIQUE BOOB " =)))))))
05 Aug 2009, 13:54
@Ana: toti baietii sunt labagii, indiferent daca sunt obsedati sexual sau nu. Si intr-adevar uneori fetele se maturizeaza mai rapid decat baietii, dar nu intotdeuna. Adica, ma uit la prietenii mei si observ cat de cretini sunt, si consider ca am trecut de partea respetiva. Si de asemenea, ma uit si la fete, si nu toate sunt super-mature. E o treaba foarte relativa.. nu prea poti generaliza.

Eu consider ca, inainte de o relatie cu cineva, trebuie sa fii prieten cu persoana respectiva. Prieten foarte bun. Si mai ales sa il cunosti cat mai bine si sa aveti multe lucruri in comun. La varsta asta, relatiile trebuie sa fie mai cu prietenie... nu trebuie sa pui atata suflet si atata iubire. E doar o perioada de cunoastere si de dezvoltare mintala. Poate sa fie la 13 sau la 15 ani, e irelevant.

Ah, inca o chestie. Daca un baiat e obsedat sexual, nu inseamna ca nu poti avea o relatie normala cu el. Daca ajunge sa tina la tine, sa te iubeasca, nu o sa-ti propuna niciodata ceva deplasat, oricat de pervers ar fii el.

Parerea mea e ca va agitati prea mult si va grabiti. In loc sa cititi o carte, sa va uitati la un film, sa mergeti intr-o excursie, sa scrieti poezii sau mai stiu eu ce, voi dezbateti subiecte ca baieti, relatii, ciclu, sex de parca ati fii veterane. Mai aveti multe de invatat, asa cum fiecare are.

Visit this user's website Find all posts by this user
05 Aug 2009, 14:07
Si atunci Raiz pentru ce e topicul asta daca nu despre love and stuff?
Finna)
Oricum am deviat demult de la subiect,adica despre ce ne spunea mai devreme Ada,despre ea si Claudiu.In primul rand,daca as avea un prieten nu le-as spune lor si in al doilea rand daca s-ar intampla sa afle le-as aminti ca nu e ceva ilegal si ca tipul e ok si sa nu-si faca griji dar in ceea ce o priveste pe Ada habar nu am de ce se comporta ai ei asa,doar il stiu pe Claudiu si ca e de treaba si cuminte si politicos.Poate pentru faptul ca stai prea mult cu el si cum zicea si Raiz mai devreme o sa va plictisiti la un moment dat..a si Ada,mai iesi si tu cu Anatz si astea Omg3 ca le e dor sa iasa cu tine.Asa mai faci si putina pauza cu Claudiu ca sa nu zica ai tai nu stiu ce.

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
05 Aug 2009, 14:09
Pai asta e si ideea. Sa nu mai fie topicul. In fine. E democratie, ce mama nabii, facem si spunem [aproape] tot ce ne pofteste inima

05 Aug 2009, 14:27
Mnah...scuzati ca postez aici,dar imi vine sa rad.La 13 ani ce relatie poti avea decat una de genul:Haide la intalnire,ne plimbam in parc,un sarut acolo sau doua sau cate va toata capul.
Eu la varsta mea am avut pana acum vreo 2 prieteni,in joaca...cu nici uul nu m-am pupat mai mult decat pe fata.Ca vreau sa va zic ceva.La avarsta mea de ce sa ma implic in dragoste?
Si mai spun ceva...ca nah,imi toata mie capul mult de data asta,despre relatiile astea.Stiti,cand imbobocesc trandafirii,adica primavara.Daca incercati sa desfaceti un boboc de trandafir,cica sa infloreasca mai repede,nu a doua sau a treia zi se usuca?Exact asa e si cu relatiile astea.De ce sa ne grabim?Ca dupa cativa ani sa fim dezamagiti in dragoste si sa nu mai avem chef de nimic? De ce sa ne fortam?
Si chiar sunt de parere ca la 13 ani nu poti cunoaste dragostea adevarata.Sau si daca cineva ti-o da,tu nu iti dai seama.Oricum ai fi,esti inca un copil.Nu suport sa le vad pe unele colege cum vin din vacanta si se lauda cu prietenii lor.Anul trecut mi-a zis o colega: "Vara asta am fost cu toti prietenii lu' fratitu"...adica pardon Fratimiu are 20 de ani,si are prieteni si mai mari.Si ea 14
Poate ca la 13 ani iti place de un tip,doi,trei.Suferi si tu,asa,ca nah...ca iti tre tie sa suferi de la o varsta frageda.Dar ce folos?Ca oricum ala nu te ia de sotie
Stateam si vorbeam cu Ingrid[Yvonne] pe mess si am zis io nush ce de sarut.Cik am inceput sa rad zicand ca io nu m-am sarutat niciodatata cu cineva pe botik Si asta e adevarul.Si inca ceva...cateodata daca iti place de un baiat de 15-16 ani e posibil sa te refuze.Cine vrea sa fie cu o mucoasa[nu ca mie mi-ar fi zis cineva,dar unei colege ]
Asa ca...orice ar fi,il sustin pe Raiz in chestia asta.
Aaaaa...si tre sa va mai zic ceva cu relatiile sexuale inaintea casatoriei.Stiti de ce mireasa obligatoriu tre sa fie in rochie de mireasa alba?Fiindca arata purittatea,adica e neatinsa.Ma refer ca e virgina.Acum mai noi vad ca poarta si rochii negre Deci,nu stiu ce sa zic.Dar e cam naspa sa ai prieteni de la 15-16 ani in sus.Adica hei...crezi ca ala nu te tine de proasta? Sau daca tine la tine e altceva,nu stiu Thinking?
Dar asta e parerea mea...poate dupa ce voi fi cu vreo 4 ani mai marevoi intelege dragostea si chestiilea asta.dar la 13 ani nu oti cunoaste dragostea adevarata.

PS:Trebuia sa postez si eu aici...=))

Kiss Va adoricesc Kiss
07 Aug 2009, 16:33

Ce discutii sunt pe aici...
Fetelor, eu nu prea va inteleg[nu ma refer la toate].Aveti doar 13 ani si va faceti griji de genul acesta.Sunteti inca niste copii, bucurati-va cat mai puteti de aceasta perioada pentru ca nu va veti mai intalni cu ea.Stiu ca se spune ca poti sa ai suflet de copil la orice varsta, dar, sa fim seriosi, nu poti sa te mai manifesti la fel.Toata chestia asta cu baietii, "dragostea" s.a. fac parte din adolescenta si cred ca ar trebui sa fiti destul de mature pentru o relatie.Poate ca unii se maturizeaza mai devreme, de la 12-13 ani, insa sunt cazuri destul de rare.
Cand aud cu ce se lauda colegele mele in materie de relatii ma apuca ameteala... si au 15 ani.Nu mai poti sa mai vorbesti cu ele despre altceva in afara de baieti, de parca ar fi centrul pamantului... Ma enerveaza faptul ca fac tot felul de supoziti... adevarate obsesii.
Eu nu am avut niciun iubit pana acum, nu am sarutat pe nimeni s.a.m.d. pentru ca nu cred ca este inca momentul.Nu pot sa zic ca sunt exagerat de copilaroasa, dar nici foarte matura nu sunt.De fiecare data cand cunosc pe cineva, ramane socat cand ii spun ca am aproape 15 ani[de azi chiar am].Cei din tabara au crezut ca am 12-13 ani pana in ultima zi cand le-am spus ca trec a9-a , iar cand m-am inscris la liceu un domn mi-a zis ca am gresit sala pentru ca inscrierile intr-a 5-a nu sunt acolo. [nu stiu de ce se intampla asta... cred ca fata e de vina, am o fata de copil ]. Mda, incep sa deviez de la subiect...

Deci, faza este ca nu are rost sa te implici in relatii cand nu esti destul de matur pentru ca ai putea sa suferi foarte usor.Eu nu sunt de acord cu relatiile intre fete de 13 ani si baieti de 15-16 pentru ca este o diferenta de mentalitati de cele mai multe ori.

Mama ma intreaba mereu de ce nu am si eu un iubit[Va vine sa credeti?]. Nu cred ca ii voi face pe plac prea curand...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
07 Aug 2009, 21:20
e cea mai tare persoana

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

08 Aug 2009, 09:21
Mda.... stiu Smile dar.... am inceput sa ma comport dragut cu el... asta spuneam Smile

Ca inainte.. nu prea imi pasa daca ii frecam doua ...
Dar acum imi pasa si nu mai fac asta...
Ma rog...
Oricum.. sunt foarte schimbata .. Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

08 Aug 2009, 12:29
Ma-i bate-l injural si tipa la el mult si o sa se sature intr-o zi de tine. E fun pana la un punct, cand incepe sa te streseze.