Shery's Art
|
03 Jul 2009, 22:37
|||
|
|||
Deci, iti zic mai intai felicitari pentru ca meriti toate laudele intradevar!
![]() ![]() Adica, nu ajungeai asa mareata daca nu aveai deja experienta cu vechile colaje! ![]() Felicitari si pentru colajele facute pentru Xander, ultima e prea penala! Crede-ma, cand l-am vazut ca 'stapanul lumii' mi-am dat seama cine e bossul aici!=)) ![]() |
|||
03 Jul 2009, 22:49
|||
|
|||
Mai spun o data...scuzati-mi "modestia"...dar sunt foarte fericita.A,si convorbirea de pe mess cu un baiat de pe vitas.ro [moderator,cum sunt si eu...gata,....termin cu asta...sunt prea modesta]...deci Yvonne,draga de ea...ea a zis sa pun convorbirea...deci...dar tot sunt fericita:fredgeorge:
![]() ![]() |
|||
30 Jul 2009, 22:22
|||
|
|||
Wow...cata fericire era pe mine in ziua in care am postat colajele pentru Xander
Asa...in primul rand scuzati bublul post,si in al doilea rand mentionez ca am facut si eu un set cu Edward Cullen Semnatura: ![]() Am facut doua avatare,fiindca iubesc pozele astea cu Edy,si nu am stiut care poza sa aleg pentru avatar ![]() ![]() Normal,nu sunt ca ale Ingridutzei mele,dar incerc putin,putin sa ma straduiesc ![]() ![]() |
|||
05 Aug 2009, 15:10
|||
|
|||
Wooow Shery
![]() Sunt suuuper dragutze toate ![]() Seturile cu tipa cu fluierul sunt preferatele mele si cele cu vitas sunt foarte dragutz facute ![]() Felicitari! >< ![]() |
|||
12 Aug 2009, 14:33
|||
|
|||
Asa...Multumesc Anna
![]() ![]() Am mai facut douaseturi,nu cine stie ce (:| Cu Vitalik ![]() ![]() Cu eye...nush cum sa zic =]...e 100% by me numai brushuri ![]() ![]() Si nush ce...back,sau nush ce e imi e dor de Valentine's Day http://i32.tinypic.com/1h88qa.jpg ![]() ![]() |
|||
12 Aug 2009, 15:44
|||
|
|||
Imi place wall'ul .. daca asta e
adica.. e dragut si semnatura e draguta > ![]() Felicitari |
|||
12 Aug 2009, 15:48
|||
|
|||
Hello Shery ^^
Sunt dragute graficele tale dar te sfatuiesc sa pui intotdeauna cate un border, subtire de un megapixel negru sau alb, pentru ca parca totul se pierde asa fara border. Unele dintre ele mi se par umpic cam simple. Cea cu ochiul este interesanta, dar banala. Ar fi fost bine daca pe fundal ai fi pus o textura de lumina sau inca o poza mai transparenta cu niste texte asa micute doar ca sa umple putin din semnatura. Oricum, te-ai perfectionat. Bravo >< P.S. In ce program le faci? Photoshop? ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
12 Aug 2009, 15:59
|||
|
|||
Pai ultimele sunt facute 100% Gimp
![]() Mulshumesc Ada,si Lyra...am sa incerc sa nu le fac atat de simple.Mie imi place simplittea,deaia le fac asa banale Dar am sa incerc sa le fac si altcumva ![]() ![]() |
|||
12 Aug 2009, 21:21
|||
|
|||
WAA!! Ce-mi place aia cu Valentine's day.. back-ul ala. Esti geniala!
![]() G E N I A L A Deci vreau sa-mi faci si mie un set ca-mi tre' ceva nou. ![]() Da stai. Ca nu stiu cu ce. :-s BRB sa ma gandesc... *dupa 3435216 de minute* Pt semnatura... Poze: Poza 1, Poza 2 [In partea stanga poza 2 si in partea drapta poza 1 daca se poate ] Text: Everytime we kiss I swear I could fly Culoare: Mov sau albastru deschis ![]() Pui tu ceva inimioare pe`acolo, brushuri si o sa iasa super ![]() Si pt avatar... Aceleasi poze, fara text, cu niste inimioare, aceleasi culori ca si la semnatura. ![]() Fenchiu very muci! ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
13 Aug 2009, 00:11
|||
|
|||
Shery ;
![]() cum tai fotografiile in Gimp2 dupa contur? [chiar nu ma prind ![]() Merci frumooos ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|