Recomanda o carte
09 Jul 2009, 22:51
Cum de nu a recomandat nimeni pana acum Twilght? =]]]
Sunt socata.
Ma rog , cred ca stie toata lumea de ea , asa ca recomand o carte de Humanitas FictionFinna)

Caprice Crane - Forget about it [ Vai, ce-am uitat! ]
Este o carte chick - lit interesanta, in care personajul principal , Jordan , duce o .. ma rog, viata de cacat. Iubitul ei tamp o inseala , mama ei o trateaza ca un copil nedorit de o viata , sora ei vitrega o calca pe nervi , sefa ei se foloseste de ea . Intr'o buna zi are un accident si ii vine o idee minunata pentru a se reinventa si a'si lasa in urma viata plicticoasa : se preface ca are amnezie. Astfel se desparte de iubitul ei , Dirk , si isi regleaza conturile la servici si acasa , indragostindu'se chiar de cel care a accidentat'o , Travis.
<< Numai ca inexplicabilul se produce si, intr'o buna dimineata, amnezia o loveste de'adevaratelea. Cat de departe e Jordan in stare sa mearga de data asta ca sa se regaseasca? >>
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09 Jul 2009, 23:14
Si mie imi plac cartile de la Humanitas Fiction
Vpas mai recomandaaa..
Muzici si faze de Ovidiu Verdes mi s-a parut geniala. adica.. a stiut unde sa ma atinga ca sa-mi placa si .. asta greu face o carte . Oricum . Este vorba despre povestea... unei vieti normale, monotona sa zic , dar frumos descrisa. Genul care foloseste cuvinte "naspa" , "misto" , "tare" etc. Ma rog. Oricum , nus tiu depinde de gusturi dar mie mi-a placut la nebunie.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
20 Jul 2009, 13:53
Winnetou - Karl May

Este o carte super!

I am Alexander
20 Jul 2009, 15:24
De Dan Brown ati auzit ? Pf..

Si tot nu inteleg cum dracu puteti citit Twishiet. In fine...

@Alexander: hell yeah, foarte buna cartea.

21 Jul 2009, 15:44
Lyra , si eu am citit Mandrie si prejudecataWink) ieri pe la 4 dimineata am terminat'oFinna
Personajul meu preferat [ inafara de Darcy , pe care il adooorLove ] este Lydia .. adica aia pe care nu o suporta mama imi place ca e independenta - ma rog , e si nesimtita si proasta uneori , dar treaca de la mineFinna . O recomand si eu .. desi , sincer , mie nu mi'a placut atat de multThinking nu are pic de romantism in ea .. adica da , are , dar prea putin . Eliza si Darcy se intalnesc de prea putine ori , si chiar si atunci nu imi plac descrierile . Cred ca ei constituie a suta parte din carte . Si , desi titlul prevede ca ei sunt personajele principale [ Darcy cu mandria , Eliza cu prejudecatile ] , nu au fost bine centrate..
aa , da , domnul Collins am ras de mi'au cazut plombele .. mai ales la faza aia cu cererea in casatorieFinna el cu fazele gen " scumpa verisoara , stiu ca faptul ca ma respingi cu atatea crize de isterie , marturisesc , fermecatoare , inseamna ca in adancul inimii ma iubesti si ca astepti cea de'a doua cerere in casatorie ... " Finna)))

Ps : cand am citit prima oara ca o recomanzi si ca trebuie sa ma astept la multe nume , aveam o foaie si un pix langa mine sa le scriu numele si rolul la toate=)) dar na .. nu era cine stie ce am sarit peste 2 pasaje : niste chestii cu collins , parca , si atunci cand s'a dus Eliza la lady Catherine .. am mirosit'o eu ca e cam tuta de la inceput .. am confundat'o intotdeauna cu Kitty Bennet :]]
[ imi amintesc ca mi'au trebuit 7 capitole pana sa ma prind ca Lizzy = ElizabethFinna ]
22 Jul 2009, 16:48
Am citit si eu "Mandrie si prejudecata" si chiar mi-a placut.Si personajul meu preferat era Darcy, dar si Elizabeth imi place.Jane este insa putin cam prea bun, incearca de fiecare data sa creada ca nimeni nu este vinovat...
Ma amuzau replicile lui Mary, care se doreau a fi inteligente si comportamentul domnului Collins.Finna A... si felul in care Kitty si Lydia se entuziasmau cand apareau ofiterii prin zona.

Eu v-as recomanda cartea "Lorelai" de Ionel Teodoreanu.Are un romantism aparte, iar stilul lui I.Teodoreanu este inegalabil.Unii ar spune ca foloseste prea multe metafore si prea putina actiune, insa mie tocmai de aceea imi place.Imbina parca lirismul cu proza."Lorelai" este un roman de dragoste emotionant si chiar merita sa il cititi.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
22 Jul 2009, 17:35
Quo Vadis
E o carte super interesanta dar va previn ca are cuvinte arhaice si denumiri italiene care mi-au dat batai de cap si de asta nu am apucat sa termin cartea.
Titlul face aluzie la intrebarea pe care i-o pune Sf Petru lui Iisus pe care-l intalneste cand pleaca din Roma : "Quo Vadis,Domine?" adica "Unde mergi,Doamne?"
Romanul evoca persecutiile suferite de crestini in perioada lui Nero si asta prin intermediul povestii de dragoste dintre o tanara crestina,Ligia si Marcus Vinicus.
O recomand celor pasionati de istorieSmile mie mi-a placut,ma rog am citit doar 100 si ceva de pagini dar sper sa apuc sa o termin.
E o carte grea,pentru adulti dar eu una am priceput ce se intampla

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
23 Jul 2009, 10:01
Quo Vadis e si o trupa de metal

14 Aug 2009, 12:06
Eu recomand una dintre cartile mele preferate:
Jurnalul unui scandal[ecranizat cu Cate Blanchett si Judy Dench]

Poveste intamplarea unei profesoare de varste mijlocii care ajunge sa se indragostea de unul dintre elevi ei de 16 ani.Insa toata actiunea are o intorsura complicata,cand o alta profesoara afla despre aceste acte sexuale ale profesoarei.Insa refuza sa o denunte,prefera sa o tina doar pentru ea..
E una dintre cele mai interesate carti pe care le-am citit

Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu

[Image: unled2co.jpg]
Profesor "Grija Fata de Creaturile Magice"
Inscrieri|Reguli|Absentare Motivari
Lectia I
14 Aug 2009, 13:14
@Raiz: stiu,e trupa mea preferata

Va recomand Zodia Indragostitilor [nush daca s-a mai zis]
Adica se povesteste aceeasi treaba din punctul ei de vedere si din punctul lui.Pana cand ajung sa se intalneasca si raman impreuna si chestii.Le-o recomand celor care le plac cartile romantice si cu adolescenti

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]