Thread Closed 
Parerea despre membrii
10 Apr 2009, 16:55
Vad ca nu s-a mai scris de mult pe aici, asa ca voi sparge eu gheata. Desi Mi-am mai spus parerea despre tine Shayera voi fii nevoita sa o spun inca o data.
Esti o membra foarte valoroasa a forumului si sper ca vei fii si mai activa ca in trecut. Am gasit o prietena foarte buna in tine si dupa parerea mea ne intelegem destul de bine. Ai simtul unorului si asta imi face ziua si mai senina!

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
17 Aug 2009, 12:00
Kenya, cu siguranta esti o membra activa a forumului si un admin care stie sa se poarte cu membrii. Esti o persoana prietenoasa, dar mai mult nu pot spune caci nu prea am vorbit ^^"
Despre tine ca user - activa, nu face SPAM, un bun mod si admin si o viperina ambitioasa : ))

P.S. : imi place setul tau Love

[Image: Untitled-3copy.png]

[Image: spas.gif]

[Image: banner-mic.gif]
17 Aug 2009, 17:11
Ella, desi esti o membra noua te-ai facut remarcata imediat, ai postat foarte mult si cred ca vei fi o membra valoroasa a forumui daca nu ne parasesti[si sper sa nu o faci ]
Nu am vorbit pana acum, insa nu este timpul pierdut.
Imi place mesajul din semnatura ta.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
17 Aug 2009, 20:55
Hmm Mary...nu te cunosc prea bine...dar imi pari o tipa...
super de treaba cool,ok,fresh.glumeata ...si numai continui lista...sper sa te cunosc mai bine...

[Image: YotrHop.gif]
17 Aug 2009, 21:18
Ginny draga mea Chiar imi pari de treaba cu tot ca nu am avut sansa sa te cunosc prea bine.
Esti o Cercetasa foarte activa si imi place ca nu stai deoparte niciodata,ci intrii in vorba.Iti iubesc descrierea si personajul cu toate ca nu am avut nici aceasta sansa.Ma refer la sansa de a ma intalnii cu tine in rpg.Numele de familie a personajului tau imi aduce aminte de ceva,dar nush de ce.Dar este foarte creativ. [Aaaaa...nu e din desenele alea,"Tinerii Titani"?...scuze,ma apuca]
Deci am o parere super buna despre tine.Sti sa te faci remarcata pe forum.Deci eu te-am remarcat si te consider o fata super de treaba,foarte dragutza,amuzanta si indrazneata.:>

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
17 Aug 2009, 21:27
Draga mea Shayera tu imi spui mie ca is super de treaba dar tu cum esti???Iti spunn Eoo esti soper soper de treaba si cool si fresh si daca as continua lista as sta trei ore sa o scriu.....deci am zis depsre tine ca esti dargutza???Daca nu o fac acm!!Esti soper dragutza.....si nu numele nu l-am luat din desenele "Tinerii Titani" la-m luat dintr-un fic scris de o fata de pe un alt forum m-a impresionat molt numele Blackfire(foc negru) si daia l-am luat si eo ca sa fac acest personaj!!!

[Image: YotrHop.gif]
17 Aug 2009, 22:08
Desi esti o membra destul de noua, postezi bine, din cate am vazut si pe la RPG. Posturile tale sunt dragute, nu sunt scurte si fara rost. Scrii mesaje bune cu idei bune.

Imi place citatul tau din Breaking Dawn si imi place si numele tau de familie. ^^

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
18 Aug 2009, 16:52
Nu stiu de ce, insa eu am avut de la inceput o parere foarte buna despre tine, Lyra, chiar daca nu te cunosteam de loc.
Esti foarte simpatica, de treaba si inteligenta. Esti o admina foarte buna si comunicativa... chiar te apreciez mult.
Chiar daca nu imi place Miley, semnatura ta transmite voie buna si incredere.Cam aceleasi lucruri imi transmiti si tu.
Imi pare rau ca nu am vorbit prea mult, insa niciodata nu este prea tarziu...
Ma bucur ca ti-a placut "Panza de paianjen" Smile

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
29 Aug 2009, 23:30
Nu am vorbit decat la topicul meu de poezii,dar sa zicem ca mi-am facut o parere de suprafata.
Am observat ca esti sincera si nu te temi sa critici sau sa iti exprimi parerea,ceea ce e de apreciat.
Alt lucru ar fii ca imi plac posturile tale de la sectiunea rpg:lungi si scrise frumos.
Pari o persoana inteligenta si de treaba si sper sa te cunosc mai bine.
05 Nov 2009, 22:28
Maya..nu te cunosc asa bine dar imi place avatarul tau(si semnatura cand o aveaiLove) si parca am retinut si ca esti folikista sau ceva de genu Love
Esti de treaba,scrii calumea poezii LoveLoveLoveLove si imi place RPG-ul tauLoveLove

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,180 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,157 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,308 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,876 22 Jan 2009, 12:42