Kennya Di Hahalina(The Comeback)
|
18 Aug 2009, 21:23
|||
|
|||
Cata drama=))
|
|||
18 Aug 2009, 21:24
|||
|
|||
de fapt era sadism si nu drama insa nu conteaza nu ma asteptam sa poti sa-ti dai seama
Edit by Ginny : neah , consider declaratia ta ca o aberatie dramatica . Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
18 Aug 2009, 21:26
|||
|
|||
Va rog, nu va certati la topicul meu.
Mersi Shayera de cuvintele tale si Ella, te-am adaugat la friends. Sper sa ne imprietenim cat mai mult. Take care! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2009, 21:28
|||
|
|||
as fi continuat insa daca ma rogi tu nu ma voi cobora la mintea lui ginny ca ma va bate cu multi ani de experienta in a fi redusa si nu e o insulta ci o constatare pe baza postarilor de o calitate....patetic e putin spus inca Kennya iti urez spor la postat si cat mai putine reveniri daca se poate si as vrea daca nu iti e mare problema sa ma adaugi si pe mine la friends
Edit by Ginny : cine se coboara la mintea cui? am facut eu cel mai mic efort in a'ti raspunde la insulte si sadims? haidade. eu nu te-am insultat am facut cateva constatari nu te-am insultat daca vroiam sa te insult ei bine o faceam cu mare placere insa nu meriti nici macar sa fii injurata Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
18 Aug 2009, 22:04
|||
|
|||
"cat mai putine reveniri"
Revenire am avut decat una daca e vorba de plecarea de pe forum. Insa in perioada care a trecut am fost plecata in strainatate si nu am apucat sa intru. Insa sper sa o fac cat mai mult de acum, chiar si pe perioada bacului..Ceea ce imi aminteste de o parte de discutie cu Traje(Ophelia)=]]]] in care imi zicea ca o sa il trec numai sa scape aia de mine. Sper ca ne vom intelege bine si tot pe calea asta imi cer scuze adminilor ca am revenit asa. Daca sunt in plus ma multumesc si cu rangul de membru. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2009, 22:49
|||
|
|||
Kennya is back >< Ma bucur ca te-ai intors si sigur ca nu esti in plus ca admina. :-J
O data cu tine sunt sigura ca vor reincepe toate posturile la RPG ^^ yay! ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
19 Aug 2009, 14:19
|||
|
|||
Mersi Lyra de primirea ta >
![]() Well, si eu sper ca vor reincepe posturile..Cat mai multe chiar ![]() ![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Kennya spune: | Kennya Allen | 91 | 19,983 |
03 Aug 2010, 11:28 Last Post: Katya Sokorov |
|
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|