Amintirile noptii
|
28 Jul 2009, 13:01
|||
|
|||
Era a 3 zi de cand Silver era la Hogwarts. In acea noapte ploua. Plictisita sa stea in pat, se ridica si cobora in camera de zi. In camera nu mai era nimeni. Focul din semineu abea mai palpaia. Se aseza pe un fotoliu de langa foc si se gandi ce poate face.
Se ridica, merse catre usa si iesi pe coridor. Era foarte tarziu asa ca nu mai era nimeni. Cobora o scara si ajunse cu un etaj mai jos. Se plimba pe coridor si vazu usa unei clase intredeschisa. Curiozitatea o impingea sa deschida usa si sa vada ce era in acea clasa. (Pentru ca nu era o clasa obisnuita. Din ea razbatea o lumina ciudata.) Se apropie de usa, o deschise si in clasa vazu cea mai mare ciudatenie pe care o vazuse. Era un fel de oglinda, dar avea suprafata aproape lichida... Era foarte ciudat. ( Si ea vazuse multe ciudatenii pana acum. ) Observa ca nu era nimeni in incapere si intra. Se apropie de oglinda si isi dadu seama ca o mai vazuse undeva... Si isi aminti. O vazuse intr-o carte. Se numea Oglinda lui Erised si iti arata cea mai mare dorinta. Silver se puse in fata oglinzii si in ea vazu... se vazu pe ea, impreuna cu bunicul ei. (Acesta murise cu 4 zile inainte ca Silver sa vina la Hogwarts.) Iar in spatele lui se aflau multi oameni care ii zambeau. Dintr-o data se auzi un zgomot. Silver se intoarse cu spatele la oglinda si vazu ca usa se deschide incet, incet cu un scartait prelung. Atunci pe usa intra... I love when u call my name. I really do. But... U make me cry when u do that.
![]() |
|||
28 Jul 2009, 21:39
|||
|
|||
... Ginny, careia i se facuse dor de rpg .. a stai , nu se potriveste in context
![]() deci de la capat ... Ginny, care... facea ea ceva [ nu am inspiratie ![]() "Buna!" spuse ea, usor confuza. O mai vazuse pe aceasta fata, dar nu a apucat sa vorbeasca cu ea. "Si tu stii de Oglinda lui Erised?" intreba ea zambind. "Oh, o stiu dintr'o carte. Am dat din intamplare peste ea." Amintindu'si ca nu ii stia numele, Ginny se prezenta. "Silver," spuse cealalta fata, si cele doua dadura mana. "Tu ce vezi cand te vezi in oglinda?" intreba Ginny fara sa gandeasca. Dupa o clipa regreta. "Adica , doar daca vrei sa imi spui.. nu trebuie, stii.. nu doream sa..." o facuse lata. Ceea ce vede un om intr'o oglinda e pur personal si nu trebuie sa se bage. |
|||
31 Jul 2009, 13:11
|||
|
|||
Silver se uita trista din nou spre oglinda, apoi se intoarse spre Ginny si raspunse:
"Eu.... ei bine... il vad pe bunicul meu. Sti... el a murit inainte cu cateva zile sa vin la Hogwarts. Si ... imi e destul de dor de el... Dar ma bucur ca ai intrebat." Silver se uita prin camera si o intreba pe Ginny: "Ai si tu senzatia ca esti urmarita?" Inainte ca Ginny sa raspunda, dintr-un colt intunecat se auzi o voce rautacioasa: "Ha-ha-ha! Acum ati dat de belea!" Imediat dupa aceste cuvinte, Silver si Ginny primira fiecare cate un balon plin cu apa in cap, si imediat aparu Peeves razand diabolic. Iesi printr-un perete si dupa zgomotele facute de el pe holuri, fetele isi dadura seama ca Peeves se indrepta spre biroul lui Filch. Silver se panica putin si o intreba pe Ginny: "Ce facem acum?" I love when u call my name. I really do. But... U make me cry when u do that.
![]() |
|||
05 Aug 2009, 17:54
|||
|
|||
ooc: sper ca am voie sa intervin si eu in acest RPG ^^"
bic: "Fantoma Netrebnica! Cand o sa te potolesti cu zgomotele astea enervante! O sa te fac bucati o data, crede-ma! Pleaca de aici!" Ella intra in camera Oglinzii lui Erised si le vazu pe cele doua fete. "O ... buna, scuze .... nu stiam ca mai e cineva aici. Va deranjez?" ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Aug 2009, 13:54
|||
|
|||
pay... pay... pay... scz da azi nu prea am inspiratie... deci
"Aa... Buna! Nu e nici o problema. Noi .... stateam pe aici.... cand a aparut Peeves si ne-a facut baita... Pfff... Strigoi nenorocit. Sper doar sa nu ne gaseasca Filch ... Oh.... scuze, nici nu m-am prezentat : sunt Silver ." Ginny se intoarse, ii zambii fetei si se prezenta : "Buna! Eu sunt Ginny. " Silver se uita la cele doua fete, apoi le intreba: "Pai... Si ce facem acum?" ^_^ scuze... cum am zis si la inceput n-am inspiratie... ^_^ I love when u call my name. I really do. But... U make me cry when u do that.
![]() |
|||
06 Aug 2009, 13:59
|||
|
|||
ooc: nu e nimic, stiu cum e ^^
bic: "Nu stiu .... daca vine Filch putem sa ne ascundem in perete." Observand privirile intrebatoare ale celor doua fete, Ella explica: "Langa Oglinda e un mic loc secret. Incap cam cinci persoane in el ... cred ca l-a facut cineva care venea aici si voria sa fie sigur ca nu e gasit. Deci .... nu sunt singura care stie despre oglinda, nu?" spuse Ella, aruncand o privire spre Oglinda si vazandu-se pe ea alaturi de toata familia ei ucigandu-l pe Lordul Voldemort. ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Aug 2009, 12:53
|||
|
|||
Fetele auzira niste pasi repezi venind spre camera cu pricina. Se facura albe la fata si se grabira sa se ascunda repede in locul aratat de Ella. Se inghesuira toate trei acolo, rugandu-se sa nu fie prinse de acel om nebun. oricine, doar el nu. Intre timp Kennya iesise din camera Viperinilor si se indrepta spre locul unde trebuia sa se intalneasca cu Ginny. Aceasta ii trimisese un mesaj pe care era locul si ora. O data ajunsa acolo nu vazu pe nimeni. Situatia era destul de ciudata. Stia ca Ginny nu ar intarzia niciodata si in caz ca s-ar intampla, viperina era anuntat imediat. Banui ca ceva s-a intamplat. Se uita in jur si auzi niste zgomote din biroul lui Filch.
Se gandi ca Ginny iar a dat de belea si acum era atarnata cu capul in jos in biroul acestuia pentru a-si ispasi pedeapsa. Insa pentru o secunda auzi niste soapte venind din camera oglinzii lui Erised. Isi dadu ochii peste cap si se indrepta spre ea cu gandul sa o traga pe Ginny de urechi. Deschise usa tare, aceasta lovindu-se de perete. Nu vazu pe nimeni, insa cand se uita mai atent vazu o parte dintr-o maneca de roba ascunsa intr-un loc liber dupa oglinda. Se indrepta acolo si vazu trei fete care stateau cu bagheta indreptata spre ea. Ginny se opri si sari in bratele Kennyei. "Vaaii, ce fericita sunt ca esti tu. Am crezut ca ne-a prins bosorogul nebun." "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Aug 2009, 13:47
|||
|
|||
[ hahalino , eu tineam capacul de veceu cand ma aparam:-> =) ]
" Ne da Filch una la pwca mai dihai ca bastarca lu' raiz:-s stie hahalina:-> " dupa aia se retrase inspaimantata din bratele hahalinei , amintindu'si ca uitase complet de intalnirea lor . Stia ea ca avea un motiv sa se plimbe pe coridoare , dar nu isi amintise pana atunci . Se uita fix la bastarca lui Raiz sterpelita de Kennya [ lol=) ] , ingrozita . " Nu e pentru tine ioi. " spuse Kennya in timp ce freca la joint'uri . " E pentru matusa Tamara ![]() Celelalte facura o_o_o_o_o_o_o_o in timp ce Kennya isi declara planul malefic de a pune stapanire pe averea lui Nastase , dar dup'aia un zgomot infiorator isi facu loc pe gaurici in camera . Probabil era Filch . Se bagara toate una peste alta in incaperea aia secreta de langa oglinda si asteptara infrigurate [ zici ca asteapta altceva=) ] |
|||
19 Aug 2009, 14:46
|||
|
|||
Bosorogul ticnit intra ca un turbat in camera si incepu sa o cerceteze.
"Daca ii prind pe cei care umbla pe culoare fara sa aiba voie o sa-i spanzur de tavan o luna" Tot invartindu-se prin camera, acesta auzi cateva zgomote in spatele oglinzii si se repezi ca nebunul lovind pepretele si de tot ce era acolo, pana reusi sa darame Oglinda lui Erised. "Hmm...ce fac acum ... cum ridic asta?" se intreba acesta, dar in timp ce se uita la oglinda o vazu pe Domnisoara Norris aparand si dand cu ghearele in ascunzatoarea fetelor. "Deci aici erati!" Filch deschise usa, moment in care fu lovit de 4 vraji aruncate de fetele din inauntru, vraji care ii impietrira atat pe el, cat si pe domnisoara Norris. Acestea ridicara la loc oglinda, iar Ella spuse, prinvind spre cei doi impietriti: "Ce facem cu ei acum? Hmm .. oare i-am putea folosi pe post de sperietoare?" ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Aug 2009, 16:26
|||
|
|||
Maya tocmai se furisa spre camera de zi a Ochilor-de-soim,dupa o plimbare nocturna.
Desi incalca multe reguli si risca o pedeapsa pe masura,adora sa se plimbe singura in jurul lacului,fara ca nici un elev galagios sa o deranjeze. Cand sa urce scarile,auzi un zgomot slab venind din spatele ei.Erau niste voci slabe,ce susoteau de zor si pareau a veni dintr-o clasa. Primul sau impuls a fost sa o ia la goana,banuind ca sunt niste prefecti care pazesc coridoarele,dar curiozitatea o tintui pe loc. Deschise usa incet,cu precautie,dar fiind facuta dintr-un lemn vechi,scoase un scartait groaznic si ii tresari inima,atat ei cat si celor patru fete. Se linisti cand o vazu pe Kennya,semn ca ceva prea inteligent nu se intampla,cu siguranta. "L-am impietrit pe Filch! Iti vine sa crezi? " raspunse aceasta la zambetul sau amuzat. "S-o fii speriat de tine...isi revine el.La mine duraza vreo jumatate de ora..." "Sa vedem ce fel de chiloti poarta!" veni Ginny cu ideea salvatoare si toate fetele incercau acum sa-l dezbrace. Intre timp,Maya ii ceru ajutorul Kennyei si impreuna reusira sa ridice Oglinda lui Erised. Maya se holba acum la ea si vedea o Kennya foarte desteapta,care studia de zori la Aritmantie. "Ce vezi?" intreba fara sa ezite Kennya. "Aaa,doar eu devenind o scriitoare faimoasa!" minti Maya cu nerusinare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire la miezul noptii | Bella Emily Rose | 36 | 6,318 |
23 Oct 2010, 12:27 Last Post: Raizen Isildur |