^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
16 Aug 2009, 22:47
|||
|
|||
foarte tari lucrarile tale
![]() ![]() |
|||
17 Aug 2009, 17:05
|||
|
|||
Va multumesc Anna, Chloe!
![]() ![]() Am mai facut un set, de data aceasta! ![]() avatar: ![]() signature: ![]() Picture: Victoria Frances Brushes: floral brushes, vector foliage-plants Background: Gimp Colors: PhotoScape, Gimp Text: Gimp Nu trebuie sa deslusiti ce am scris acolo. ![]() ![]() |
|||
19 Aug 2009, 19:32
|||
|
|||
Super ultimul set!
Cam dark, insa imi place. Felicitari! [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
20 Aug 2009, 00:30
|||
|
|||
Mersi mult, Mary. Ma bucur ca-ti place!
![]() Am facut o semnatura la comanda, pe un alt forum: ![]() Astept critici, sugestii, si, daca vreti, si comenzi. ![]() |
|||
20 Aug 2009, 02:10
|||
|
|||
Foarte dragute Chair te pricepi
![]() Sincere felicitari |
|||
20 Aug 2009, 19:16
|||
|
|||
Ultimele doua semnaturi imi plac foarte mult, Yvonne
![]() Ai evoluat. Bravo >< ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
20 Aug 2009, 20:07
|||
|
|||
Yvonneeeeee!!!!!Vai draga...cat ma bucur sa te vad!
Imi faci si mie un set?Normal ca da cu poza: ![]() poza: Sa fie pe galben sau pe roz. Sa scrie:Hannah Montana is the best! Si pentru cei care ma intreaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Aug 2009, 19:27
|||
|
|||
Cat de tare este ultima! Ai evoluat foarte mult.
Sa mai faci pentru ca te pricepi. ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
21 Aug 2009, 23:28
|||
|
|||
Mersi mult Mary, Shery, Lyra, Ada!
![]() ![]() Ti-am facut setul cu Hannah Montana, Sher, dar stii ca i-am schimbat poza, ca nu arata asa bine poza originala[pe background, ma refer]: avatar: ![]() signature: ![]() Picture: Disney Brushes: vector foliage-plants, floral brushes Background: Gimp Colors: PhotoScape, Gimp Text: PhotoScape Si inca o semnatura facuta cand ma gandeam la cat de repede se scurge timpul: ![]() Picture(s): deviantArt Brushes: floral brushes, gimp galactic brushes Background: Gimp Colors: PhotoScape, Gimp Text: none ![]() |
|||
21 Aug 2009, 23:50
|||
|
|||
Imi place ca ai imaginatie
Adica.. imi place cum e pus castelul ala nu stiu cum vechi.. in spatele ceasului adica.. e nu stiu cum tare ideea Incepi sa fii din ce in ce mai una felicitari |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|