Hi
|
21 Aug 2009, 14:57
|||
|
|||
Sunt Noua pe aicii. Am 12 ani sunt din Republica Moldova Chisinau.Imi place siteul,dar nu ma pricep nimic in el, nimic nuinteleg.
Imi place Inghetata, Porumbul Fiert,Harry potter,Miley Cyrus Nu imi place cocalareala si pitipoancele Ador emoticonul asta ">.>" Sper sa ma ajutati cu situl si sa prieteniti cu mine |
|||
21 Aug 2009, 15:00
|||
|
|||
Bun venit. Da, te voi ajuta cu site-ul in 2 cuvinte mari si late: citeste regulile. Acolo gasesti absolut totul.
![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
21 Aug 2009, 17:54
|||
|
|||
Buna si bine ai venit! ><
Mai intai de toate iti urez distractie placuta! Cum a spus si Julia citeste regulile si vei intelege ca trebuie sa iti creezi un personaj, sa realizezi o descriere a acestuia si sa iti schimbi numele intr-unul format din 2 cuvinte. Daca dupa ce vei citi regulile vei avea nelamuriri, trimite-mi un MP si te voi ajuta cu placere. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
21 Aug 2009, 21:23
|||
|
|||
wow! Ce taaare >
![]() Bine ai venit Staaai ... cum e in Chisinau? adica cum e in Republica Moldov? ![]() ![]() ![]() Mereu mi-am dorit sa merg acolo ![]() ![]() Si ii ador pe moldoveni asa deci .. spune cum e acolo Bafta la postat ^^ |
|||
21 Aug 2009, 21:45
|||
|
|||
bie ai venit pe forum sa te distezi si postezio cat mai mult...
si sa iti faci o descrieire mai ampla... wow...si sati nu am vazt eo bine???locuiesti in Republica Moldova???wow ce tare coool....sa ne spoi si noua cum e pe acolo.....and happy posting ! ![]() |
|||
21 Aug 2009, 22:13
|||
|
|||
Welcome!
![]() ![]() O sa-ti pun aceeasi intrebare pe care o pun tuturor celor noi veniti..ce muzica asculti? Have fun ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Aug 2009, 22:43
|||
|
|||
Iti place Miley
![]() Cum e in Moldova? ; ![]() A...citeste regulile,dar mai mult decat atat...respecta-le! Bun venit!Sa iti faci prieteni si sa te distrezi! PS:Ador porumbul fiert! ![]() ![]() |
|||
21 Aug 2009, 22:48
|||
|
|||
Adwca
![]() Mi'ar placea sa fiu in ORICARE capitala a lumii ^ ![]() ![]() ![]() ![]() M'am departat de subiect=)) bun venit pe forum> ![]() ![]() ![]() Ps : si mie imi plac inghetata si porumbul fiert si harry potter , desi m'am cam plictisit ![]() |
|||
22 Aug 2009, 16:10
|||
|
|||
Deah am fost primita cu caldura. Deci vreamea e sooper, politica naspa.,oamenii vorbesc taraneste si urasc Chisinaul. Ascult muzica rock.
Deci mi-am creat un personaj cu numele: Delya Chan (stiu nu suna prea bine) VArsta: Sa zicem 14 ani Statul sangelui: Ce e asta? (pentru Mary mystery) PArul :Blond spre castaniu Inalta Ochii: Caprui Adora: Fotografiatul, muzica rock,Skaterii, baietii cu parul lung Uraste: Insectele, fitosii,Spanacul, Orelle de detentie etc. Acum e bine. |
|||
22 Aug 2009, 16:29
|||
|
|||
Statul sangelui: pur, semipur sau sange-mal....
Imi pare bine ca ai inteles acum cum sta treaba pe aici si sunt sigura ca te vei acomoda repede. Daca vrei sa iti faci o descriere mai detaliata, uite un "ghid": http://www.darkmark.org/panoul-cu-anuntu...-t1574.htm [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|