Pets
21 Jan 2009, 16:35
Mie imi plac foarte mult animalele. Eu am la bunici un caine si 3 pisici. Hai sa va spun si numele lor. Pe caine il cheama Rex iar pe pisici Felix si Spaniola.
Cel mai mult imi place de Felix. E un motan negru complet. Seamana cu Salem al lui Sabrina Si e asa de jucaus... tot timpul cand vreau sa il mangai vrea sa ma zgaraie sau sa ma muste. (cica se joaca) Si e tare dragalas.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Aug 2009, 19:48
Nu pot sa cred cat de nenorociti pot fi unii oameni.
Deci vecinii mei sunt extrem de lipsiti de bun simt. Au cumparat o gramada de animale pana acum , si pe toate le'au lasat sa manance coji de ardei , cotoare si chestii de genul , i'au dus la padure pana la urma si doua dintre animalele lor sunt in prezent ale mele [ ce sa fac:| dupa ce au redevenit sanatoase le'au cerut inapoi, dar nu am renuntat. ] Acum 2 zile si'au luat inca un caine. Un pui , mai mic decat o pisica matura. Si ghiciti ce? S'au dus la tara si l'au lasat singur. Mai trece din cand in cand cineva de'al casei , si catelul s'a strecurat acum vreo 20 de minute pe langa tipul ala , a alergat in strada si o masina i'a zdrobit capul. De fapt, cred ca a fost dat inapoi de masina si s'a lovit de un bolovan. E viu inca, dar nu i se poate face nimic. Stiti cum plange saracul si ce aud eu , cu fereastra cel mai aproape de strada? Oamenii astia ar trebui impuscati. Ma gandesc la animalele mele o_O cat de ghiftuite si bagate in seama si cu mancare si apa la doi pasi.. plus ca au voie in casa , pe pat si blablabla . Eu am 15 sau 16 si vecinii astia nenorociti nu se descurca nici cu unul.
Chiar vreau sa moara bietul animal si sa nu se mai chinuie. cum a supravietuit atatea minute nu stiu.. nu va mai rezista mult, pentru ca e mic si subnutrit [ doar stiti cum se hraneste.. bine ca mai sunt gauri prin gard sa primeasca ceva comestibil de la noi.. ]
Si cu muzica la maxim il aud...
Ii urasc pe cei care au putut face asta. De ce si'au luat inca un animal? De cel putin patru ori s'a intamplat ceva de genul. Credeam ca s'au invatat minte..
Cum urla de durereCrying((
21 Aug 2009, 20:15
Doamne Kennya Sad Ce nasol.

Eu visez sa am aici la Bucuresti un catel Yorkshire Terrier mic, mic, mic:
http://www.writers-free-reference.com/yorkshire.jpg
Este asa de dulce 8-> Inca nu m-am gandit cum l-as numi dar stiu ca deja il iubesc Smile
Sau o pisica [ ador pisicile in general ] neagra complet, fara nimic de alta culoare, micuta si cu ochii verzi lime Love I-as spune Lucky. Dar parintii cand aud de pisica si pe deasupra si neagra nu sunt deloc deacord :-< Le-am spus ca ori Terrierul ori pisica neagra cu un punct alb pe coada si ochii verzi.

V-am zis mai demult de cateii de la Cornu. Pana la urma aia au plecat, dar s-au nascut alti. Si s-au aciuat la noi si nu am avut de ales decat sa-i pastram Thinking? Sunt doi mici si pufosi gemeni pe care i-am numit Gucci si Chanel [ n sunt snoaba si nici nu-mi plac firmele astea in mod deosebit, dar mi s-a parut funny xD ]. Mai erau inca doi mai slabi, tot asa mici pe care ii chema Dior si Prada, dar intr-o zi i-am vazut cu zgarda portocalie si de atunci nu au mai aparut la noi in curte. Si mai sunt trei mari. Mama celor doi pufosi este Urata Thinking? Don't ask me, mama i-a dat numele, una e slaba care cred ca e mama lui Dior si Prada si altul care nu stiu daca e tata sau frate este Jos Pentru ca prima oara cand le-am dat de mancare sarea in sus de bucurie si strigam tot timpul: " Joooos " Si i-a ramas numele Jos xD
Nume ciudate stiu

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
21 Aug 2009, 20:51
Sunt Ginny, nu Kennya.

Cred ca a murit. Sau ma rog, mai are putin, si cred ca poate fi doar eutanasiat. Pana la urma s'au dus bunica si sor'mea cu el la veterinar. Ce sa mai spun.. vecinul ala care a lasat cainele sa scape si nu a ridicat un deget in ajutorul lui a lovit'o pe mama cand l'a rugat sa ii dea numarul veterinarului.
Foarte bine crescuti vecini mai am. Ma intreb de ce nu cheama cineva politia. Ah, da, cine iubeste animalele in Romania?

Edit : TraiesteLove
i s'a cusut capul..acum..il mai ducem maine la veterinar.
21 Aug 2009, 20:51
Scuze Ginny. Eram atenta pe text si dupa am vazut semnatura si ma rog, sorry again. Blush

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
21 Aug 2009, 21:16
BigeyesBigeyes
OMG GIN I CAN'T BELIVE!
In primul rand..daca au un animal de casa de ce nu au grija de el iar in al 2lea rand..CUM SI-A PERMIS SA-TI LOVEASCA MAMA?:|:|:| Ginny ai niste vecini retardati raaau de tot.Deci nu suport violenta de orice fel si gand ma gandesc prin ce a trecut saracutul caine imi vine sa-i frec doua alora Crying((
Sa ne anunti ce s-a mai intamplat cu cainele Omg3

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
21 Aug 2009, 21:28
Doamne, Ginny, imi pare extrem de rau. Cnad aud despre astfel de brute imi vine sa-i bag pe toti intr-un loc si sa le dau foc. Sarmanul catel ... sper sa se faca bine. Cat despre faptul ca a lovit-o pe mama ta!? WTF? Ce fel de vecini retarzi ai?!
Sa ne spui ce s-a mai intamplat. Multa sanatate catelusului!

[Image: Untitled-3copy.png]

[Image: spas.gif]

[Image: banner-mic.gif]
21 Aug 2009, 21:43
VaaaI Bietul catelus Crying(
vaaai.. mi-ai stricat ziua. Sincer!!! Sad
E foarte naspa... ma simt ... asa de naspa Sad
Cum pot unii oameni sa se comporte asa cu cateii? adica.. daca stiu ca nu au grija de ei , de ce naiba ii mai iau? :|:|

Si ma bucur foarte mult ca i-au cusut capul Sper sa se faca sanatos
Familia ta... este buna. Noroc de ea .
Si mai ales.. cum sa dea in mama ta?
Vecinii tai chiar sunt retardati. Sincer... Adica... cat de idiot sa fii sa ... ma rog nu mai conteaza

Am ramas "O.O" cand am citit

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
21 Aug 2009, 22:38
Este in viataLove si e ceva mai bine.. avea si ceva la nas, de respira foarte greu, dar acum parca e ceva mai bine.. s'a apucat si sa sforaie=)) [ daca o s'o tina tot asa de zgomotos si de acum inainte o sa ma mut din casaO_O ] important e ca rezista. Nu imi vine sa cred cat e de puternic la varsta luiLove
Vaai. Este si foarte frumos. Este maroniu, cu parul foarte moale [ acolo unde nu e murdar de la asfalt.. si are numai capuse si purici:| asa era si sarmana de Becky cand am luat'o de la vecini.. si nici nu putem sa ii dam cu solutie, ca este prea mic.. oricum trebuie spalatThinking ] , si are ochii albastriSmile e mai linistitor sa incepi sa ii gasesti nume care sa se potriveasca infatisarii sale decat sa te intrebi daca supravietuieste sau nu. Ma tot gandesc la LolaFinna [ e fataLove ]
Oricum , vecinii astia tampiti au plecat de ieri la tara. Puteau macar sa ne lase noua catelul pana luni. Foarte bine.. daca rezista, ramane al meu:-> oricum ar avea nevoie de lichide , tratament , blablabla si in nici'un caz nu ii cred pe vecini dispusi sa faca macar un efort pentru bietul de el.
Ma gandeam ca poate si'au mai revenit si s'au hotarat acuma sa aiba grija si de chestiile astea care totusi au viata si nu pot trai numai pe coji de ardei gras si fragmente de mar putrezit , fara un adapost pe timp de ploaie [ acum doi ani au fost ultimele lor animale - nu zic ca nu au fost extrem de cruzi si cu ele.. ] , dar se vede ca habar n'au sa ingrijeasca un animal. Daca isi mai iau vreodata unul, chiar cheama mama politia. Sau ceva de genul astaFinna trebuie sa fie tupeistii tupeistilor sa mai faca asta dupa toate astea. Ca au vecini care sa stea sa aiba grija de animalele lor e altceva [ e deja o tradititie sa le hranim animalele printre gardFinna ] . Adica nu ar trebui sa se bazeze pe asta.
O sa traiasca catelul asta. :-> Trebuie.
21 Aug 2009, 22:41
Vai Ginny Normal.. adica si eu sper sa traiasca
Pentru.. ca.. adica... de cand am citit ,.. ma simt naspa :s-
Si acum ca am aflat ca traieste.. mi-e mai bine Sad

Bietul catelus Crying(
ce vecini idioti.. si chiar ar trebui sa faceti ceva cu politia..
desi la cum e politia din romania nu prea cred ca o sa rezolvati mare lucru.. dar macar sa-i speriati

asa
buna treaba ><

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu pets Ginny Malfoy 161 28,997 25 Jan 2018, 18:13
Last Post: Ginny Anne Alden